![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
Este chiar VW Touareg . :lol:
Ca sa nu lungim discutia, luati o poza cu vw touareg din lateral dreapta si comparati-o cu poza de aici . |
si totusi ca sa nu lungim si mai mult discutia...uite-te mai atent...si iti vei da seama ca este cayenne!:) believe me ..;)si ca sa nu fiu offtopic...urata masina :???:
|
E cayereg ba ! :) A investit cu cap banii..din masina faina (orice o fi fost :D ) o facuto varza!
|
mah .. masina din fata sa zicem ca merge ca e deosebita si cu nervurile alea pe capota ...care se continua pe plafon .. dar in spate a stricat-o total ... seamana cu fata de la kyron ...
cati bani bagati aiurea in masina ... si jantele nu o prind deloc .. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
pana la urma e cayenne , alte poze mai aveti ?
|
Arata a VT.
|
Daca ala e VT atunci ma las si eu de VT :lol:. E reala, din pacate!;)
|
man cayene shi touareg sunt facute pe aceeasi platforma nu stiu dece va mai certatzi ata...oricum mashina ii varza rau shi sincer asa ceva nu am vazut in viatza mea...asta inseamna sa arunci banii pe fereastra...parerea mea
|
scuze nu masina ii varza...(greseala de tipar :P )
|
Quote:
In orice caz, nu e vorba de KITSCH, ci de prost gust! Nu ne place, asta e, cred ca nici proprietarului nu-i place ce-a iesit, insa nu are elemente care intra in sfera notiunii de kitsch (piese imprumutate de la alte marci - inclusiv sigle, stickere inutile, piese exagerat de mari, finisaje de 2 bani etc.). Repet, nu-mi place nici daca primesc bani sa-mi placa, insa nici nu o consider kitsch, ci doar complet nereusita. Vorba lui Alex, "bani aruncati"! Si apropo, e Cayenne toata ziua! |
2 Attachment(s)
Cine stie ce masina a fost la origine?
|
un golf posibil
|
Da, e Golf cu acoperisul "coborat", dar unde pana mea vedeti voi kitsch-ul la ea???
Parere: moderatorul ar putea sa schimbe titlul topicului in "hai sa facem posturi - poze cu tot felul de masini, inclusiv kitsch" ca vad ca nimeni nu se oboseste sa mai si gandeasca inainte sa dea click :evil: |
e golf 1 sau 2 la baza ...
si iarasi ... gusturile difera dar nu e kitch in schimb Chayenne sau ce o fi ... eu zic ca e |
| All times are GMT +2. The time now is 18:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning