Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36 (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/88517-trucuri-secrete-info-stiam-e36.html)

trafy-vr6 15-02-11 15:36

Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36

multumesc frumos

xtazy 15-02-11 17:38

Sunt incepator in BMW, e primul meu bmw si il am de ieri, nu a fost nimic planuit ! deci n-am avut timp sa citesc tot topicul pana acum...dar cu siguranta o sa o fac. In legatura cu catalizatorul, asteptam parerea celor care l-au scos ...sa stiu daca merita! Prefer sa intreb decat sa il scot si sa-mi para rau.

sharpe 16-02-11 07:14

Quote:

Originally Posted by xtazy (Post 4087838)
Sunt incepator in BMW, e primul meu bmw si il am de ieri, nu a fost nimic planuit ! deci n-am avut timp sa citesc tot topicul pana acum...dar cu siguranta o sa o fac. In legatura cu catalizatorul, asteptam parerea celor care l-au scos ...sa stiu daca merita! Prefer sa intreb decat sa il scot si sa-mi para rau.

depinde ce vrei sa obtii prin scoaterea catalizatorului
hai s-o luam punctual,si din fiecare tu tragi concluzia ca e avantaj sau dezavantaj:
1.consum mai mare de benzina (intre 1 si 2 litri la suta de km mai mult)
2.zgomot la un nivel mai ridicat si nu neaparat placut daca pastrezi evacuarea de fabrica
3.masina se tureaza mai repede dar se pierde un pic din cuplu
4.gazele o sa fie mult mai poluante (probleme daca te opreste filtru Politie+RAR)

maxmartinez 16-02-11 08:47

intrebare idioata : plafoniera de la e36, in locul celei normale se potriveste la fix cea cu lampele de citit? e plug n play?

Sparkle_81 16-02-11 09:02

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4089661)
intrebare idioata : plafoniera de la e36, in locul celei normale se potriveste la fix cea cu lampele de citit? e plug n play?

Dimensiunea intre cele doua este aceiasi . Diferenta o consta la cea cu pachetul lumini ca ai si lumina la parasolare !

trafy-vr6 16-02-11 09:03

Quote:

Originally Posted by maxmartinez (Post 4089661)

Citisem cu cateva pagini in urma ca trebuie sa tragi cate un plus pt fiecare lumina de citit ( nu stiu sigur, uita-te mai bine )

Sir 10 16-02-11 17:35

Salut...poate pare o intrebare stupida...dar cum se scot tetierele spate si polita pe care stau boxele la un e36 coupe?Multumesc!Numai bine.

sprinter 16-02-11 21:48

Quote:

Originally Posted by Sir 10 (Post 4091311)
Salut...poate pare o intrebare stupida...dar cum se scot tetierele spate si polita pe care stau boxele la un e36 coupe?Multumesc!Numai bine.

Daca vrei sa scoti doar tetiera in sine (fara barele metalice in care se fixeaza) tragi de ea pana iese, daca vrei sa scoti si barele respective, ele au niste sigurante care le tin pe pozitie, pe sub polita boxelor.

Mephisto_ 20-02-11 14:22

intrebare idioata inainte de a arunca banii :
Se poate ca pompa de ABS sa prinda aer?Exista vreo posibilitate de aerisire a acesteia?

krone 21-02-11 10:03

Quote:

Originally Posted by Mephisto_ (Post 4102941)
intrebare idioata inainte de a arunca banii :
Se poate ca pompa de ABS sa prinda aer?Exista vreo posibilitate de aerisire a acesteia?

si eu vreau raspuns la intrebarea asta,deoarece am schimbat 2 pompe abs si am o problema doarece intra abs`ul prea repede si nu este eficient...

VN23TDR 21-02-11 13:46

Quote:

Originally Posted by krone (Post 4105528)
si eu vreau raspuns la intrebarea asta,deoarece am schimbat 2 pompe abs si am o problema doarece intra abs`ul prea repede si nu este eficient...

Calitatea anvelopelor nu au nimic de spus ?

Sir 10 21-02-11 19:09

O sa va pun o intrebare de care nu sunt nici eu foarte sigur.astazi dupa ce am alimentat si am plecat la un drum relativ lung...parca nu mai trage ca inainte,pare infranata mai bine zis... precizez ca franele lucreaza ca si inainte la capacitatea normala.poate nu am fost destul de corect in exprimare pentru ca nici eu nu sunt convins de simptome totusi aveti vreo idee ce ar putea fi?va multumesc

GOGU_VL 21-02-11 20:53

Quote:

Originally Posted by Sir 10 (Post 4107292)
O sa va pun o intrebare de care nu sunt nici eu foarte sigur.astazi dupa ce am alimentat si am plecat la un drum relativ lung...parca nu mai trage ca inainte,pare infranata mai bine zis... precizez ca franele lucreaza ca si inainte la capacitatea normala.poate nu am fost destul de corect in exprimare pentru ca nici eu nu sunt convins de simptome totusi aveti vreo idee ce ar putea fi?va multumesc

Vreo roata infranata, nu mai revine pistonasul, si merge roata infranata.....

bmw_motorsport 21-02-11 21:00

1 Attachment(s)
merge pus radiatorul din stanga in locul celui din dreapta?...precizez ca e tot de e36 325 coupe....trebuie sa modific ceva?....l-am primit in seara asta si nu am mai apucat sa ma uit la masina....ca diferentze ar mai fi si stutzul ala mic din partea de jos...care la al meu nu-l avea...astept un sfat ceva....ms

GOGU_VL 21-02-11 21:03

Quote:

Originally Posted by bmw_motorsport (Post 4107860)
merge pus radiatorul din stanga in locul celui din dreapta?...precizez ca e tot de e36 325 coupe....trebuie sa modific ceva?....l-am primit in seara asta si nu am mai apucat sa ma uit la masina....ca diferentze ar mai fi si stutzul ala mic din partea de jos...care la al meu nu-l avea...astept un sfat ceva....ms

Cel mic e pentru masina fara clima, iar cel mare e pentru clima.....dar nu-i problema, se potriveste perfect, chiar e mai bine ca circula mai bine apa ;)

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning