![]() |
Re: Club Astra Bertone
Quote:
vezi ca are unul pe bertone club un cabrio turbo la dezmembrat |
Cumpar galerie evacuare (serpisori) standard Z20LET. Pe a mea am gasit-o fisurata. Astept oferte.
Pot sa o si sudez, dar daca o gasesc la un pret convenabil o cumpar. |
De gasit n-o gasesti si de sudat o sudezi degeaba ca nu tine. Eu am sudat-o pe a mea in asteptarea unei noi turbine si dupa 2 luni in care masina mai mult a stat, cand am schimbat turbina am vazut ca incepuse sa se crape iar. Este boala la let crapatura aia pe galeria de evacuare. Cel mai bine ia-ti o turbina noua de leh ca e mai sanatoasa si mai ieftina decat una noua de let.
|
Pai sa cumpar o turbina pt o galerie??? Cam scump rau. Turbina mea o ok, deocamdata. O sa mai incerc sa caut pe la cineva care care poate si-a cumparat o turbina si i-a ramas galeria. Daca nu o sa o dau jos si o sa o sudez cu electrod de fonta. Sper sa tina.
O rezolv dupa paste. |
Galerie separat de turbina nu o sa gasesti noua pentru ca nu se vinde separat. Second intreaga nu stiu daca gasesti si mai ales cat o sa mai tina dupa ce o iei (ti-am zis ca este boala la let). Sudura am incercat-o eu personal si nu tine mai deloc. Am vb cu mai multe firme de reconditionare care au zis ca n-au ce sa faca si pana la urma am ajuns la un prieten care a zis ca mi-o sudeaza dar n-o sa tina (ceea ce s-a si intamplat). Orice varianta ai alege pune-ti in plan o schimbare de turbina pentru ca e doar o chestiune de timp pana ajungi acolo. Ai putea sa incerci sa-ti faca cineva galeria dar e destul de complicat de facut si costa cam cat o turbina noua.
Eu luna asta am schimbat turbina din aceeasi cauza deci sunt in tema. Si turbina mea era perfect functionala. Nu avea joc, mergea perfect dar fara galerie merge degeaba bine turbina. Iti urez noroc pentru alta varianta dar eu am tot cautat cateva luni si pana la urma tot la o turbina noua am ajuns. |
salutare la toti...sunt un nou posesor de astra g bertone z20let 140 kw si vreau sa intru in club daca sunt primit binenteles...
|
daca platesti cotizatia, poti sa intri in club...:))
e liber frate pt orice posesor de bertone sa fie membru |
trebe doar sa iti faci cont :D
|
poi cont am aici
|
sal ma intereseaza si pe mine o bara fata astra g bertone sau opc daca are cineva...
|
Bara noastra nu este ca aia de astra g, iar de opc nu cred ca da nimeni, tinand cont ca toti cauta sa-si puna.
|
Salut,am achizitionat un opel astra bertone!Sunt interesat cine are niste jante frumoase pe 16/17 si o bara fata mai frumoasa decat cea stock.Rog pm aici sau tel 0764779794 Madalin multumesc!
|
Quote:
|
la ce pret sunt jantele dani?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning