Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

georulz 02-11-10 19:30

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by smartul (Post 3777955)
pe usi la tico vine lipite niste folii (ciolofan) care are rol de a numai intra apa pe timp de ploaie , apa ce se prelinge pe geam .

ele din fabrica sunt lipite cu ceva cleios , care daca o dai jos o poti lipi la loc caci lipiciu ala nu se usuca , dar etanseaza foarte bine .

care aveti idee cu ce solutie de pe piata pot lipi acea folie , o solutie care sa aive aderenta la ciolofan , sau chiar solutia din fabrica daca se gaseste

astept pareri de la cunoscatori !

Eu am lipit o folie asemanatoare cu silicon, taiata la aceeasi dimensiune dar nu a tinut, plus de asta a facut condens intre ea si fata de la usa si a facut si putin mucegai .M-am suparat si le-am dat de tot jos si nu am absolut nici o problema cu apa din cauza lor...nu intra nimic in masina. Singura problema este cu chederele de la usii care nu etanseaza foarte bine dar nu are legatura cu folia.

yneedlove 02-11-10 22:12

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3779497)
Eu am lipit o folie asemanatoare cu silicon, taiata la aceeasi dimensiune dar nu a tinut, plus de asta a facut condens intre ea si fata de la usa si a facut si putin mucegai .M-am suparat si le-am dat de tot jos si nu am absolut nici o problema cu apa din cauza lor...nu intra nimic in masina. Singura problema este cu chederele de la usii care nu etanseaza foarte bine dar nu are legatura cu folia.

Nasol....si eu vroiam sa fac exact acelas lucru :???:

dany_pkt 03-11-10 09:14

eu inca le mai am.... folia aiae lipita in anumite puncte... deci nu e etansa..rolul ei este acela de a nu se prelinge apa pe cartonul fetei de usa fiindca acela se umfla si atat..

edyiyi 03-11-10 12:39

am si ticuletul si matizu si nu_mi vina sa renunt la niciuna asa ca stau amindoua parcate in curte cit o sa_mi permit sa le tin pe amindoua

dany_pkt 03-11-10 12:46

La mine miroase a guma turbo:)))), eu nu gasesc chederul ud la a mea, poate ca portiera are nijte gauri de evacuare a apei sa nu fie infundate la voi sau nu imi dau seama, sau chedere trebuiesc schimbate...

dany_pkt 03-11-10 14:34

Da... urmatoare intalnire tot la
ikea?

yneedlove 03-11-10 14:44

Nici la mine nu ploua...eu ma gandeam ca folia aia se ocupa totusi si ea cu etansharea vrigului....sau ma rog..ma gandeam sa pun folie mai groasa in sperantza ca o fac mai termo-izolata... insa...mi-a pikat ideea acum ....:sad::sad::sad:

nsmoga 03-11-10 17:46

mastic d-ala negru sau silicon cum ii mai zice, ala la tub care etanseaza garnituri nu o merge la lipit foita aia de plastic?

yneedlove 03-11-10 18:10

Hmmm s-ar putea sa mearga... cred eu.... siliconul ala negru sau gri.... stiu ca am lipit eu.... dar ala negru sigur...cautatzi si voi silicon de constructzii ala e cel mai bun... oricum o sa fac eu si va anuntz pe totzi.... :-P

Tank 03-11-10 19:31

parca sa zic ca mi-a spus cineva ca se gaseste mastic dala in comert. legat de apa care intra in masina... la mine are pe unde sa se scurga :D

aXXo 03-11-10 20:27

Băieți, mâine ajung în București la carbotest, poate ne întâlnim în regie, în 21, la un mini meeting (cu o pizza d-aia ieftină și bună :)) ) în jurul amiezii...

RD-Woo 03-11-10 21:01

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3782629)
...poate ne întâlnim în regie, în 21, la un mini meeting...

He, he.. club21.. ce vremuri.. ehee.. '98-'99 :D
scuze de offtopic, insa mi-am reamintit de perioada studentiei.. :lol:

yneedlove 03-11-10 21:25

Quote:

Originally Posted by aXXo (Post 3782629)
Băieți, mâine ajung în București la carbotest, poate ne întâlnim în regie, în 21, la un mini meeting (cu o pizza d-aia ieftină și bună :)) ) în jurul amiezii...

Ooooo sa inteleg ca faci cinste???? Daca vin 10....20 ce faci??? :D:peace::peace:

yneedlove 03-11-10 21:33

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 3782371)
parca sa zic ca mi-a spus cineva ca se gaseste mastic dala in comert. legat de apa care intra in masina... la mine are pe unde sa se scurga :D

Ce sa faci cu masticul? Eu stiam ca ala se foloseste pt unele piese la imbinari ...gen garnitura.....dar nu stiam ca e bun si la lipit...eu zic ca nu este

aXXo 03-11-10 21:54

Quote:

Originally Posted by RD-Woo (Post 3782754)
He, he.. club21.. ce vremuri.. ehee.. '98-'99 :D
scuze de offtopic, insa mi-am reamintit de perioada studentiei.. :lol:

Nu era sfârșit de weekend în care să nu ne strângem seara, la o pizza club 8->... pe perioada studenției mele :D
Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3782831)
Ooooo sa inteleg ca faci cinste???? Daca vin 10....20 ce faci??? :D:peace::peace:

N-am zis nimic de cinste :-" :D

All times are GMT +2. The time now is 07:46.

- Copyright 2026 4Tuning