![]() |
|
Re: Kitch Tuning .... part 2
e facuta la caterinca nu va mai agitati atata :lol:
|
nu cred frate atata munca ptr "caterinca"..
o fii vreun maniac...da totusi.. nu`mi vine sa cred.. |
deci refuz sa cred ca exista asa ceva. frate cata bataie de joc pentru o masina. macar daca era vreo cazatura de dacie sau mai stiu eu ce altceva ruginitia si vai de mama ei.
nu cred ca e facuta la misto din mai multe motive: 1. cata munca depusa sa le pui pe toate si sa stai sa le si dai jos; 2. o fi ea facuta la caterinca,dar totusi sa umblii cu asa ceva pe strada nu cred ca poti si 3. stickerele alea lipite pe vopsea afecteaza si ele totusi vopseaua. |
ce vanzare ar fi facut vitanu daca proprietaru era prin ro :))))
|
fratzilor deci m-am uitat shi eu shi am ramas masca..deci tuning de tunig fac romanii nostrii pe dacii...pe la noi prin timisoara sincer nu prea mai vezi chestii deastea dar am sa fac niste poze la un logan cu numere de severin shi am sa-l postez aici sa va minunatzi shi voi de prostia unui om...
|
3 Attachment(s)
Numere de inmatriculare au fost sterse pentru a-i proteja pe cei nevinovati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
hahahaha oricum merita postati cu tot cu numar ;)
|
istoria unui cazan, prezentata de mandrul proprietar: https://www.youtube.com/watch?v=_mzpr...eature=related
si uite aici matiz tuning, a.k.a. priza de aer cat capota ca sa ai si a/c inclus: http://daewoo.anunturi-auto.4tuning....00-111489.html |
1 Attachment(s)
am shi eu ceva pentru (din pacate nu l-am gasit pe ala cu loganu acasa) dar am dat peste tata oltciturilor intre blocuri :))
|
1 Attachment(s)
mai una din fatza
|
4 Attachment(s)
gasit pe un blog ... asta cum mai e facut? la kternik sau pe bune :-)
|
saracu tuareg(cred) cum arata .....da pe astia nu i-o durea capu cand fac calculul la cati bani arunca aiurea?...... cu banii aia faceau ceva frumos
|
doamne ce'i asta frate .. sa mor de am vazut ceva mai naspa decat asta
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:47. |
|