![]() |
|
Re: Club TICO
Nustiu ce probleme aveti voi ca a mea adreaq daca transpira inauntru... folia e lipita in cateva puncte... fiind aia originala... iar cartonul de la fata de usa l-am dat jos de 30 de ori pana acum si niciodata ud, plus ca tapiseria este cea deschisa la culuare si s-ar vedea umezeala.. dar ma rog.
|
Quote:
|
Quote:
|
sa o crezi tu ca nu intra:)) n-ai cum. Usa in schimb are jos gauri sa si iasa :)
|
Quote:
Quote:
|
de acord... daca nu pica bine pe cheder... suiera la viteza.. insa uiti ca pe orizontala si inauntru si pe dinafara sunt chederele sub forma de bagheta care sigur nu opresc apa in totalitate
|
Si eu care ma plangeam de al meu, se pare ca altii au mai multe probleme si mai serioase. Nu ma ninge, nu ma ploua, deci e ok :))
|
are sau a avut vreunul din voi bujii falke pe tico? ma supara o bujie si singura marca pe care o gasesc prin zona e falke
|
eu fol Champion, schimbale pe toate 3
|
Pe la 20.30 ma duc la rond la 23 August sa ma vad cu niste prieteni, daca vreti sa facem o mini-intalnire de o ora, va astept :D
0769 919 936 |
Quote:
|
mi-a aparut o problema la masina.
cand o las la relanti trage motorul sa moara ... dar daca accelerez putin merge aproape normal.banuiesc ca merge in 2 cilindri. am mai intrebat si eu banuiesc bujiile sau carburatorul. propuneri de unde sa incep cu diagnosticarea si cu munca la ea maine :( ? |
@Fireburn_03: Am avut si eu aceeasi problema asta iarna. Diagnostic - capac delcou fisurat. L-am schimbat cu unul nou si a mers. Vezi poate si la tine este acelasi lucru. Succes.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
cauza sau ceva? o sa ma uit la bujii intai sa vad daca dau toate scanteie (inca sper sa fie ceva minor) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning