![]() |
Re: Club Astra Bertone
Quote:
|
d vanzare jante pe 17` pt cei interesati cu tot cu cauciucuri 0767.675.834
|
salutare.....sunt un nou posesor de opel astra bertone 1.8....as dori sa imi dati si mie niste sfaturi, sa ma ajutati in legatura cu aceasta masina.....sa aflu cat mai multe detalii despre ea....adica ce are aceasta masina bun sau rau...ce ar trebui facut....multumesc mult:-)
|
Quote:
|
proiector complet stanga bertone 50 ron
|
5 Attachment(s)
Vand jante 17" originale Opel BERTONE 2.2
0767296671 450 negociabil cu tot cu cauciucuri (stare buna) |
are cineva o schita de montare buton tc?si un buton tc pentru astra g coupe bertone de vanzare?ms
|
Quote:
Quote:
id contact: luigi_ano tel 0766915488 |
sal, am cumparat si eu recent un bertone 2.0 turbo din italia......am fost si la rar si i-am facut carte de romania..........dar nu stiu in ce categorie se incadreaza motorul Z 20 LET 140kw euro3 sau euro 4. Am auzit de la cineva ca ultimele 2 caractere de la nr de omologare din cartea masinii indica ce Euro este. stiti ceva???ms
am uitat sa mentionez, masina este fabricata in 2001 |
e4 100%
|
3 Attachment(s)
AM REVENIT CU POZELE
DE VANZARE bara fata - 400Euro far dreapta - 250Ron subwoofer - 300Ron |
sal....am cumparat si eu un bertone 2.0 turbo de curand si am cateva intrebari
- ce ulei este recomandat ....eu i-am pus Gm 5w30 ( mentionez ca masina are 77000 de km - reali - la ce turatie trebuie schimbate vitezele pt o viata cat mai lunga a turbinei (eu schimb intre 3000-3500) - dc ii pui blow off valve tine mai mult turbina? |
au am optat pt 0W30 castrol in z20leh
skimba cum vrei dar sa fie uleiul incalzit(nu forta turbina cu motorul rece) BOV se pune dupa resoftare, ii faci un deserviciu turbinei cu softul stock ;) |
are cineva idee cat costa un ambreiaj stage 2 pentru 2.0 turbo si unde as putea sa gasesc?ms
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning