Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

dany_pkt 05-11-10 18:35

Re: Club TICO

Nustiu ce probleme aveti voi ca a mea adreaq daca transpira inauntru... folia e lipita in cateva puncte... fiind aia originala... iar cartonul de la fata de usa l-am dat jos de 30 de ori pana acum si niciodata ud, plus ca tapiseria este cea deschisa la culuare si s-ar vedea umezeala.. dar ma rog.

dany_pkt 05-11-10 18:37

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 3785467)
apropos de imbunatatiri...imi puteti spune si mie cam care mai este pretul unei anvelope sh de iarna pentru tico si pe unde s-ar putea gasi?

Mai bine iti pui noi de vara ca oricum nu ai probleme cu ea pe zapada... bine ma rog mai tine si de sofer dar al meu tico le are pe toate noi si zici ca e atv:D iarna pe magheru cand nu treceau decat plugurile eu mergeam cu tico:)

aXXo 05-11-10 19:19

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3787867)
Nustiu ce probleme aveti voi ca a mea adreaq daca transpira inauntru... folia e lipita in cateva puncte... fiind aia originala... iar cartonul de la fata de usa l-am dat jos de 30 de ori pana acum si niciodata ud, plus ca tapiseria este cea deschisa la culuare si s-ar vedea umezeala.. dar ma rog.

Idem... in fata nici eu nu mai am folie d-aia si niciodata nu l-am gasit umed, insa am chederele de la geamuri "inchegate" si nu prea lasa apa sa intre in usa...

dany_pkt 05-11-10 19:31

sa o crezi tu ca nu intra:)) n-ai cum. Usa in schimb are jos gauri sa si iasa :)

aXXo 05-11-10 19:39

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3788018)
sa o crezi tu ca nu intra:)) n-ai cum. Usa in schimb are jos gauri sa si iasa :)

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3787986)
[..] și nu prea lasă apa să intre īn ușă...

și aici spun că am avut grijă cānd am pus noile chedere (și cānd am reglat geamul cu tot cu șinele de susținere) să pice fix pe geam, să nu existe goluri să intre apă. Este evident că, la un moment dat, se strecoară și apă pe acolo, īnsă alte mașini le au dereglate și, probabil, curg șiroaie de apă :D și astfel, au fața de ușă udă....

dany_pkt 05-11-10 22:05

de acord... daca nu pica bine pe cheder... suiera la viteza.. insa uiti ca pe orizontala si inauntru si pe dinafara sunt chederele sub forma de bagheta care sigur nu opresc apa in totalitate

SKR* 06-11-10 05:28

Si eu care ma plangeam de al meu, se pare ca altii au mai multe probleme si mai serioase. Nu ma ninge, nu ma ploua, deci e ok :))

nsmoga 06-11-10 12:02

are sau a avut vreunul din voi bujii falke pe tico? ma supara o bujie si singura marca pe care o gasesc prin zona e falke

dany_pkt 06-11-10 17:18

eu fol Champion, schimbale pe toate 3

SKR* 06-11-10 17:19

Pe la 20.30 ma duc la rond la 23 August sa ma vad cu niste prieteni, daca vreti sa facem o mini-intalnire de o ora, va astept :D

0769 919 936

georulz 06-11-10 17:38

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3787986)
Idem... in fata nici eu nu mai am folie d-aia si niciodata nu l-am gasit umed, insa am chederele de la geamuri "inchegate" si nu prea lasa apa sa intre in usa...

Daca nu exista folie d'aia sigur nu o sa se umezeasca fata de usa sau sa faca condens...cel putin eu asa am observat la mine pana ce le-am dat jos de tot :lol:

Fireburn_03 06-11-10 21:55

mi-a aparut o problema la masina.
cand o las la relanti trage motorul sa moara ... dar daca accelerez putin merge aproape normal.banuiesc ca merge in 2 cilindri.
am mai intrebat si eu banuiesc bujiile sau carburatorul.
propuneri de unde sa incep cu diagnosticarea si cu munca la ea maine :( ?

sorin_maican20 06-11-10 23:02

@Fireburn_03: Am avut si eu aceeasi problema asta iarna. Diagnostic - capac delcou fisurat. L-am schimbat cu unul nou si a mers. Vezi poate si la tine este acelasi lucru. Succes.

yneedlove 06-11-10 23:38

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3790169)
Daca nu exista folie d'aia sigur nu o sa se umezeasca fata de usa sau sa faca condens...cel putin eu asa am observat la mine pana ce le-am dat jos de tot :lol:

Cum adica...daca dai folia aia jos din spatele fetei de la usa...nu mai transpira masina inauntru??? poi si...caldura mai ramane sau pleaka imediat...in 5 minute dupa ce ai oprit motorul...?????:rolleyes2:?:

Quote:

Originally Posted by nsmoga (Post 3789436)
are sau a avut vreunul din voi bujii falke pe tico? ma supara o bujie si singura marca pe care o gasesc prin zona e falke

Eu am tot champion :arrow:

Fireburn_03 07-11-10 10:39

Quote:

Originally Posted by sorin_maican20 (Post 3790937)
@Fireburn_03: Am avut si eu aceeasi problema asta iarna. Diagnostic - capac delcou fisurat. L-am schimbat cu unul nou si a mers. Vezi poate si la tine este acelasi lucru. Succes.

cauza sau ceva?
o sa ma uit la bujii intai sa vad daca dau toate scanteie (inca sper sa fie ceva minor)

All times are GMT +2. The time now is 22:55.

- Copyright 2026 4Tuning