![]() |
|
re: Club Ford Capri
nu eram asa de reticent la faza k nu ar merge cuplate..ci mi s-a spus k trena fixa/axul cutiei va roade ambreiajul fiind prea scurt sau lung(axul cutiei)..nu mai retin :???:
|
Quote:
|
Quote:
florine.. deci exact modelul asta de cadrane.. nu am avut.. de fapt eu am in prezent pe mk1 plansa de bord cu ceasurile de mk2/3 ... ma fascineaza modelul acela de cadrane.. tre se le reproducem... cu ace luminiscente si cadran optic,,..;)) :)) |
pe capre merg doar cei de tanuns..de Granada nu merg..am vorbit de mult cu cosmineloo :wink:
pai ceasurile mele, implicit masina e la zolley, vorbeste cu el pt cadrane :D |
Quote:
|
waaii......!! unde sunteti? o idee, o poza.....orice.....
|
Quote:
|
Quote:
|
suporti orice pentru suporti......
|
mai stii? incearca-l :oops:
|
aloo ce se intampla..adica suntem ontopic << capre>>;)
|
5 Attachment(s)
ridicat bancheta spate completa de la tapiter. multumit cam 75-80%, hai un 85.. imi trebe scaune fata si repede, mecanismele sa mearga si buretele sa nu fie distrus(beyond repair). de urs, de capri, modelu sa fie misto. scuzati intunericul din camera.
LE: da, e portocaliu in mijloc. |
eu am de Alfa 164...cam mari, stiu :-P, nush dk "e" misto, da' poate vrei fotolii, vezi u :lol:
check semnatura :wink: |
mah, arata prea bine sa le retapitez, sunt prea mari, si sunt si de 4usi. mersi de oferta oricum. ah, si mai stai si departe :P
|
nu aveti cumva o bara stabilizatoare?
a mea sa rupt printr-o lovitura si nu mai gasesc nici la comanda are cineva de vanzare? sau cum as putea-o inlocuii? se poate modifica ceva , cumva? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning