![]() |
|
Re: Chat
ma.....io acuma vreo 2 luni am tot fraierit niste proaste ca se deschide in 15 septembrie....acuma...ori o ajuns minciuna mea asa de departe incat tot cluju asa o aflat ori chiar am nimerito. am m-ai adaugat ca lo restilizat de un designer italian....fetele se udau toate :)) oricum o sa fie transmisie live senzational in direct premiera
|
Quote:
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Quote:
am vazut cat de original esti... kiar ai si niste poze cu masina.. ta... cu cateva pagini mai in spate.. PS: esti cel mai orginal.. =)) =)) =)) |
Quote:
|
domnul meu nu te lansa in afirmatii calomniatoare ca nu suntem la hollyWOOD sa ne etalam lanturile si ghiulurile!!!
Poate ca Fixius a fost prea ironic dar fii sigur ca nimeni nu-si bate joc de masina ta, ba din contra ideea era sa n-o faci tu de batjocura tuturor ! Logic ca tie trebuie sa-ti placa dar hai sa punem o linie cat de cat a bunului gust! Si inca o chestie .... io unu nu cred ca au venit baietasii la tine cand ai oprit undeva sa se uite la masina ca la felu 15 si sa-ti laude opera!!! Acuma poate am fost eu prea dur ..... dar asta e realitatea!!! |
Quote:
nu jigni.. ca si noi putem! nu esti primul, nici ultimul care a aparut pe aici si s-a simtit cu musca pe caciula. acuma ca o sa iti dai si tu seama ca ai gresit si nu ti-a iesit chiar ce ai vrut si pe viitor o sa faci ce trebuie.. atuncea e bine :) .. daca nu si o sa te si atotstiutor atunci.. pacat de masina.. in rest noua ne e fix tot una. bafta |
RA_2fast4u nare rost.. sa iti bati. capu aiurea.. ca toti ne stim de pe forumul asta.. si toti stim.. ca nici unu dintre noi.. nu are masina pana in 3000€ si in plus.. marea majoritate.. toate trec de 10.000€ dar.. lasa'l sa vorbeasca.. ca atata stie..
daca.. pe vectra b 1.6 16v iti dau acuma 3500 in mana.. asa kitchoasa cum e.. |
piry tot acolo`i masina, in acelasi stadiu, nici o noutate.
am trecut din greseala azi pe acolo |
da, bine, da acuma stiu de ce
|
eu nu, ti`am zis ca daca trec iti zic
am trecut ti`am zis |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
valoreaza ea mai mult dapei mno ... tra coco 8) P.S. Insa nu dau inapoi de la nici o provocare in materie de sprint paralel CARE CRED CA MERITA |
Quote:
or fii masini de 3000-4000...dar sa investit in ele ceva mai mult poate....tce zici la asta te ai gandit...aaa? |
zandere vezi vezi cu afirmatiile.
ca nu prea stai bine la capitolul asta |
| All times are GMT +2. The time now is 18:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning