![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Si un polish FOARTE BUN ? sa mai reduca din vizibilitate ? sau unde pot sa ma duc ?
poate cu camera de filmat...cam cat ar costa un sistem ?:)) |
pui un webcam si e mai ieftineala,
Polish faci la expert detaliling parca sau cum se scrie ca am o problema cu ........ cuvantul asta:) |
3 Attachment(s)
Runcu Drift Sesion!
Citroen Xsara 1.6 Break ! :)) Enjoy! |
Quote:
|
io zic ca totusi bi-xenonu ala e o chestie de confort si nu de securitate si siguranta pasagerului ;)
|
bi xenonu` ala iti ofera tie confort (in cazul in care nu e asfaltul ud, ca atunci nu mai vezi nimic) dar ii orbeste pe cei care vin din fata. Deci siguranta la treaba asta ....
|
nu vorbeam despre instalatii made in china montate pe dacie :))
|
frumos DjRainManFast ...... ;)
|
Multumesc...sper ca in viitor sa mai vin cu surprize de genul asta! Si as vrea sa nu fiu singurul...
|
sa fie cat mai multe ...... si eventual inca o Bere la cort ;)
|
dati`mi si mie sfaturi,o masina din afara in 3500-3700euro ...dar diesel si sa fie acceptabila ca an
|
a4 / 1.9 tdi / an.... 97-99
acuma depinde si ce fel de masina vrei .. si motor :) |
ai o poza cu a4 ala? motor...sa fie acceptabil70-80 de caluti si consum 5-6% ...nu vreau putere sau aiureli..oricum sa nu depaseasca 4000 euro...neinscrisa ! mai am 500 de euro pt inscriere si alte prostii
|
nu am poze... stiu ca atat a dat un pr de`al meu ... si`a luat recent...
intra pe mobile.de .. si uita`te asa .. la 10-20 de masini.. cam aceeleasi dotari pe toate .. sa vezi cam in jurul carei sume se invarte treaba :) |
m`am hotarat....iau solenza...ori dau la schimb cielo pe una,ori o vand pe a mea si cumpar una ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning