![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
UPDATE. Petrolul prinde viteză la vale: scădere de peste 8 dolari în câteva ore
http://www.zf.ro/business-internatio...va-ore-8234465 |
Quote:
|
Quote:
mno cum ramane cu stikerele alea cn ne da si noua un model sa il scoatem la imprimanta? sau de unde putem cumpara unul |
Există mai multe modele de stickere aici pe topic.
~Nautilus |
Preţul barilului de petrol, cu livrare în luna iunie, a scăzut cu 3,86 de dolari, până la 95,94 de dolari, scrie Forbes: http://www.inputereata.ro/comunitate...t=2&p=115#p115
|
Quote:
|
De ceva vreme urmaresc mai rau ca securitatea pretul la pompa.
Moaaaaama, azi petromul a ieftinit cu 5 bani benzina(la 5.27) si cu vo 7 motorina(la 5.21). Totusi am luat de la Luk, la 5.24 ca e si mai buna parca :-P La luk a scazut motorina la 5.20 :-) .....oare au scazut ca sa-si ia avant pt 1 iulie?!!! Sper ca nu! |
OMV a dat înapoi cu 9 bani/litru, Lukoil în funcţie de staţie cu 4-13 bani/litru, Rompetrol cu 3-4 bani.
Evident, dat fiind că petrolul Brent a căzut cu >16 USD/baril faţă de vârful acestui an, şi leul s-a apreciat faţă de dolar, ar fi trebuit să dea înapoi cu mai multe zeci de bani/litru. În concluzie, văzând că nici măcar pentru nişte stickere nu face lumea vreun efort, staţi la mila lor, poate mai scad :) ~Nautilus |
dapoi io tot incerc sa vad stikerele alea da nu vrea sa mi le arate nimeni tot mi se spune k sunt aici pe forum. cn leo postat sau leo vazut sa le reactualizeze sa le vedem toti
|
rog pe care stie cam pe la ce pagina sunt stikerele sa le mai posteze odata sa le vedem toti .
|
|
Quote:
primu imi place o sal pun pe masina este undeva de cumparat sau sa mil fac eu |
Pe langa pretul benzinei, ma rog, si multe alte abuzuri ale puterii in privinta preturilor, am aflat azi pe cale verbala cum ne "fura" si la sistemul de incalzire...In Arad gigakaloria e printre cele mai scumpe din tara.
|
Acuma o saptamana scazuse oleaca preturile...cam cu 10 bani pe litru.Iara au urcat cu 10 bani pe litru! A crescut din nou pretul petrolului?
|
Quote:
10 zile a tinut fericirea din 7 mai pana azi http://www.money.ro/rompetrol-a-scum...ti_965296.html |
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning