![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
rzw mergem sa facem "rost" de din astea ?:))
|
stati ma cuminti , nu de alta dar mie mi au furat 2 sigle cu bmw....
:lol: si mi e ca va bag in camera p amandoi |
Quote:
|
Quote:
|
sunt gata suportii motor :X:X:X:X
putem sa ne apucam de treaba :X |
2 Attachment(s)
Iote bă ce are omu'n casă şi nu ştie de ele:lol: ce dracului mă sant0s:lol: să le stăpāneşti sănătos!:dance:
|
Quote:
Am comandat diferentialul 3.15 :X de la cluj de la sineta. Suportii motor au venit :X Un badge a venit se vede mai sus. De abia astept :X vand diferential 4.27 carcasa mica ... :) |
bravo ma, hai.. sa iasa treaba
|
Apropos de sigla, cred ca poti sa iei "40i" de pe 540i sau 740i... si sa combini cu "3"-ul de la 320. Din cate stiu caracterele si dimensiunile sunt cam la fel.
L.E.: :shock: Acum iti vad semnatura si-mi dau seama ca te-ai gandit deja la asta. :lol: |
rzw'ule hai sa'ti arat un 540 la mine in cartier... sa vezi ce portbagaj interesant are :)). Santos acum ai suportii .. diferentialu e pe vine :)) deci sa iasa FORTA.
|
La mai mare santos ... si sa`l porti sanatos moshu` ...
P.S.: poate te opresti aici cu motoarele skimbate... dar nu si cu povestioarele :)... Multa Bafta ! :) (and don`t forget .... pray for the next album ... vol xii) :D |
:)
Nu mai am rabdare,sunt terminat,de abia astept s-o terminam. Dupa ce o terminam ma bate gandul sa incercam un filmuletz de prezentare... desi nu e ea tocmai movie material ... vreau sa facem niste experimente... :D avem 3 camere hd una high fps + steadycam und une car rig :D tre sa iasa ceva tare... tre sa spargem macar un rand de caucioace in semn de multumire pentru cei ce si-au stricat manutzele urcand motoru pe masina si facandu-l sa mearga,asa in semn de multumire... :D de abia astept... |
are cineva idee cat de mult ies in afara rotzile daca pe spate punem punte de compact sau de z3 ?
am inteles ca ies rotzile in afara rau ... :( pe langa faptul ca tre sa gasesc jante pe 5 prezoane :( si altele.. later edit : am inteles ca se poate sa : quote ai reusit sa pui frane de m3 e36(banuiesc) ..... pe bascule de urs ? dap schimbi butucul cu unul de pisik de 6 pistoane si rulmentul ? scz,imi scriu aici ca sa stiu ce sa vbesc cu baietii ... ca altfel uit :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
mersi ptr ajutor lu bobi mom ...
tre sa copiem cumva sistemul asta :X |
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning