![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
M-am jucat si eu:)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Haionul plin e o aroganta la japoneze :-s, arata interesant, dar nu-i de acolo:D |
10 Attachment(s)
Ce ziceti lucrat de mine primele 3 poze sunt cu Golful meu, care defapt el va fi galben-albastru, dar in toamna ma gandesc la un 4x4 asa ca am optat pt S3 model 2002 1.8T 225 stock, deci urmatoarele 3 poze sunt cu cel ce il voi achizitiona in toamna, bine poate nu tocmai acela dar ideea. Iar urmatoarele 3 sunt modificarile, stiu ca seamana bara fata cu Golful dar in realitate vor fi destul de diferite.Astept parerile voastre in special despre laterala, dupa cum vedeti sunt 2 modele si nu stiu sigur care sa aleg, mentionez ca tot ceea ce e alb va fi colant carbon alb 3D.
|
2 Attachment(s)
sal, ma ajuta si pe mine cineva cu un body kit la acest peugeot, niste pleoape si niste jante OZ anniversary sau ceva ce credeti ca se potriveste
mersi |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1967800 |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1967803 |
1 Attachment(s)
Salut! Va rog sa imi faceti si mie un vtuning, sa imi faceti plafonul negru, barile albe complet si jantele negru mat cu buza rosie, si geamuri fumurii daca se poate. Multumesc!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut . De mult incerc sa il conving pe fratimiu sa faca un Bad Boy Look. Imi puteti face si mie un bad boy look din capota si din aripa. Multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
Bad boy-ul l-am facut dupa pleoape. Mie unul imi place cum a iesit. Mi-am permis sa fac si grila clean si chiar ii sta foarte bine ;)
|
Iti multumesc ... Si mie imi place cum a iesit. Si grila clean e frumoasa.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1968657 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Imi faceti si mie un vt cu pozele de pe G2 pe Seat?
|
6 Attachment(s)
Va rog frumos cine poate sa-mi faca asta urgent:
lateral stickere de clio cup dar fara scrisul deasupra bandoului si dunga de sub sa scrie renault clio in loc de renault sport - acoperisul si oglinzile cu negru si "parasolar" negru cu scris alb renault clio Va multumesc , aici pozele |
Salutari :D
Iar Cine poate sa imi faca janta asta neagra cu interiorul dintre spite rosu.(dar si alte ideei sunt binevenite) https://s1.postimage.org/1t3szqqh0/attachment_php.jpg Scuzati calitatea imaginii. Multumesc anticipat |
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1972567 Attachment 1972568 Attachment 1972569 Attachment 1972570 |
@ DaNn.ZyX : Mersi f. mult
|
incerac cineva daca vrea sa imi faca jantele si alte culori? daca se poate! multumesc anticipat https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1301395988
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Decat pe culorile astea mi-au iesit mai calumea jantele. Am incercat si combinatii cu negru dar se vad prost pentru ca lucesc jantele.
Mie imi place cum a iesit pe galben/auriu. ;) |
4 Attachment(s)
Buna baieti!Revin cu o rugaminte,dupa sarbator vreau sa imi cumpar niste jante sh,rugamintea mea este daca le puteti pune pe masina sa vad cum arata.Daca ati putea intr-o poza sa lasati buza in culoarea jentii si janta sa fie culoarea masinii,si in alta poza sa puneti doar jantele,daca ati putea sa faceti si bandourile in culoarea masinii ar fi excelent.Sarbatori Fericite!
|
6 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1976427 Attachment 1976428 Attachment 1976429 Attachment 1976430 Attachment 1976431 Attachment 1976432 |
Salutare..am si eu un peugeot 307..exista pe undeva pe aici o macheta sau unul tunat ca vreau sa ma apuc si eu sa il fac si nu prea siu k sunt multe variante.
Stima |
2 Attachment(s)
Vreau si eu un polish la buze si lasata mai jos ... de preferat cam 1 cm d la aripa la buza jantei .. cu cauciucul inauntru ... nu m-ar deranja mai multe stagii !!!
Multumesc anticipat ! |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1976742 Attachment 1976741 |
6 Attachment(s)
Quote:
Daca se poate sa incerci si ceva mai jos ar fi perfect ... ceva gen .. |
Quote:
|
Quote:
Mersi ! |
1 Attachment(s)
seria cinci:twisted:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1977155 Attachment 1977156 Attachment 1977157 Attachment 1977158 |
Quote:
Multumesc mult Dan si AG 20 MCA ! Bafta ! |
6 Attachment(s)
va rog sa ma ajutati si pe mine cu:
-o folie pe plafon(negru lucios) -folie geamuri+luneta -si separat in alta poza, in plus fata de ce e mai sus, folie pe aripa spate intre geam si luneta(ceva in genu in care am editat eu cu paint-ul,doar ca folie 3m) Multumesc si Paste Fericit |
2 Attachment(s)
peugeot 206
|
La a mea nu se baga nimeni?:)
|
2 Attachment(s)
succes cu proiectul tau
|
3 Attachment(s)
Va salut baieti. Vin si eu cu o rugaminte mare, as vrea sa reimprospatez imaginea masinii si vreau sa o vopsesc dupa modelul de mai jos. V-as ruga daca se poate sa o faceti dupa aceeasi schema, inclusiv jantele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning