![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
|
Quote:
Quote:
Si asa , ca idee, ti ai reparat masina? Ca parca aveai o lovitura pe ea... sau poate nu am vazut eu bine? |
de cand tot astept sa treaca bacu sa pot si eu sa ma angajez ca oamenii...din a 8a lucrez doar vara...in rest nu am cand....
|
Sunt in masura sa imi dau parerea cand decid eu ca trebuie , sunt pe un forum liber apropo ...
Si ca sa iti creasca inima , inca nu mi-am reparat-o , imi place mai mult cu ea asa stramba . |
nu are de ce sa imi creasca inima... nu am nevoie de boli cardiovasculare, dar multumesc de urare, ceea ce iti doresc si eu:)
Intr-adevar, nu te poate opri nimeni sa iti dai cu parerea, eu ziceam doar. Si o ziceam in gluma, dar se pare ca te-ai atacat. "Aniuei" ti-as propune sa te intalnesti cu zeu si sa ii spui si lui, dar asa...live ca are o masina fail, nu epic fail. Sunt convins ca ti-ar fi recunoscator pentru clasare. @ERA: Daca astepti sa dai bacul, eu sper sa il si iei:) @ALL: Va doresc un Pasti fericit alaturi de cei dragi, sa aveti o viata luminata. P.S. In cazul in care va ganditi sa faceti ceva duminica/luni, va rog sa ma anuntati si pe mine. |
mersi, si eu sper sal iau 8)
tonomat desara sau la inconjurat?:lol: |
Nu stiu, daca mergeti pe undeva dati un mesaj ceva sa anuntati pe toata lumea, si vedeti cine pe unde apare.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Stie cineva unde gasesc o mufa gen !? ( in afara de unitel, 9 mai de unde m-am intors si nimic )
Sau cum sa leg sa stea in subwoofer.. ( nu pot desface subwooferul nu e al meu :lol: ) |
Poti incerca sa modifici o mufa din unitatea PC. Este asemanatoare doar ca are 4 gauri. Poti vedea daca se potriveste.
|
da, aia era ultimul meu gand.. mai devreme am desfacut una, tai un slot si largesc gaurile dintre ele..dar asa nu am siguranta aia care fixeaza mufa.
|
Nu o sa ai siguranta dar gasesti o modalitate sa se imbine bine. Poti incerca la magazinul auto vis-a-vis de casa lui Johannis pe strada Balea. Poate au ei.
|
Poti comanda on-line de aici, macar stii ca e ceea ce cauti...
http://www.audio1.ro/cabluri-aliment...xb-1012-a.html |
Quote:
|
Ce liniste s-a asezat pe forum...
Ieri am ajuns la garaj la Pilu sa vad ce a facut cu masinuta , si tot ce pot spune e ca am ramas :shock::shock: de ce am vazut acolo. Nu numai ca a iesit motorul ala asa cum trebuia, dar si usile au iesit fain, la linie, si portbagajul, tot ce a facut se vede ca a facut cu dedicatie. Nu am vazut la multe masini atata atentie la detalii. Ce sa mai, felicitari si abea astept sa o vad terminata, ca la cum se prezinta o sa fie senzatie. Toata stima! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning