Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Intalnire 4tuning HD / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/25941-intalnire-4tuning-hd-deva.html)

doru_s 30-01-10 11:46

Re: Intalnire 4tuning HD / Deva

In Deva cand, unde, si cati vin la intalniri? As veni si eu , insa pana la Hunedoara parca nu-mi vine sa ard motorina!? Apropo, ce se face la intalnirile astea?

mozolici_hd 30-01-10 12:04

Quote:

Originally Posted by doru_s (Post 3030624)
In Deva cand, unde, si cati* vin la intalniri? As veni si eu , insa pana la Hunedoara parca nu-mi vine sa ard motorina!? Apropo, ce se face la intalnirile astea?

Uite-te la paginile 201-202 ale acestui topic si vei gasii poze de la ultima intalnire de la hd.Ce se face la intalnire?Poi nu mare lucru...ne mai cunoastem:drunk:,povestim de masini,motoare,schimbi pareri cu ceilalti,si cel mai important--->fiecare se mandreste cu ce poate...:workout:nu conteaza ce conduci.Poate data viitoare participi si tuh si vei vedea:peace:

Marius3k 30-01-10 12:14

Quote:

Originally Posted by doru_s (Post 3030624)
As veni si eu , insa pana la Hunedoara parca nu-mi vine sa ard motorina!? Apropo, ce se face la intalnirile astea?

Sefu, da' pana unde iti vine tie sa arzi motorina pe vremea asta? Nici n-apuca sa ti se incalzeasca bine motorul pan' la Honduras...
Eu vin oriunde vreti voi, chiar daca pe vremea asta imi consuma bolidul minim 8%.

doru_s 30-01-10 12:43

Acuma, lasand gluma la o parte motorina ar fi ultimul lucru la care ma gandesc, cu timpul stau prost. Lucrez in schimburi ( si ture de noapte) si apoi am acasa o printesa de 2 ani si jumate care are si ea dorintele ei care pentru mine sunt lege. Parca totusi as veni si eu la intalniri poate si din dorinta de evadare, o evadare din rutina zilnica. Cand si unde e urmatoarea intalnire?!

Marius3k 30-01-10 13:29

Sa fie sanatoasa printesa! Nu stiu cand e urmatoarea, vad ca mesterii de pe clubford sunt mult mai activi ca noi. :)

HD87DGR 31-01-10 14:15

Sa dea caldura putin si atunci o sa reinceapa si intalnirile serioase.

@ovidiu-ozy@hd 31-01-10 15:13

baietii dar zapada nu va place ? cred ca pana deseara sa va pune un strat fumos de zapada in poligon la hasdat

Marius3k 31-01-10 15:20

Degeaba se pune daca risti sa dejantezi rotile pe-acolo. Si nu stiu la voi cum e, da' la mine zapada e uda, e mai mult lapovita decat ninsoare.

nirolfHD 31-01-10 15:23

WOW ce ninge afara...nu m-am mai uitat pe geam de cand ploua si acu nu imi vine sa cred:X nici nu cred ca o sa pot sa urc panta de la nadastie daca e sa ne strangem azi la o poveste sau un drift la poligon..la mine in calan ninge "torential":))

@ovidiu-ozy@hd 31-01-10 15:32

eu zic ca ar merge o intalnire ca si asa e duminica. voi ce
ziceti ?

danyutz 02-02-10 12:42

Quote:

Originally Posted by Marius3k (Post 3030962)
Sa fie sanatoasa printesa! Nu stiu cand e urmatoarea, vad ca mesterii de pe clubford sunt mult mai activi ca noi. :)

Stai bine, de cand a dat gerul, sub 12 n-am avut.

Marius3k 02-02-10 13:09

Pai a ta e turbo, bre.

danyutz 03-02-10 10:24

Nu-i ma, cin' ti-a zis? Spineanu? Turbo are el pe ATV.

HD-21-ARD 03-02-10 10:27

no hai serios,cand si unde ne mai vedem???

mozolici_hd 03-02-10 12:58

Cam asa va arata vreamea in urmatoarele zile http://vremea.kappa.ro/hunedoara/hunedoara.html Hotarati-va cand sunteti liberi si iesim la o intalnire.Din cate vad se incalzeste afara:D

All times are GMT +2. The time now is 05:41.

- Copyright 2026 4Tuning