![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
salut dani!ursu v8 de la pitesti,ince stadiu se mai afla,daca se poate sa-mi dai niste detalii.multumesc anticipat
|
Quote:
SABOTAJ..............:lol: |
Quote:
astept gratarele de la ploiesti!!! |
Hai ma apucate odata de masina aia a ta ca ti-o ia astia inainte si scoatele b......e din cap la Tulcea daca te duci.
"B 82 CCS Cocosatu" |
pai dac as terminao pina in tulcea ar insemna record mondial.avem de muncit la ea,ohoo.si sa stau pe a mea inseamna k nici a ta nu va fii gata.saptamana asta am asa.ursul de AG cu v8 de terminat(neaparat)ursul lui radu din campina de terminat si pisik ta cu 28.dupe ce termin astea atunci am sa trag foarte tare la ursul meu.dar spre norocul meu am foarte multi prieteni cu care o sa ma ajut.oricum pan-n tulcea nu va fii gata.deja masina este pregatita ptr transformari:twisted:
|
Te-ai spart cu ce motor pun pe masina sa moara mama:) si eu care vroiam sa le zic la astia ca e tot ala de 2000:)
P.M. Ma intilnesc dupa azi dupa masa cu ala cu "tunu" si vb la telefon daca am facut ceva. |
dani poate ratezi vara :(
|
Quote:
|
dani s??b?? = s85b50 ? :D:D:D:D:D:D
|
Ar fi o treaba motorul ala de pe E60 :)
|
3 Attachment(s)
un nou proiect de v8.:lol:dar ptr birou.:lol:am zis sa nu lasam proiectele de v8.acum bem cafeaua pe o masa facuta din mot de v8 sa ne inspiram mai bine:lol:))))am sabag poze si cu proiectul finalizat.dupe ii voi pune geamul si o voi duce la sablat si lacuita;)sa nu faceti asa ceva acasa cu motorul dupe masina:lol:
|
foarte tare! am sa incerc sa scot si eu motorul de la lada sa vad ce fac :lol:
ce motor ai de gand sa pui pe bicicleta aia? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Frumos!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |