![]() |
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
pai baaaahhh... la carrefour???? pfoai frate, is satul de el toata ziua...
o gramada de masini aici, lume, forfota, galagie... ce nu va placea la patinoar??? :( eu raman Pro-patinoar! ...da-l dracu carfur, poti sa mergi oricand ...e zi de intalnire auto, nu de shopping... ce-i cu voi? |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Din cate stiu eu, parcarea apartine de patinoar, care e subordonat primariei, deci e domeniu public. Am optat pentru Carrefour pentru ca e domeniu privat si nu am ales de unul singur locatia, ci dupa unele conversatii cu alti membrii ai forumului cu care am discutat si despre unele legi. Mai multe detalii dam la intalnire, nu pe forum ca nu suntem singurii care acceseaza forumul.
|
mie mi se pare mai ok o intalnire pe domeniu public decat pe privat... la carrefour, daca i se scoala mai pe stanga lu dom' director... ne trimite la plimbare, in schimb la patinoar e domeniu PUBLIC, adica SI AL NOSTRU...
PS: sa nu-mi ziceti ca toate astea din cauza vizitei de gradul 4 de vinerea trecuta? :) |
Ai dreptate ca e si al nostru domeniul public, dar din cauza unor suspusi...stii tu proverbul "cel mai destept cedeaza". Eu nu vreau ca de fiecare data sa vina politia sau chiar jandarmii sa ne legitimeze, dar pe domeniu privat ne intalnim, povestim, etc. adica stam cuminti si gata. Cine e director la Armonia? Drache cumva? Sau e doar pe marketing?
|
Sorin Drache e pe marketing...
sunt baieti buni tot staff-ul de la Armonia, ne stim bine... n-ai treaba cu ei. |
Quote:
eu unu nu am nimic cu nimeni dar nici la intilnire la carefour nu vin in primul rand am de facut dus intors 24 de km in al doilea tand sunt liniile de tren de la bariera care iti rup masina in doua iar in al treilea rand vreau eu sa vad care va mai dati cu masinile si va mai invartiti in parcare iar de mancat si baut suc si mai stiu eu ce se poate si linga patinoar ca doar mergi iti cumperi si poti sa bagi linistit ASTA UNAiar a doua ASA CUM AM ZIS NU AM NIMIC CU NIMENI dar oare cei care au venit in fiecare vineri sau de fiecare data cand s-a organizat ceva aia nun au vreun cuvant de spus? cred ca daca continuma asa se duce dracu toata treaba frumoasa care era atunci cand eram multi In fond si la urma urmei este liber fiecare sa faca ce vrea Pe mine ma gasiti ca de obicei la ora 19 in parcare la patinoar si mai stiu eu cel putin inca unu care o sa vina tot acolo O ZI FAINA LA TOATA LUMEA |
TOTUSI, UNDE VA AVEA LOC INTALNIREA?
:d |
fiecare unde vrea, eu la patinoar voi merge, se pare ca si baubau la fel.
|
eu nu stiu daca ajung ca pe la 8-9 plec cu masina la expo la timi sa vad...pana atunci va hotarati unde mergem la intalnire
dar cred totusi e mai bine la patinoar....da este totusi discretie cat de cat acolo chiar nu este... lasa fratilor ca, cand ma intorc in tara fac eu o pista in curte si acolo tinem intanirile... |
Oricine are dreptul sa spuna orice aici, chiar daca nu participa la fiecare intalnire, dar a pus bazele intalnirilor acu' cativa ani impreuna cu doar cativa forumisti care ne vedeam in fiecare saptamana, deci toti suntem egali, nu contest.
|
si eu zic sa ramana intalnirea la patinuar, eu tot acolo o sa merg si azi nu ajung ca sunt la cluj si abia la noapte plec, va rog care mergeti maine la timisoara la show sa imi ziceti si mie ora la care plecati din arad si de unde? ne vedem toti la 10 la petromul de la iesirea din arad? daca da sunati-ma si pe mine unu va rog 0742731342 ca io o sa fiu pe drum si n-am de unde intra pe forum ms mult si sper ca intalnirea sa ramana la patinuar
|
acuma in jur ma scuzati ca a inceput ploaia si eu am pregatit masina pt timi :( noroc ca lam bagat repede in garaj......sper sa nu tina!!!!!!batal norocul de ploaie......
|
Quote:
targe o foli peste masina se anunta ploi si sambata si duminca:twisted: |
slaba prezenta din arad la Rally cros pe cartodrom........
|
pai slaba alex ca toti eram si suntem in continuare si maine la Timisoara unde ii intradevar spectacol
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning