![]() |
|
Re: unde gasesc imitatie de piele in iasi ?
Bun , Sirajul e la putere!
|
Re: Masina pentru incepatori
Frate , Dacia e bună .
Faci tot ce vrei din ea , cu ea , pentru ea ... Tragi de ea cāt poți , nu o să īți pară rău...E rezistentă si ieftin la īntreținere.. Și așa o să te īnveți să ai grijă de mașinile viitoare! |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
nu poate nimeni sa-l linisteasca pe celino ? e prea entuziasmat si acus o sa faca poc :)
|
:))) , ce tareeee
|
Skimpy , zi drept ca nu ma vrei ca prieten? :(
|
User : celino
Join Date: 12-11-09 Total Posts * Total Posts: 91 * Posts Per Day: 91 nu e frumos sa spamezi un forum cu 91 de posturi pe zi, indiferent despre ce e vorba in topicurile in care activezi. tind sa cred ca, daca ar fi sa ne luam dupa bunul simt, mai intai avem placerea sa ne prezentam, sa citim ce au avut de scris ceilalti, apoi sa comentam/postam. din 20 de posturi de aici, 18 sunt offtopicuri. te rog, ia masuri. suntem oameni. cel putin noi. tu nu vrei sa intri in rand cu noi? esti mai cu mot? nu am nimic personal cu tine, ci am vazut destui entuziasti ca tine, care, la fel ca un cos, s-au umflat, s-au umflat si au facut poc(n.r. au plecat cum au venit) bafta si ne vedem pe strada. |
Sincer nu cred ca am postat , aiurea..dar daca zici tu ca m-ai urmarit..
Poti sa te uiti sa vezi ca am postat peste tot la ce ma interesat... In principiu in IASI-aici stau In Vrancea de acolo sunt SI la VW , masina pe care o am si pe care o prefer..e ceva gresit sa postez peste tot la GOLF? daca sunt interesat? si daca vreau sa particip? SPAM , e atunci cand postez aiurea, si uite unde am postat aiurea si cate au fost ;) |
ultimul meu post vis a vis de problema asta e :
daca tu raspunzi unui om pe un topic, acel om raspunzand altui om, iar intrebarea omului nu are nici o relevanta cu topicul initiat de alt om, acest lucru nu se cheama spam ? si in traducere libera, un mic model, ca sunt multe https://forum.4tuning.ro/36-iasi/1328...ml#post2804127 el cauta imitatie de piele, si-a primit raspuns, tu zici ca sirajul ruleaza. sa fii sanatos si sa intri in ce club vrei. esti cel mai tare. GG PA |
skimpy gata fara cearta, a primit avertisment, e baiat cuminte de acuma.
|
Vad ca o da in balaceala cu mine , ai zis odata :gata!
da ce vrei mai pustiule ca vad ca esti mai mic ca mine cu vreo 2-3 ani..sa imi cer scuze in fata ta? Da grija mea o ai tu? bun , am facut spam?Am inteles , am luat avertisment..a fost treaba mea, asta e. Da tu imi porti mie de grija de acum? Sau care e treaba ca nu inteleg ce tot te bagi in seama cu mine si vorbesti asa despre mine? |
ai luat advertisment
deci gata ...nu va mai umflati atata in pene |
nu vreti sa va invit la un ceai in fundatie ca sa ne calmam?:D
p.s. plateste TIM ! |
Ce e ma atata galagie aici !? e cafenea aici se bea, fumeaza si se discuta! va dau un set de palme la aman2 sa va linistiti !
|
Vlad ... urat din partea ta.
ps: daca ai vazut ca nu mai apuc sa iti raspund la calculator, trebuia sa imi dai un apel sau ceva. ti-a fost leneeeeeeeeeeeee |
| All times are GMT +2. The time now is 01:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning