Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

shantzu 31-08-08 15:31

Re: Diverse discutii

nu trebuie nici o lista.fiecare o sa iasa afara ca pana acum.
daca nu o sa fie sunat sau anuntat de cineva sa vina intr-un anumit loc la o anumita ora inseamna ca face parte din acel grup de aplaudici :)

eu nu ma refeream la parerea voastra despre mine ( laka si skama) ca stiu voi nu aveti nimic cu mine , dar poate sunt altii care cred altceva despre mine

Griffo 31-08-08 15:33

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1724975)
Ce grup mah ca o data te-am vazut si am intrebat cine esti tu mah? si a zis ca nu conteaza!:lol:
Asa ca nush ce te ataci!

In iarna - primavara am venit prima data in grupu vostru...si de atunci am aparut de multe ori la sala si la rond...acolo unde a-ti fost si voi,ma atat pentru ca am observat ca unii nu ma inghit , ca nu am masina...mai multe...!

jakal 31-08-08 15:34

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 1724973)
Da mai jakal...despre ce vorbiti voi...ma simt si eu in plus...eu nu stau de mult in Ploiesti si plm daca am o pasiune de masini m-am bagat in grupu vostru,poate pentru unii dintre voi va sunt antipatic...!

grup de sahisti...plm.........cred ca te-am luat odata in masina......
dar ca tine mai sint 1000 si uite asa s-a facut grupul full....

si cine i-a pwle in cur??/?........baietii cu tobele....voi va suiti la 44 si va tirati acasa......

tng 31-08-08 15:35

Eu stiu de cand si de ce s-au schimbat lucrurile...
Greseala a fost a noastra (tuturor celor care am fost "veterani") ca i-am apropiat de grup.
Intr-o zi a mai venit unu cu unu... altu cu unu...

Cum decurgeau intalnirile 4tuning ploiesti sau alte intalniri de cluburi ? Sedinte foto,video, zapaceala apoi prin oras... sau mers la un suc ceva...

S-a mai facut ceva de genu asta in ultimele 8-10 luni ? Ma refer la nivel local, cu multa lume stransa... :|

Intr-adevar, vremurile se schimba...

Skma 31-08-08 15:36

Si plus de asta mai auzi si prin scoli aseara s-a dat skma ala cu jakalu l-a facut pe ala era si cutare si afla tot orasu!:evil:

TheMaax 31-08-08 15:37

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1724978)
nu trebuie nici o lista.fiecare o sa iasa afara ca pana acum.
daca nu o sa fie sunat sau anuntat de cineva sa vina intr-un anumit loc la o anumita ora inseamna ca face parte din acel grup de aplaudici :)

eu nu ma refeream la parerea voastra despre mine ( laka si skama) ca stiu voi nu aveti nimic cu mine , dar poate sunt altii care cred altceva despre mine

Shantule esti pe lista frate .............. cauza: mananci prea mul si se depaseste bugetul grupului, cheltuim prea mult sa te hranim bahi haplea .............. :lol::lol::lol::lol::lol: da-ten penele noastre ca nu e nici unu care sa comenteze in legatura cu u in grup, ai fost inaintea multora in acest grup si cui nui convine sa plece ............... nu mai fah pe victima ca te stiu eu, nu vrei decat sa ne faci sa ne simtim prost si sa te hranim: o shorma o baclava :lol::lol::lol::lol::lol:

shantzu 31-08-08 15:38

nu a exista o anumita data cand totul s-a schimbat!
incet incet au venit oameni noi , inevitabil a fost si faptul ca multi au vazut cum sta treaba si au venit cu prietenii (care nu au treaba cu tuningul)
SSP-ule - ti-ai dat seama , diseara imi dai de mancare :lol:

TheMaax 31-08-08 15:42

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1724998)
nu a exista o anumita data cand totul s-a schimbat!
incet incet au venit oameni noi , inevitabil a fost si faptul ca multi au vazut cum sta treaba si au venit cu prietenii (care nu au treaba cu tuningul)
SSP-ule - ti-ai dat seama , diseara imi dai de mancare :lol:

Shantule , tu si Kreata mi-ati facut pofta de baclava.......................cred ca diseara trecem pana in Carrefour sa luam niscaiva! Pana la cat e deschis????

jakal 31-08-08 15:43

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1724988)
Eu stiu de cand si de ce s-au schimbat lucrurile...
Greseala a fost a noastra (tuturor celor care am fost "veterani") ca i-am apropiat de grup.
Intr-o zi a mai venit unu cu unu... altu cu unu...

Cum decurgeau intalnirile 4tuning ploiesti sau alte intalniri de cluburi ? Sedinte foto,video, zapaceala apoi prin oras... sau mers la un suc ceva...

S-a mai facut ceva de genu asta in ultimele 8-10 luni ? Ma refer la nivel local, cu multa lume stransa... :|

Intr-adevar, vremurile se schimba...

frate eu cind mi-am facut cont pe forul asta si am aflat de intanliri la sala am venit singur acolo.....si donu m-a bagat primul in seama....el m-a chemat in grup....poate regreta acum:))......nu am adus pe nimeni si am fost mereu impotriva curiosilor......

nu mai retin cine era atunci.....parca poponete,koku,tng....plm ma rog....

diseara o sa il aduc pe tata ca si asa o arde dubios cu pacura poate se da si el......plm........

Skma 31-08-08 15:44

Il aduc si io pe tata n-are masina si permis da poate o arde cu baietii la un tenis la rond!:lol:

jakal 31-08-08 15:47

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 1725010)

lasa frate veselia ca nu ne arde de asta.....vezi tocmai de asta vorbeam....te doare in pwla de roblemele noastre...........

iar tu benji sau bls...sau cum vrei....iti spun eu ca baietii nu te inghit,nici eu

vb f. mult si prost.....asta e un mare defect al tau.....ti-am mai zis si mai demult ca nu ai ce sa cauti la gratare......
nu ai masina...nu investesti in ea......e un break simplu...
nu te supara frate dar daca poponete te primeste in INFERNO eu in secunda urmatoare dau stikerul jos

nu te supara dar asta e parerea mea si a mai multora........

Griffo 31-08-08 15:50

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1725019)
lasa frate veselia ca nu ne arde de asta.....vezi tocmai de asta vorbeam....te doare in pwla de roblemele noastre...........

tocmai jakal...am vazut ca va framantati si am zis sa radeti putin...priveste si partea plina a paharului

TheMaax 31-08-08 15:53

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 1725017)
Chiar trebuia sa ataci...?
Nu inteleg ce satisfactie au unii ca fac misto de altii...in fine prea multa teorie

Grifo sa no mai lungim mult frate, cred ca e totul evident ............... esti unul din aceia care nu mai are ce cauta in grup, scuza sinceritatea bruta dar cred ca ti ai dat si u seama din discutiile astea! Have a nice day! Sayonara! bYE!!!

Griffo 31-08-08 15:55

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1725031)
Grifo sa no mai lungim mult frate, cred ca e totul evident ............... esti unul din aceia care nu mai are ce cauta in grup, scuza sinceritatea bruta dar cred ca ti ai dat si u seama din discutiile astea! Have a nice day! Sayonara! bYE!!!

Mersi SSP'ule ;)
pe forum am voie? :))))))

jakal 31-08-08 15:57

uite de ex MAXX era un kamikaze......si poate mai e putin:)),dar baiatul si-a revenit.....
eu asa vad ca a intrat pe drumul bun......investeste in masina si chiar bine......s-a mai potolit cu vb multa......e mai matur parca.....
mai o ia el pe aratura dar revine repede...:))

TheMaax 31-08-08 15:58

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 1725034)
Mersi SSP'ule ;)
pe forum am voie? :))))))

Ce rost mai are so arzi si pe forum daca nu sti ce se intampla live! Eu zic sa-ti vezi de treaba ta si gata!

TheMaax 31-08-08 15:59

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1725036)
uite de ex MAXX era un kamikaze......si poate mai e putin:)),dar baiatul si-a revenit.....
eu asa vad ca a intrat pe drumul bun......investeste in masina si chiar bine......s-a mai potolit cu vb multa......e mai matur parca.....
mai o ia el pe aratura dar revine repede...:))

Nu o mai iau Jakale ca ma doare sufletzelul de jeantale alea noi frate .......... gaOZ RACING frate ................ :lol::lol::lol:

DONU' 31-08-08 16:26

Shantzu, TNG, T@z, Skama, sunt catziva dintre baietii care au format aceasta comunitate. Pana sa apar eu in 2005-2006, o ardeam la semafoare cu cine nimeream.
Am zis sa-i cunosc, sa vad si eu despre ce e vorba in 4Tuning si am venit la o intalnire asa cum a venit si Jackalu'.
Am aratat lumii ca imi place nebunia, sa rup anvelope, motoare, cutii de viteze in special si asa am ajuns sa fiu pe placul lumii.
Niciodata nu mi-a placut sa stau parcat si intotdeauna am sarit cand a fost nevoie de ajutor, sa ma bag la gratar, sau sa anuntz cand e vorba de mers la gratare in alte orashe.

Shantzu e unul din baietii cu capul pe umeri pe acest forum si pe strada bineinteles. A stiut sa se integreze si e placut chiar si de cei care nu mai vin printre noi la intalniri din cauza aplaudacilor. A mai gresit si el fatza de unul sau altul dar apreciati si faptul ca stie sa-si ceara si scuze cand greseste.
Omul chiar nu are nicio treaba cu aplaudacii si stie despre tuning mai mult decat cred ca stiu o gramada dintre noi.
Coaie, am strans bani de la NSL, diseara mancam papica buna si bem ceva! :p

Am ajuns sa avem probleme din cauza bahaus-urilor facute de unul si de altul, si daca nu vom putea sa-i linistim macar cu vorba buna, atunci n-avem ce sa le facem decat sa le spunem clar: Nu mai venitzi!!!

Inainte cand ne intalneam la scari la Sala Sporturilor cate 15-20 de mashini, mergeam la gratar si ne durea undeva pentru ca stiam ca sunt totzi ai nostri si ne cunoastem.
Sunt o gramada care habar n-au ce inseamna treburile noastre si care ne pot afecta grav din cauza inconstientzei si a copilariei lor.
Imi aduc aminte cum se faceau cercuri cu mashinile in fatza scarilor si nu venea Politzia atat de des cum vin acum pentru clovnii din jurul nostru.
Mergetzi in parculetz si terminatzi-va copilaria!

andrei_hrz 31-08-08 16:29

dar daca ii aduci bunaciuni intr-o masina cu 200 de cai crede-ma ca le prinde cu fiesta lui de 100.numai conteaza jante sau altceva.zi dak nu e asa SSP si eu sunt in dreapta lui copilot. si cu hartia cu nr noastre sa le-o dau la fete :)))

Bengy_BLS 31-08-08 16:29

jakale io ii zisesem la panarama sincer , stii bine ca am zis singur ca nu am masina demna de niciun club si la gratare am mai fost si am mai pus si un "mic" si cu MOtzu si cu tine , aia e daca de asta am bani . niciunu nu stie cat am muncit si cat mai muncesc la panarama aia de dacie , si nimeni nu stie cat ma chinui sa imi iau masina , sa mai strang azi un ban , maine un ban . banii care ii aveam s-au dus fiindca am avut niste probleme in familie pe care nu vreau sa le discut cu absolut nimeni , sunt probleme care ma privesc numai pe mine . Prefer sa ma ia lumea de papagal decat sa spun de ce nu mai am banii sau de ce am dacie si nu altceva si de ce atarn la ea . Si credeti-ma ca am muncit la amarata aia de dacie la fel cum ati muncit si voi la masinile voastre si de multe ori nu m-a ajutat nimeni. MJRu' mi-a zis o vorba MASINA CEA MAI BUNA E AIA PE CARE O AI . Recunosc , e defectul meu ca vorbesc mult dar nu vad de ce nu ma inghiti ? cu ce ti-am gresit , te-am deranjat ? ti-am vorbit urat ? mi-ai cerut ceva si nu ti-am dat ? nu vad de ce nu ma inghiti , toti avem defecte , probleme si multe altele

Bengy_BLS 31-08-08 16:33

poate ca si io sunt clovn dar mi-am luat-o pe coaja si mi-a trecut acu , nu mai imi trebe , e mult mai placut sa razi de altii decat sa rada altii de tine .

andrei_hrz 31-08-08 16:34

bai de cate ori ti-am zis eu k vb mult BLS ti-am tine gura mica, ce eu am super masina am o amarata de dacie si sunt multi de aici care o sa zica k asa e dar plm nu m-am dat niciodata mare ca am sute de mil si imi iau bmw sau p!@@ mea, cum ziceai tu.
Asa ca mai bine te retragi cu mandria frate sincer.

si sincer din cauza la oamenii care vorbesc mult, care vorbesc prost, care nu stie sa stea la locu lor si care nu stiu sa tina gasca stransa decat sa comenteze si sa fie invidios eu nu am mai trecut pe la sala ca nu imi placea sa stau sa aud numai prostii si numai *** de cuvinte.sper in noua gasca sa fie macar repectul celor care voti fi. ar fi frumos sa reveniti la trecut.

andrei_hrz 31-08-08 16:42

Quote:

Originally Posted by dj_bengy1988 (Post 1725086)
bah nu ma lua pe mine cu coarda sensibila cu matache ca tu nu stii nimic , ai inteles ? taci d""cu ca esti degeaba . vii si imi vinzi mie gogosi ca are tactu A4 , io am muncit pt masina , tu ce ai facut sau ce o sa faci ?? o sa iti dea mamica bani de blancuri la MP3 ???? ciocu mic ca deja daca te prind te te atarn in vreun gard .

asta e respectu care vorbeam eu intre membri comunitatii care a disparut.don-ule cum era frate cand ne tineam spatele prin ploiesti traisca cielo cand eram tineri si cu beatbox tau:))))

Bengy_BLS 31-08-08 16:46

Quote:

Originally Posted by andrei_hrz (Post 1725082)
bai de cate ori ti-am zis eu k vb mult BLS ti-am tine gura mica, ce eu am super masina am o amarata de dacie si sunt multi de aici care o sa zica k asa e dar plm nu m-am dat niciodata mare ca am sute de mil si imi iau bmw sau p!@@ mea, cum ziceai tu.
Asa ca mai bine te retragi cu mandria frate sincer.

de ce sa ma retrag ? ca sunt baiat bun ? am avut bani , daca nu ii aveam nu mai ma atacam si plecam capu si ma duceam draq , am avut niste probleme care nu s-au rezolvat inca in totalitate si ce era ?? eu sa imi iau masina si tata doamne fereste ? aia e ma apuc iar si strang . viata nu imi da mai mult decat pot sa car nu ? am masina , cu aia merg cu aia fac ce imi place in lipsa de altceva . Am vrut intradevar sa imi iau bmw , ma chinui in continuare sa strang bani , nu vreau bani de la parinti ca sa imi iau masina cum fac altii , eu vreau masina pe munca mea si banii mei . erau banii mei 8000 de euro , stiam ca o sa raman fara ei dar am zis ca poate nu o sa fie asa , ce vroiai ??? sa imi iau io masina si lu tata sa ii scriu scrisori ?

andrei_hrz 31-08-08 16:50

Quote:

Originally Posted by dj_bengy1988 (Post 1725105)
de ce sa ma retrag ? ca sunt baiat bun ? am avut bani , daca nu ii aveam nu mai ma atacam si plecam capu si ma duceam draq , am avut niste probleme care nu s-au rezolvat inca in totalitate si ce era ?? eu sa imi iau masina si tata doamne fereste ? aia e ma apuc iar si strang . viata nu imi da mai mult decat pot sa car nu ? am masina , cu aia merg cu aia fac ce imi place in lipsa de altceva . Am vrut intradevar sa imi iau bmw , ma chinui in continuare sa strang bani , nu vreau bani de la parinti ca sa imi iau masina cum fac altii , eu vreau masina pe munca mea si banii mei . erau banii mei 8000 de euro , stiam ca o sa raman fara ei dar am zis ca poate nu o sa fie asa , ce vroiai ??? sa imi iau io masina si lu tata sa ii scriu scrisori ?

bengy iar vb prostii ce sa strangi 8000 de euro si dak nu ma insel tu inca esti la liceu, tu pe cine vreai sa prostesti frate ca ai strans banii pe cont propriu eu am muncit vara asta si am strans destul dar cine ma angajat a avut suflet frate ca altfel nu imi ajungea nici de benzina pana la mare. si sa nu te dai mare bai frate, respectu e cand apari si faci surpriza cu o masina frumoasa nu cand te dai mare si apari tot cu dacia. eu imi caut o masina care imi place mie mult poate o sa imi iau poate nu dar plm nu zic la toti ce masina imi iau.

Bengy_BLS 31-08-08 16:58

da HRZ am gresit , ai dreptate , banii i-am mai strans si prin alte mijloace dar cert e ca am muncit pt ei . data viitoare nu o sa mai zic , tac si fac ca mutu F""E pamantu . ficare face ce stie si cum poate .

shantzu 31-08-08 17:48

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1725074)
Coaie, am strans bani de la NSL, diseara mancam papica buna si bem ceva! :p

Te astept diseara gogutzule :mrgreen:

pe noi nu ne interseaza certurile voastre.exista PM sau mess.
daca majoritatea decide , fie ca vreti , fie ca nu vreti o sa fiti exclusi din grup.

Kr3atZa 31-08-08 17:55

deci....din discutiile voastre am inteles ceva...in cazul in carenu te duci la intalniri prea des nu mai ai nimic de a face cu 4 tuning si tot ce tine de comunitate...deci sa nu mai postezi...eu una sunt fata ma stitzi unii distre voi si nu am cum sa nu ma atac...am aparut si eu la unele intalniri...mie imi spunetzi in fatza mai postez sau nu?nu ma rog de nimeni totul in viatza se invatza si daca nu mai postez pot sa invatz in continuare din experintzele voastre postate aici si nu numai...un raspuns clar vreau Da sau Nu kr3atza...(zici ca suntem la alegerile electorale:)))

shantzu 31-08-08 18:00

Quote:

Originally Posted by Kr3atZa (Post 1725214)
deci....din discutiile voastre am inteles ceva...in cazul in carenu te duci la intalniri prea des nu mai ai nimic de a face cu 4 tuning si tot ce tine de comunitate...deci sa nu mai postezi...eu una sunt fata ma stitzi unii distre voi si nu am cum sa nu ma atac...am aparut si eu la unele intalniri...mie imi spunetzi in fatza mai postez sau nu?nu ma rog de nimeni totul in viatza se invatza si daca nu mai postez pot sa invatz in continuare din experintzele voastre postate aici si nu numai...un raspuns clar vreau Da sau Nu kr3atza...(zici ca suntem la alegerile electorale:)))

nu ai inteles nimic bine.absolut nimic.
postezi unde vrei pe forum si vii cand vrei la intalniri.
doar ca la intalniri nu o sa mai intalnesti aceeasi oameni ca pana acum.or sa fie mai putini

Kr3atZa 31-08-08 18:03

no comment ... nu ma mai bag nu mai zic nimik...cand e vb de ceva daca avetzi placere ma suni shantzule si vb;)

tng 31-08-08 18:12

Am sters posturile care contineau injurii/atac la pers/lipsite de un mesaj concret.
Va rog sa pastrati o decenta, este un forum public :-)
Salut

TheMaax 31-08-08 19:16

Deci ............... cei care se simt cu musca pe caciula, inseamna caci chiar asa este, ideea este urmatoarea in linii mari: Ai masina, bagi bani in ea sau incerci in limitele tale financiare sa o intreti si sa mai pui o piesa doua ramai in comunitate .................. restul Sayonara! Exceptie vor face cativa, acestia fiind alesi de "batrani" comunitatzi! O zi buna!

andrei_hrz 31-08-08 19:34

pe mine unde ma incadrati ca am o dacie batrana si nici pe la intalnirii nu am m-ai venit?:))sau eu am fost exclus de mult din comunitatea asta:))

TheMaax 31-08-08 19:36

Tu esti omul din culise mah nebunule .................... :D:)):)) Voi astia din Inferno nu mai aveti mama din cate am auzit:P

andrei_hrz 31-08-08 19:45

e lasa frate noi tot inferno ramanem o familie si inca o familie mare in ploiesti daca stim sa ne tinem aproape pe cei care meritam cu adevarat

Vibe 31-08-08 20:00

Re: Recomandari Filme sau Ce-am mai vazut saptamna asta :)

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 1724890)
total de acord ! Hai la gratar frate 30 de masini si se dau 5 si restu moama ce tare a fost!:evil:
Ne-am omorat prea mult masinile pentru distractia la altii!
Oricum de ceva timp sunt persoane care erau in grup si s-au separat tocmai din cauza asta cred!

am stat ``dreaq`` sa citesc toate paginile si am gasit ceva cu care sunt de acord :)

jakal 31-08-08 20:06

Quote:

Originally Posted by dj_bengy1988 (Post 1725079)
jakale io ii zisesem la panarama sincer , stii bine ca am zis singur ca nu am masina demna de niciun club si la gratare am mai fost si am mai pus si un "mic" si cu MOtzu si cu tine , aia e daca de asta am bani . niciunu nu stie cat am muncit si cat mai muncesc la panarama aia de dacie , si nimeni nu stie cat ma chinui sa imi iau masina , sa mai strang azi un ban , maine un ban . banii care ii aveam s-au dus fiindca am avut niste probleme in familie pe care nu vreau sa le discut cu absolut nimeni , sunt probleme care ma privesc numai pe mine . Prefer sa ma ia lumea de papagal decat sa spun de ce nu mai am banii sau de ce am dacie si nu altceva si de ce atarn la ea . Si credeti-ma ca am muncit la amarata aia de dacie la fel cum ati muncit si voi la masinile voastre si de multe ori nu m-a ajutat nimeni. MJRu' mi-a zis o vorba MASINA CEA MAI BUNA E AIA PE CARE O AI . Recunosc , e defectul meu ca vorbesc mult dar nu vad de ce nu ma inghiti ? cu ce ti-am gresit , te-am deranjat ? ti-am vorbit urat ? mi-ai cerut ceva si nu ti-am dat ? nu vad de ce nu ma inghiti , toti avem defecte , probleme si multe altele

prietene si eu am plecat tot de la dacie si am avut o groaza de dacii......
stiu cum e sa ai dacie,nu m-am nascut in urs.....
nu e vb ca nu te inghit, e vb ca esti inca copil pt ceea ce facem noi,nu realizezi riscurile la care ne expunem......
la asta ma refer....
nu mai jignit niciodata,dar m-i se pare ca nu te potrivesti cu noi,cei care facem gratare mai des......

e greu sa-ti explic mai mult....daca vroiam nici nu te salutam
eu ti-o spun si in fata daca vrei,nu imi e rusine...dar toti baietii au cam aceasi parere ca a mea......
probleme cu bani avem toti....nu sint nascut cu avere, ce fac....fac pe munca mea...
am 2 ursi de intretinut + copil mic...deci gandeste-te ca imi e f. greu..
dar masinile sint o boala grea care se pare ca nu se vindeca...

ai dreptate toti avem defecte...

shantzu 31-08-08 20:13

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1725442)
am 2 ursi de intretinut + copil mic..

5-aru l-ai vandut ? :lol:

jakal 31-08-08 20:15

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1725391)
Tu esti omul din culise mah nebunule .................... :D:)):)) Voi astia din Inferno nu mai aveti mama din cate am auzit:P

bahhhhhhh.....vezi cum vb de INFERNO ca te halim:))..

deocamdata nu am murit si nu o sa cedam asa usor........
nu mai avem mama ,dar avem tata pe carbit asta...

inferno va ramane......cel putin la ploiesti....

alex2see 31-08-08 20:16

Quote:

Originally Posted by TheMaax (Post 1725391)

prietenul meu scump abtinete avem mama daca ai sa intri pe inferno o sa vezi ca absolut totu a fost lasat pe mana lu dragos inclusiv titulatura de membru fondator deoarece am avut niste rezultate exceptionale

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning