Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

rangerxtr 12-04-10 16:40

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

in plus am uitat in mesajul de ieri este incriptat(codat) ceva despre care sa intaplat la timi ,cine a fost a inteles!.. si cine vine la intalnire vineri o sa inteleaga!

PinkProbeLady 12-04-10 17:13

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 3270935)
Apropo de Ramo, cautati in partea a doua a filmarii mele unde Hai ii facea curte lui Mia...chiar am prins toata actiunea pe camera si mi-a placut cum a iesit. O sa fac si o selectie cu Mia lui Pinky la drift pe un singur filmulet. Felicitari Ramona, ma bucur ca avem si aradeni implicati in competitiile de drift, suntem mandrii si te sustinem! Din pacate eu am fost doar sambata, asa ca sunt curios ce s-a mai filmat duminica.

Multumesc! Ma bucur ca am participat si ca am fost acceptata. A fost prima data, sper ca data viitoare sa fie mai bine.
Mi-a cam inghetat sufletul cand se invartea HAI in jur la Mazda, dar asta nu e nimic duminica a facut LKN-ul acelas lucru in jurul Probelui. Este o filmare am sa o incarc in curand.

Multumesc mult baietilor pentru sustinere si ajutor!

P.S. Alex@ Baietii (concurentii) au fost foarte OK! Acuma ca mai glumeste lumea ... lasa. Nu cred ca a spus-o de rau.

NEo007 12-04-10 17:18

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3271413)
Mi-a cam inghetat sufletul cand se invartea HAI in jur la Mazda, dar asta nu e nimic duminica a facut LKN-ul acelas lucru in jurul Probelui. Este o filmare am sa o incarc in curand.

:O :O Pfu... Numa asa puteai primi lectii de drift gratuite toate viata :)

Birky 13-04-10 16:36

la Arad o fii ceva? daca da atunci cand?

Birky 13-04-10 16:41

aaaaa si felicitari Ramo ptr participare:)

calinpetco 13-04-10 16:41

auzeam ceva zvonuri printre colegii de forum ca ar fi ceva prin mai la Armonia...
o sa-i intreb si pe shefii de p-aici sa vad ei ce zic...

alexalfa2006 13-04-10 16:45

Nu sunt zvonuri Calin chiar o sa fie la Arad la Armonia pe data de 9 mai organizat de Criss si de Norbi dragstar si in 15-16 mai la Cluj

calinpetco 13-04-10 16:54

abia astept

predescu 13-04-10 17:16

BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND
Editia a lV-a Arad 2010 ........daca nu ma insel......acest eveniment se va tine la Arad in Mai.....

Birky 13-04-10 17:20

deci nu o fii exact ca si anu trecut?

Birky 13-04-10 17:21

doar woofer si exhaust?

calinpetco 13-04-10 17:45

deci daca-i doar woofer si exhaust, imi cer scuze, dar ... nu mai zic nimic

dar n-as crede sa fie doar atat

Birky 13-04-10 18:17

infine...conteaza sa fie plina parcarea:) mie mi-ar placea sincer ce-i care nu participa din clubu 4tuning arad sa ne adunam la un loc cu masinile...ce zicetzi?:)

NEo007 13-04-10 18:30

O sa vina Cristi si o sa ne dea toate detalile la momentul potrivit :D Ar trebui anuntat si la KFC sa tina toate casele deschise, sa nu fie cozi ca anul trecut :lol: Oricum anul trecut a fost un eveniment foarte reusit :)

calinpetco 13-04-10 18:36

Quote:

Originally Posted by Birky (Post 3274892)
infine...conteaza sa fie plina parcarea:) mie mi-ar placea sincer ce-i care nu participa din clubu 4tuning arad sa ne adunam la un loc cu masinile...ce zicetzi?:)

haha... parcare plina o poti vedea si acuma! ...conteaza evenimentul, nu cat e de plina parcarea! :)

cel putin ca anul trecut sa fie!... mie mi-a placut!

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning