![]() |
Re: Challenges
1 Attachment(s)
finish......pana una alta battle'u la beetle se mai face?
|
|
2 Attachment(s)
scuze de intarziere dar acum am vazut topicul
am facut si eu o skoda daca mai e valabil challenge-ul |
1 Attachment(s)
Pt battle-ul cu Seatul Ibiza ...
|
1 Attachment(s)
Seat Ibiza |
1 Attachment(s)
si ibiza modificat de mine:D
|
|
nu mai lanseaza nimeni provocari?
|
Castigatorul battle-ului cu Seat Ibitza va posta urmatoarea masina.
Oficial, cu acest battle, am reinceput battle-urile saptamanale. Provocarile se vor face doar intre 2 useri! REGULI * Battle - 2 useri cad de acord asupra unei masini care este modificata si supusa la vot. Masinile sunt propuse pe acest topic, iar lucrarile finale sunt postate tot aici. * Battle de grup - 3+ useri in battle. Masina este propusa de castigatorul battle-ului anterior. Pe durata fiecarui battle de grup, orice alt battle asemanator (adica intre 3+ useri) se suspenda. Nu va grabeste nimeni, asa ca ganditi-va de 2 ori inainte sa postati masinile pentru battle-uri. Prima varianta este si cea care va fi postata in battle. Nu se creaza poll-uri pentru battle-urile facute offline! |
Daca se reia saptamanalul e bine
Ai putea pune urmatoarea masina pt ca se vede ca o sa castigi si ca sa avem timp la ea pana sambata ca sa se inceapa fara intarzieri:D |
Inca nu se stie castigatorul.
Mai bine sa nu ne grabim. Castigatorul va intra in user grupul de Virtual Tuning, bineinteles, daca nu este deja in grup. |
Rares,inteleg ca esti modest si ca vrei sa dai altora sansa de a intra in grup dar nu mai are rost sa asteptam/asteptati. E deja clar vizibil cine castiga...parerea mea e ca poti posta urmatoarea masina...poate ma "implic" si eu daca e ceva sa-mi trezeasca amintiri si idei :rolleyes2 am incredere in tine :lol::lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Ok. :)
Next car :arrow: Deadline: 22 Martie 2011, ora 22:00 |
1 Attachment(s)
M-am grabit putin sa o termin pentru ca maine plec din oras si nu o sa mai am acces la internet
Spor la lucru tuturor ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:53. |
- Copyright 2026 4Tuning