![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
Quote:
|
eu inca le mai am.... folia aiae lipita in anumite puncte... deci nu e etansa..rolul ei este acela de a nu se prelinge apa pe cartonul fetei de usa fiindca acela se umfla si atat..
|
am si ticuletul si matizu si nu_mi vina sa renunt la niciuna asa ca stau amindoua parcate in curte cit o sa_mi permit sa le tin pe amindoua
|
La mine miroase a guma turbo:)))), eu nu gasesc chederul ud la a mea, poate ca portiera are nijte gauri de evacuare a apei sa nu fie infundate la voi sau nu imi dau seama, sau chedere trebuiesc schimbate...
|
Da... urmatoare intalnire tot la
ikea? |
Nici la mine nu ploua...eu ma gandeam ca folia aia se ocupa totusi si ea cu etansharea vrigului....sau ma rog..ma gandeam sa pun folie mai groasa in sperantza ca o fac mai termo-izolata... insa...mi-a pikat ideea acum ....:sad::sad::sad:
|
mastic d-ala negru sau silicon cum ii mai zice, ala la tub care etanseaza garnituri nu o merge la lipit foita aia de plastic?
|
Hmmm s-ar putea sa mearga... cred eu.... siliconul ala negru sau gri.... stiu ca am lipit eu.... dar ala negru sigur...cautatzi si voi silicon de constructzii ala e cel mai bun... oricum o sa fac eu si va anuntz pe totzi.... :-P
|
parca sa zic ca mi-a spus cineva ca se gaseste mastic dala in comert. legat de apa care intra in masina... la mine are pe unde sa se scurga :D
|
Băieți, mâine ajung în București la carbotest, poate ne întâlnim în regie, în 21, la un mini meeting (cu o pizza d-aia ieftină și bună :)) ) în jurul amiezii...
|
Quote:
scuze de offtopic, insa mi-am reamintit de perioada studentiei.. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote: