![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
multumesc frumos
|
Sunt incepator in BMW, e primul meu bmw si il am de ieri, nu a fost nimic planuit ! deci n-am avut timp sa citesc tot topicul pana acum...dar cu siguranta o sa o fac. In legatura cu catalizatorul, asteptam parerea celor care l-au scos ...sa stiu daca merita! Prefer sa intreb decat sa il scot si sa-mi para rau.
|
Quote:
hai s-o luam punctual,si din fiecare tu tragi concluzia ca e avantaj sau dezavantaj: 1.consum mai mare de benzina (intre 1 si 2 litri la suta de km mai mult) 2.zgomot la un nivel mai ridicat si nu neaparat placut daca pastrezi evacuarea de fabrica 3.masina se tureaza mai repede dar se pierde un pic din cuplu 4.gazele o sa fie mult mai poluante (probleme daca te opreste filtru Politie+RAR) |
intrebare idioata : plafoniera de la e36, in locul celei normale se potriveste la fix cea cu lampele de citit? e plug n play?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut...poate pare o intrebare stupida...dar cum se scot tetierele spate si polita pe care stau boxele la un e36 coupe?Multumesc!Numai bine.
|
Quote:
|
intrebare idioata inainte de a arunca banii :
Se poate ca pompa de ABS sa prinda aer?Exista vreo posibilitate de aerisire a acesteia? |
Quote:
|
Quote:
|
O sa va pun o intrebare de care nu sunt nici eu foarte sigur.astazi dupa ce am alimentat si am plecat la un drum relativ lung...parca nu mai trage ca inainte,pare infranata mai bine zis... precizez ca franele lucreaza ca si inainte la capacitatea normala.poate nu am fost destul de corect in exprimare pentru ca nici eu nu sunt convins de simptome totusi aveti vreo idee ce ar putea fi?va multumesc
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
merge pus radiatorul din stanga in locul celui din dreapta?...precizez ca e tot de e36 325 coupe....trebuie sa modific ceva?....l-am primit in seara asta si nu am mai apucat sa ma uit la masina....ca diferentze ar mai fi si stutzul ala mic din partea de jos...care la al meu nu-l avea...astept un sfat ceva....ms
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
|
- Copyright 2026 4Tuning