![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
mersi
|
Baieti, unde pot sa schimb un display la o tableta Achros, in Sibiu?
Pe ocnei nu se ocupa cu reparatii tablete, stiti un alt service la noi in oras? Multumesc anticipat. |
Quote:
|
O sa ma duc si acolo sa intreb, de montat il montez eu, trebuie sa gasesc pe cineva care are de vanzare...
|
4 cauciuce 195/45/R15 nu vrea nimeni ?
|
ce scor? poze?
|
6 Attachment(s)
320RON toate 4 .
|
ATENTIE la noua limitare de viteza la 50km/h pe DN 106c care incepe la km 2+800m intre Sibiu (pompa Atlantis) si Cisnadie (pana la portiunea aceea dreapta de drum inainte de Sevis) ! Au montat zilele trebute limitare la 50 :evil: , iar baietii cu cascheta sunt prezenti la datorie . Eu am cotizat ieri la prima lor de paste :lol:
|
acum cateva minute am surprins un accident pe dumbravii, intre un g0lf 4 si o motocicleta
se pare ca cel cu golful nu a acordat prioritate atentie mare in trafic se pare ca nu se prea respecta regulile si nici participantii intre ei |
stiu ca nu e frumos ce fac...dar vrea cineva golfu meu in starea care e acum[fara woofer si statie..sau pentru o mica diferenta dam si alea:D], la 1600?? am gasit un scirroco deagut ... 1.8 16V 139CP si nu pera vreau sa imi scape;))
scuze k postez aici dar poate poate;)) |
scirocco-ul care il are vecinul tau?
|
da...dar nu cred ca il mai iau ca tata ma bate daca iau masina:))) ca are motor prea mare ca imi ajunge cat am...:|
|
masina asta e pe numele tau?
Daca da, nu este alegerea lu` taica-to si poti sa ii faci o "surpriza" aparand direct cu masina. Dar inainte de toate, vezi daca poti sa o vinzi pe a ta. |
1 Attachment(s)
scuze de dublu post, doar ca am gasit o fotografie pe epicfail.com si nu stiu de ce, mi s-a parut amuzanta.
Sa nu mai aud discutii despre masina lui Zeu, ca ce a facut el se numeste arta in comparatie. |
WooD TUnInG
:)))) e pe numele meu..dar ghici ce...daca o iau...eu nu lucrez=nu am bani= ii cer lui bani= nu imi mai da bani= stau cu el in fata blocului:)))=nu se prea merita asa:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning