Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

NightRider 09-09-07 10:51

Re: Chat

si da, multi useri ai vechii comunitati nu mai posteaza, nume mai mult sau mai putin mari, dar asta nu se intampla de cand sunt eu Mod, sa nu ne imbatam cu apa, stii f bine ca majoritatea nu mai posteaza inca din perioada cand erai tu mod...si acei oameni, odata pierduti, ma indoiesc ca-i vom putea aduce inapoi....Intr-un fel si eu regret ca Sandrei sau altii de atunci nu mai posteaza...dar nu cred ca din cauza actiunilor mele, dar daca ar fi asa, imi asum consecintele actiunilor mele...Singura mea intentie era cresterea comunitatii, si asta a necesitat anumte masuri nu tocmai po****re pt acei oameni care s-au obisnuit sa aiba un anumit statut de "batrani" in aceasta comunitate...ideea e ca atunci cand o comunitate devine inchisa...urmatorul pas e auto-distrugerea ei..asta e pe fatza realitatea, pe care incep sa o stopez..cat pot...

Piry 09-09-07 11:21

of ma tu iei viata asta prea serios

Paul_(NooB). 09-09-07 11:25

esti mancat frate

tekno 09-09-07 11:35

unu la mana nu exista nume mari si mici, ca doara toti is oameni exista aceleasi categorii ca in viata de zi cu zi cunoscatori, curiosi, retzeghesi, etc
doi la mana, asta ii problema, vrei sa maresti comunitatea, sti vorba aia "calitatea nu cantitatea!"
trei la mana, relaxeaza-te ca doara ii o lume de carton aici, nu inteleg de ce te mananci atat....

sandrei 09-09-07 14:49

foarte bine face vlad ca sterge tot!! oricum,multi nu mai comunica nimic pe cluj,deoarece in restul comunitatii lumea e mai de calitate si poti purta o conversatie normala acolo. nu tu invidii,conflicte de interese,ura,chestii personale! ceea ce mi se pare mie obositor e faptul ca acum sunt deschise 124098194 de thread-uri pe cluj si marea lor majoritate sunt nefolositoare,despre tuning,curse si ce tine de ele se vb ft putin.TOT MAI PUTIN! numai bine,imi cer scuze pt interventie ;)

Piry 09-09-07 15:54

BAAAAAAA adu-mi cd-u !!!

Galushca 09-09-07 17:17

Mai aveam putin si ma lua cu plans...aveti o latura feminina extrem de dezvoltata:!:

RA_2fast4u 09-09-07 18:09

Quote:

Originally Posted by Galushca (Post 1090492)
Mai aveam putin si ma lua cu plans...aveti o latura feminina extrem de dezvoltata:!:

=))))))))))))))))))))

eu zic ca mai ales piry =))))) :))

GMan 09-09-07 18:18

Dak lumea nu mai posteaza pe forum , asta nu inseamna ca nu citesc ce discutii au altii pe acest forum , sau ca nu stiu ce se intampla cu el :P:P:P .

Piry 11-09-07 02:15

ma titziano ala din poza din semnatura ta ii reprezentantul obsession cluj asai ?

tekno 11-09-07 09:30

ii georgel armani ala ma, nu sti? ala de face tzoale dealea trendy...

GMan 11-09-07 19:02

Asa-i mah , nu ne-am vazut saptamana asta in Obosesion ca si saptamana trecuta :P:)) ! Ala calare pe motor va merge cu unul ca si Baronul Munchhausen ! :)

ZanDer 12-09-07 08:51

Vedeti ca pe 15 ii zah grand opening ... nu se poate rata eventu pt nimic in lume !!!!!!!!!! 8)

tekno 12-09-07 09:06

NightWish, tu mi-ai sters postu de pe team csr?

gangsta 12-09-07 10:02

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 1095339)
Vedeti ca pe 15 ii zah grand opening ... nu se poate rata eventu pt nimic in lume !!!!!!!!!! 8)

Ioi mah esti de toata rusinea:lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:09.

- Copyright 2026 4Tuning