![]() |
Re: My KYS !!
Era misto daca deflectoru era o idee mai lung cat sa acopere si prinderile de la portbagaj
|
Quote:
iti dai seama ce vorbesti ? :) parea apoi ca vin cu RABA .... |
Quote:
|
ce autobus e ala? :))
glumesc! a dat un foarte mare plus masinii ;) sper din tot sufletul sa vi la Fest. Imi place placuta aia =)) dar zi si mie ce sistem de prindere are de o pui cum vrei tu? P.S.- cred ca daca lasi noua achizitie pe masina o noapte a doua zi o gasesti fara tot acoperisul daca nu iese de acolo:)) dar partea buna e ca vei avea al doilea logan cabrio:)) |
Felicitari pentru premiu !!!
Drum bun !!! P.S. Era sa uit. Mi-a facut placere sa ne revedem si sa bem impreuna din sticla din care m-ai cinstit. |
4 Attachment(s)
Pun cateva fotografii facute ieri acestui frumos exemplar !
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi am mai bibilit putin la masina - am repozitionat putin bara fata, pentru a mai remedia din lufturi.
|
Fibra aia in combinatie cu plasticu moale de la bara de Logan lucreaza in timp si apar lufturi .Aceasi lucru il pateam si eu la 407 , am scapat de problema dupa ce am matritat bara si sa turnat dintr o bucata toata piesa .Au trecut 2 ani de atunci si se prezinta bine si acum ,fara lufturi .
Bafta cu masina de la an la an e tot mai frumoasa ! |
@KAY_ la logan problema de lufturi , o au si cele nemodificata,din prisma ghidajelor spoilerului fata,se taie acele ghidaje,se largesc gaurile de prindere si se "muleaza" bara mai bine pe masina :)
|
cu ce prinzi numaru pe fata cand mergi cu ea pe strazi ??
dublu adeziv ceva sau ai tu vreun suportel magic?:lol: |
suport magic luat de cineva de la Worthersee ;) deja ma simt ca am fost acolo... :))
|
deci trebuie sa ma duc pana in Worthersee sa`mi iau si eu suportel:lol::lol:
|
3 Attachment(s)
poze calde...4tuning fest 2012.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning