![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
4 Attachment(s)
Si ca tot se spunea ca e multa vorbaraie si progresele stagneaza, iata cateva ghidusii nou sosite..:rolleyes2..admisia e pentru prietenul Iulica;)
De la Alex55 va veni saxofonul si toba intermediara, ambele din inox8)..astfel se va obtine o evacuare cu serpisori pe care se va suda ca saxofon teava de inox si intermediara de inox va completa traseul8) Multumesc Alex, am sa-ti trimit datele:-) |
beton galeria pentru orizontale , pe modelul asta carburatoarele se monteaza fara "vibratoare" direct pe galerie ,s-ar putea sa trebuiasca niste garnituri mai groase sa nu atinga fluturasul de la clapete in galerie,dar o sa trebuiasca facuta flansa la chiulasa , poate asa se apuca si Iulica de treaba :lol:
|
Mda..tocmai m-am intors de la R.A.R unde am fost cu interventii in speranta de a face rost de o hartie/act ceva care sa-mi puna in legalitate jantele si pneurile pe 15''..in zadar insa..in tarisoara noastra si sa vrei sa platesti si tot nu poti face nimic care sa te ajute in imbunatatirea performantelor la o Dacie..:rolleyes2
|
ti-au bagat faza aia...ca daca modelul nu avut din fabrica asa ceva nu ai cum sa montezi pe masina...sau eventual sa omologhezi...nu?!
|
Quote:
Mi s-a mai spus ca a fost cineva cu pile mari pe la Bucuresti si tot nu a avut ce face..si ca si daca le dau 10000 de euro si tot nu ma pot ajuta..asta e,mergem blat cat se mai poate.. |
Din Pacate Traim In Romania Si Asta Ne Ocupa Tot Timpul......:sad::sad:
|
daca iti schimbi talonul si iti iei modelul european, dimensiunile la jante/cauciucuri nu mai sunt trecute in el, un motiv in minus sa mai faca gura, ca politia daca nu scrie ce ai pe ea nu ar avea de ce sa se ia, logic vorbind:)
|
Quote:
|
In talon nu e trecut numarul de prezoane.
|
Quote:
Ati vazut doar ARR-ul ca isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta. |
Quote:
Si cei de la R.A.R au spus ca nu conteaza asa mult numarul prezoanelor(mai ales ca au fost berline iesite din Uzina cu prindere in 4x100) ci dimensiunile cauciucurilor si a jantelor. In sfarsit, jantele mele fiind si f "discrete" pe o 1300 am sa fiu mereu luat la intrebari pentru ele..asta a situatia:rolleyes2 |
Interesanti gaborii astia mai ales ca majoritatea intra pe pile deci ilegal (caz penal), si cum aplica ei legea si se agita din cauza unui inch in plus la o janta de dacie... Traim in Romania etc. etc.
|
trebuia sa iti dai seama ca o sa bati drumu degeaba la RAR...inca traim pe vremea lu Ceausescu la capitolu asta...si nu numai
PS:am pus azi coletu :!: |
Ar fi bine macar sa ne omologheze cauciucurile mai late ...
|
Quote:
Eventual merita sa modifici in 4-2-1, astfel tai colectorul si faci cate 2, cum era original, asta mereg inca 60-70cm separat si undeva la cutie se unesc, practic putin mai lunga decat originalul. Daca o pui asa, o sa ai rezultate mai slabe decat cu cea originala... Ps. sherpi atat de scurti se pun la motoare de F1 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning