![]() |
Re: Challenges
am si eu o intrebare...a mai fost contest cu Logan Face Lift, poza dintr-o parte?:D poate facem odata..
|
2 Attachment(s)
PIKONE CJ, eu sunt gata...
Posteaza lucrarea ta cand esti gata, sa facem battle-ul. |
1 Attachment(s)
Eu am cioplit skoda...
|
1 Attachment(s)
Gata si eu....
|
1 Attachment(s)
si eu :D
|
Quote:
|
Pacat... se baga careva pe ibitza?
|
ma bag eu, dar nu garantez ca o termin :/.
desigur daca ma primesti :lol: |
2 Attachment(s)
Quote:
Vreau un battle in care sa i-au bataie. Oricine e bine venit, dar lucrarea sa fie demna de battle, nu facuta in graba. :) Oferta! :D Cine face o lucrare mai buna ca a mea, intra in grupul de Virtual Tuning! Termen de realizare: 12 Martie 2011 ora 22.00 Aveti 2 weekenduri la dispozitie, spor la treaba! Mai postez odata baza, si lucrarea cu care va luptati! Nu va grabiti! Prima poza postata, va fi cea care intra in battle! |
Incerc sa fac si eu maine Seatul.. :rolleyes2
#edit: Frumoasa oferta.. :lol: #edit2: ok, acum vad si deadline.. mai dai edit? :lol::lol: |
1 Attachment(s)
si iooo...
|
1 Attachment(s)
Mi-am incercat si eu norocul...
|
2 Attachment(s)
CRM,nu stiu daca-i mai buna lucrarea mea de cat ata (sunt sigur ca nu-i) dar poate am o sansa pentru grupul de vt .
Am pus 2 img pentru ca in aia cu bg standar e mai clara .Dar NU-I TERMINATA 100% am pus-o doar a o vedea mai clar (rotile nu mam mai chinuit sa le arinjez pentru ca nu-i img finala ) .In a 2a img e 100% dar bg e cam neclar (am mai marit img pentru ca era mica cand am luato si mam chinuit sa caut un bg destul de bun pentru battle). Si vreu sa intreb ,tu decizi daca e o lucrare mai buna sau la fel de buna pentru a oferi stagiu de vt?Intreb doarece daca aleg ce-i care voteaza ,lucrarea ta va iesi castigatoarea pentru ca esti mai gechi aici (+++ ca ai si experienta )si ca te admira cum iti ies lucrarile. Astept un raspuns. |
Cei care voteaza aleg. Nu e vorba de vechime aici. Daca ai lucrare buna, sigur lumea o va vota, daca strangi cele mai multe voturi, intrii un grup.
2. Care e poza care intra in battle, 1 sau 2? |
@Cobbo faci parte din grupul VT, credeam ca faci lucrari ceva mai bune ....
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning