![]() |
Re: Diverse discutii
Quote:
deci 2 ursi + un 5-ar:)):)) si mai greu.......:) |
Quote:
|
Sa dea al cu coarne in carbunele vostru ca imi istetzi simpatici toti astia din Inferno ca sunte-ti lepre de oameni de trebuie sa merg cu scutecu dupa mine cand voi in preajma si toata lumea stie si aprecieaza cat de bine sunteti uniti si app de lista, o las pe mana celor competentzi sa nu imi aud vb si eu!
|
e bine ca suntem simpatici cuiva ;)). eu unul nu m-am bagat asa mult in seama cu unele persoane, recunosc. cu unii chiar ma inteleg destul de bine si comunicam. defectul meu consta in faptul ca nu prea vin la intalnirile 4 tuning, insa n-am lipsit niciodata de la intalnirile inferno. investesc bani in masina si ma chinui sa fac ceva special din ea si poate pe viitor sa reprezinte ploiestiul :).in concluzie faceti lista!
|
Quote:
orcum nu are rost sa ne certam pentru cine vine si cine nu vine la sala sau...... |
Quote:
P.S. Nu vreau sa par in vreun fel absurd sau nebun sau mai stiu io cum dar daca e sa o luam asa si Micutzu' (Dumnezeu sa il ierte) a inceput tot cu privitu , ca toti ceilalti . Corect ? |
Quote:
Nu m-am purtat niciodata urat si nu ti-am vorbit niciodata urat cum ai facut tu acum , cand mi s-a cerut ajutorul l-am oferit de fiecare data cat am putut si stii bine de cand eram in Dacia Club ca asa e. De ce te-ai trezit acum dupa 11 luni de zile , cand puteai sa imi zici ce zici acum in fata ? Nu esti in masura sa imi critici mie parerile si comportamentul deoarece nu stai cu mine seara de seara ca sa stii . Si eu pot sa ma trezesc la fel ca tine si sa incep sa ma iau aleator de unul sau de altul si sa ii vorbesc sau sa ii spun ceea ce imi zici tu mie dar nu sunt in masura deoarece nu cunosc persoana asa de bine . Prefer de fiecare data sa musc omul de obraz si sa ii zic in fata decat sa il vorbesc pe la spate si sa il musc de fund. Te credeam mai altfel dar m-am inselat , felul in care mi te-ai adresat lasa de dorit , nu cred ca stii ce inseamna respectul intre membrii unei comunitati(despre care vorbeai) din moment ce si eu mai mult sau mai putin fac parte din ea , bun , prost , urat , handicapat si alte defecte , aici respectul tau fata de un membru al comunitatii unde e ? Cu 99.9% din membrii nu cred ca le-am vorbit vreodata asa , si daca am facut-o mi-am cerut scuze si a doua oara nu s-a mai intamplat. cu exceptia lui griffo pe ca care nici macar nu cred ca il cunosti si nici macar nu stii care sunt problemele dintre mine si el sau dintre el si altii care crede-ma ca sunt destule . Poate ca nu prea m-am tinut de scoala dar stiu sa vorbesc cu un om care merita respect si am educatia pe care vad ca unii nu o au in ceea ce priveste respectul fata de alt om . Cu asta am incheiat si imi pare rau daca deranjez pe cineva prin marimea posturilor mele dar rog moderatorii sa le lase ca nu vad vreun mod vulgar de abordare. Multumesc ! |
Cine se scuza se acuza! :tetter:
Daca taceai si nu mai postai 3 pagini filozof ramaneai! |
Intr-o oarecare masura sunt de acord cu poposirea mai multor persoane intre noi care intradevar nu au pur si simplu ce cauta...nu sunt eu in masura sa zic cine ce cum....n-am nimic cu nimeni personal...am ca toata lumea antipatii si simpatii..daca o sa am ceva cu cineva o sa-i zic in fata....daca stau sa ma gandesc nici eu nu sunt decat de vreo 2 ani jumate printre voi...am trait multe cu anumite persoane..si inca o data nu vreau sa dau nume sa nu se interpreteze....si eu am ochi sa vad...urechi sa aud...asa cum are toata lumea...parerea mea ca cine a venit si n-a stiut cum sa faca de prima oara dar a vrut totusi..a fost inteles de toata lumea..cine a vorbit mult..prost...si a stat degeaba...automat a fost respins...si sper ca toata lumea a inteles ideea mea.:o...n-am mai postat de mult...parca mi-e si greu sa scriu...Iar pentru cei care zic ca m-am vandut la motoare...nu v-am uitat si nu uit de unde am plecat...indiferent ca e masina ca e motor..ca e orice care are motor si face fum :D...asta ne uneste p toti...una peste alta...toata lumea la buzau...va saluta fratele dintzos :twisted:
|
tu te-ai mai vandut si de la fotbal la motoare :P
P.s. : maine am programare la pitesti...abia astept :oops: |
bai BLS unde dai si unde crapa eu zic una si ma refer la ceva tu raspunzi la altceva eu ma refeream ca te-ai dat mare ca iti iei masina ca faci ca dregi si nimica mai bine taceai si faceai surpriza, si doi la mana eu nu mai venit pe la sala tocmai din cauza la toti latraii eu mai vin si cu prietena si aude cum se isi umple toti gura cu **** si alte alea, cei care eram batranii stiam sa vorbim si noi respectos in fata la fete si sa ne mentinem bunu simt si cred ca mai sunt destui care ma vor aproba la chestia asta.
|
Se va restrange grupul.
Cu totii vrem o sigurantza si o liniste. Nu zic ca nu vor mai fi si persoane noi... Ce rost ar mai avea sa facem gratarele fara lume noua, cu mashini noi, insa nu vor fi mashini in plus si degeaba. Asa, vine tot poporul si ajungem sa stam de vorba si sa mancam la gratar si cu garda... |
Ce tare ar fi... sunt curios de passaturile alea v6 :D
|
Quote:
|
eu zic sa o lasatzi asa si sa nu va mai ciondanitzi facetzi totul ca la carte....cine trebuie stie unde e gratarul cine nu ..."inseamna ca n`a pus bani si nu mananca cu voi" nu e greu...nu tre sa va certatzi sa facetzi pe victimele sau alte tampenii...oamenii care au ce cauta la gratar sunt anuntzatzi...atunci va datzi seama daca avetzi sau nu ce cauta...pana atunci nu va mai ciondanitzi lasatzi timpul sa treaca..;) (acum sa nu saritizi pe mine :D)
|
Quote:
|
Quote:
DEMENTIAL......exact ce trebuie si cum trebuie...... la mai multe.............8) |
super tare asta cu grataru ...............marea majoritate sa gandesc la bani :))
|
era un fel de a spune....stiu cu ce se mananca "gratarul" ;)
|
Quote:
Stiu ca ma risc la multe injuraturi dar daca nu risti ce faci?Traiesti a prost asa...! Multumesc "pe ca care" :lol: |
Sincer frate ! Cine esti tu?! Ca te agiti da te agiti degeaba lumea nici nu te cunoaste!
|
Bengy a spus ceva..si vreau sa vad cine are si ce are cu mine...pe cine am injurat...cine a zis daca merg si nu am mers...sau pe cine nu am vrut sa ajut asa cum am putut!
Si ma cunosc destui de pe forum...si de la sala...poate porecla nu e de ajutor. pana una alta ia zi si mie te rog ca vad ca ai treaba cu xenon'u...de ce aseara l'am gasit explodat pe scurta? e facut tandari in far :( ai habar?apreciez |
:lol::lol::lol::lol:
Nu am patit niciodata asa ceva!:lol: Pot sa te ajut cu un kit nou care garantat nu o sa bubuie!:twisted: |
skama da-mi un PM cu ID-u tau de mess ... mai vb si noi una alta :))
|
Quote:
e masina lui tata si a mers cu un tip..si a cam dat ala in gropi cu ea...ma gandesc ca de la aia e am si eu garantie la el dar ma gandesc ca o sa o dea la intors cum face orice firma sa nu imi mai dea alt bec...nu crezi? mersi,sa vad ce fac si te anunt daca vreau |
Griffo fara suparare .................. nu mai incerca sa dregi ciorba frate ca nu merge ...................... You'r out ............... cunostinte auto pauza, masina pauza, "baietzash" pauza si astea sunt doar cateva din motive asa ca fi baiat finutz si retragete acum pana nu iesi in batjocora!!! O zi buna!
|
Quote:
De cate ori ai venit ai vazut ca toata lumea de ia la misto, rade pe seama ta .. etc Puteai sa iti dai seama ca nu prea te inghite nimeni |
Haideti ca am reusit si eu sa citesc cateva chestii...mai putin tot ce a scris BLS...:)) asta scrie mult si degeaba!Sincer nu am nimic cu el..e inca mic..inca copil..(Fara suparare) Poate nu are frate masina...dar in comunitate sunt si alti apreciatii fara masina...astha e stilul lui de a fii si nu trebuie neeaparat "pedepsit"
Legat de Inferno..ca Fondator si Lider Inferno Motor Sport PLOIESTI si Lider Inferno ROMANIA....va pot spune ca inferno VA RAMANE LA FEL IN PLOIESTI!!! cu sau Fara ajutorul nimanui...Asa cum Vati Obisnuit..O sa ne Doare pe Toti La P*&a de restul!!! Legat de Griffo asta...Prietene..eu nu stiu cine P#$! mea esti si nu ma intereseaza..nu stiu unde ai facut tu posturile si ce e de capu tau,atat timp cat nu ai Treaba cu Mine sau cu membri Inferno esti ok..la gandire..!In rest ma doare in *&$ sincer de tine!!! Legat de comunitate....Frate nu sunt de vina "cei noi veniti" suntem de vina noi...ca nu am reusit sa ne pastram asa cum am fost si ne`am dat dupa ei !!! In rest mult respect pentru ai mei mebrii Inferno..si cei care merita respectati din comunitatea 4t Ploiesti! La restul bagatorilor in seama aiurea ...Multa M*&%! RESPECT DECIZIA MODERATORILOR PENTRU INSULTELE "MASCATE" SI AVERTISMENTELE CARE O SA LE IAU..DAR mi se rupe!!! BAFTA :))) Powered By Inferno MotorSport PLOIESTI |
Un adevarat luptator !:lol:;)
|
:joy::joy:Sa traiasca INFERNO ploiesti , ma bucur pt decizia facuta , daca o sa am vreodata masina demna de vreun club (ceea ce nu cred ca va fi prea curand ), la voi apelez , pana atunci bafta cu Inferno Ploiesti.:joy::joy:
Long live Inferno Ploiesti !!!:dance::clap: |
Quote:
De frumos a fost frumos, multe masini/persoane si din ce am vazut eu cam aceeasi oameni la facut show si la impartitul riscului. Asta ar fi partea buna. Partea mai putin buna : un cauciuc nou-nout distrus si o janta julita. La sfarsit unii raman cu show-ul iar altii cu daune. BON-ul stie la ce ma refer - dc nu ma insel aceeasi roata si la el. Ce draq sa facem - pasiunea cere sacrificii ! |
Quote:
Ce...ca am mers o data de mult cu tine pana la Mc cu grasu si atat...si poti sa spui ca ma cunosti...nu cred,nu cunosti omul si dupa 30 de ani de stat impreuna. De unde le scoti tu ca nu stiu "cunostinte auto pauza"...! Da masina pauza da...pentru ca am fost mai nebun ca voi si la 17 ani am plecat cu masina lui tata din ploiesti la pitesti...si in pitesti s-a intamplat ce nu trebuia...si alte probleme care tu oricum nu o sa le stii...nu are rost sa t-i le spun |
Quote:
Si sa stea calmi toti ca nu am venit sa le fur lor painea de la gura...pana acum nu cred ca i-am cerut nimanui nimic..si daca pentru ei sa merg cu ei in masina pana unde au mers si eu (rond,tu de oras,sau la gara) a fost prea mult...atunci o sa mai apar cand o sa iau carnet'u si masina |
inca lumea se ataca...sunt obiectiva (chiar daca nu sunt posesoarea unei masini sau nu vin la gratar) trebuie sa recunosc ca veteranii au dreptate...lume noua probleme mai multe...incercatzi sa fitzi intelegatori si sa va castigatzi locul de la gratar ...intotdeauna in viatza trebuie sa lupti pt ceva ce iti doresti...nu tre sa te plangi sa te enervezi ca nu te accepta in "clan" fara ca tu sa faci nimik...tot respectul pt cei care se duc la gtara ptr ca se stiu intre ei si pt ca incet incet incep sa faca si sa fie comunitatea de acum cativa ani cand se facea ceva... in rest nu mai comentez nimik dar nu`i frumos sa te plangi sa te enervezi etc ...nu te cunosc grifoo si nu pot sa te judec dar prin postarile tale dai dovada de prea multa imaturitate...cati ani ai daca nu sunt indiscreta? chiar tre sa te ataci in modul asta copilaresc? repet nu te cunosc nu te judec dar nu pot sa ma abtin sa nu comentez cand vad in ce fel t plangi
in rest bravo grupului care mananca mult la gratar :D si gogutzilor cu bautura rece :D |
Quote:
|
:lol:pramatie ce esti...va respect pt ca avetzi capul pe umeri si stitzi ce facetzi si facetzi cu cap...tu stii mai bine ce parere am eu shantzule ca am vb noi ;)
|
Quote:
|
Quote:
ma atac pentru ca am fost atacat de cineva care nu are habar de mine...ceilalti mai au habar de mine dar dansul nu...! |
atunci daca esti cu capul pe umeri si stii ce`i respectul si nu te simti cu musca pe caciula,castiga increderea lor si taci din gura pentru moment...lumea nu te vrea acum..nush de ce ...au ei motivele lor..resemneaza`te!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning