![]() |
|
re: Club Ford Capri
Si eu am patit-o cu bara stabilizatoare si nu prea se modifica dar in nici un caz nu o suda ca adio directie ....din propria experienta o spun .... vezi ca avea axxel4you (trebuia sa o iau eu da cum sunt cam delasator in unele chestii nu am mai luat-o asa ca vb cu el) e baiat de treaba si te intelegi tu cu el
|
Quote:
sau un nr de tel? |
id-ul este axxel4you
|
Quote:
unde imi cere seria zice ca nui buna cai din 12. |
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
rolls/capri, penelope's limo :lol: :lol:
|
la faza cu ursul nu cred ca mai ramanea vre-un smoc de blana din el daca-mi zgaraia masina.....
in alta ordine de idei...a ramas o problema nerezolvata...cum ne luam parbrize fara sa platim 300 euro la nemti sau fara sa ne taiam kederele intre noi? |
Quote:
tel / fax 0237 224221 mobil 0723 646058 0722 403489 [email protected] www.dezmembrariautomond.ro incearca aici, poate are |
Quote:
|
da... in alta ordine de idei... ma pregaresc sa clonez semnalele fata de capri mk2/3.... exista eventual doritori... ??? ce ar fi de preferat... cu led.. sau cu bec..( mai greu) filtre galbene sau clare..??!! are cineva un semnal defect..?? in sensul carcasa sau filtrul deteriorat..??? practic mie imi trebuie aceste 2 elemente separat... si ca sa nu stric un set bun...
|
10 Attachment(s)
Quote:
|
cam multe americane in postul precedent :-P...frumoase ce-i drept..buzatele :lol: :oops:
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning