![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
cauta pe pinkuri ....glumesc ca ne-ai inebunit cu pinkurile tale:))
|
Mna ballack ce zici de "asta de 15 ani"?...
|
intradevar mie uda mocheta in spate ..... mi sau spart ceva doze de bere :))) si filtru de polen il schimb cat de repede:)...zi ziua uneori imi transpira foarte tare geamurile..............stratu de gheata a fost destul de gros:)
|
baieti ajutati-ma sunt "disperat" knd ploua afara sau e timp asa mai cetos de ce imi e umeda tapiteria din spate de la bmw!!!
|
bujorel`iti zic eu dece......pt ca , cand e vreme naspha ploaie..atunci iesi cu fata ta pe la nistru....nu esti tu primu..sti si catalin botezatu o iesit:)):)) ceva vin e pe mocheta 100%
|
aici nu e vorba de nistru, noi nu facem de alea prin masina noi facem acasa ca oamenii!...dar sincer chiar nu stiu ce sa zic de ce mi uda tapiteria din spate! sa intre apa pe la garnitura? sau ce poate fi?
|
cu siguranta iti intra apa in masina
|
Quote:
Sunt baghete transparente de PVC, incearca pe la Praktiker. :???: |
Quote:
Nu va luati de teen.ager ca va calca in picioare pe toti. P.S. : mersi de card :-) |
teen ager, tu poate ai vreo 20 de ani defapt :P ca la avatar iti apare age: 15 de o vesnicie :P.
|
teen ager o mai crescut intre timp :) cand te faci mare vrei safi un mare barosan
|
Cristi, el ESTE deja mare :))))))))))
|
Ballack, respectul meu!
|
angel eye? cineva? sau vreo recomandare?
la kitch-tuning la CSM am fost si nu au... |
Quote:
http://www.proxenon.ro/angeleyes_detalii.php?id=4 http://www.angeleye.ro/index.php?sto...uri=angel-eyes |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning