![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
ai dreptate sil4tuning ferrari & porche suna altfel...sunt frumos jos de tot...sper sa nu se supere nimeni si sa apara ferrari enzo FXX...de 821 de cai....in bucuresti...chiar o sa fie o surpriza frumoasa;)dar niciodata nu se stie...
|
Quote:
au doooooamneeee cat e de tare slru` ala.....:yikes::yikes::yikes::dribble::dribble::dr ibble: |
Quote:
eu as vreau sa vad un maserati mc12 :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
SLR-ul are zgomot de avion de vanatoare de la 2-3000 rpm in sus. probabil voi nu ati auzit cand trebuia. intr-adevar e o masina civilizata care poate fi si linistita din toate punctele de vedere. nu mi se pare acel ferrari mai tare decat carrera gt sau slr :/ defapt nici decat murcielago nu pot spune ca imi place mai mult. este prea cuminte pentru un supercar, ii lipseste efectul 'wow'. my 2 cents :P
|
Eu as vrea sa vad un Enzo pe strazile mioritice si am auzit ca ar exista unul prin Bucuresti...poate cineva sa confirme?
|
Quote:
|
in germania pe mobile.de sunt de vanzare enzo fxx si costa in jur de 2.3 mil euro asa ca daca e vreun om cu bani care are chef sa si-l ia s-ar putea sa nu mai fie doar de circuit masina...sunt vreo 5 parca...
|
Quote:
|
gemballa mirage gt..este cea mai tare masina(parerea mea)......am vz niste filmulete cu masina...este dementiala..
|
1 Attachment(s)
la mine prin cartier.....
|
unu d-asta umbla de cateva zile si prin timisoara
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning