![]() |
|
Re: Intalnire 4tuning HD / Deva
In Deva cand, unde, si cati vin la intalniri? As veni si eu , insa pana la Hunedoara parca nu-mi vine sa ard motorina!? Apropo, ce se face la intalnirile astea?
|
Quote:
|
Quote:
Eu vin oriunde vreti voi, chiar daca pe vremea asta imi consuma bolidul minim 8%. |
Acuma, lasand gluma la o parte motorina ar fi ultimul lucru la care ma gandesc, cu timpul stau prost. Lucrez in schimburi ( si ture de noapte) si apoi am acasa o printesa de 2 ani si jumate care are si ea dorintele ei care pentru mine sunt lege. Parca totusi as veni si eu la intalniri poate si din dorinta de evadare, o evadare din rutina zilnica. Cand si unde e urmatoarea intalnire?!
|
Sa fie sanatoasa printesa! Nu stiu cand e urmatoarea, vad ca mesterii de pe clubford sunt mult mai activi ca noi. :)
|
Sa dea caldura putin si atunci o sa reinceapa si intalnirile serioase.
|
baietii dar zapada nu va place ? cred ca pana deseara sa va pune un strat fumos de zapada in poligon la hasdat
|
Degeaba se pune daca risti sa dejantezi rotile pe-acolo. Si nu stiu la voi cum e, da' la mine zapada e uda, e mai mult lapovita decat ninsoare.
|
WOW ce ninge afara...nu m-am mai uitat pe geam de cand ploua si acu nu imi vine sa cred:X nici nu cred ca o sa pot sa urc panta de la nadastie daca e sa ne strangem azi la o poveste sau un drift la poligon..la mine in calan ninge "torential":))
|
eu zic ca ar merge o intalnire ca si asa e duminica. voi ce
ziceti ? |
Quote:
|
Pai a ta e turbo, bre.
|
Nu-i ma, cin' ti-a zis? Spineanu? Turbo are el pe ATV.
|
no hai serios,cand si unde ne mai vedem???
|
Cam asa va arata vreamea in urmatoarele zile http://vremea.kappa.ro/hunedoara/hunedoara.html Hotarati-va cand sunteti liberi si iesim la o intalnire.Din cate vad se incalzeste afara:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
|
- Copyright 2026 4Tuning