Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

tre 28-08-08 03:09

Re: Diverse discutii

nimic nu ma supara, m-am obisnuit. nici primaru' nici agentu' economic, nimic, totul e roz.

bogdan_wrc 28-08-08 08:27

agentu economic? dar agentu termic f.g.ma-asii de apa calda ca ma scol de la 6 dimineata cu gainile sa fac dush sa plec la munca.... ca ei nu anunta ca repara :)))

bine macar ca asfalteaza pe la km....dar ati trecut de curand liniile de tramvai de la Nord? la MCD? zici ca nu au fost reparate niciodata....sa le pun cadavrele sub asfalt sa tina mai mult..sa nu mai fure jegosii, ca din toamna iar voi trece cu masina in brate peste ele...

tre 28-08-08 09:22

liniile de la nord asa au fost de cand au terminat, asa e proiectul ma-ntelegi... sa-i ***...

cu agentu' termic e ceva ciudat, la mine a mers doar apa calda, apa rece nu. din pacate apa calda avea coloarea unei ciocolate calde proaspete. :)

Pugralph 28-08-08 13:24

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1719405)
liniile de la nord asa au fost de cand au terminat, asa e proiectul ma-ntelegi... sa-i ***...

cu agentu' termic e ceva ciudat, la mine a mers doar apa calda, apa rece nu. din pacate apa calda avea coloarea unei ciocolate calde proaspete. :)

Hmmm hai k mi-ai facut pofta!:lol::lol::lol:

Bengy_BLS 28-08-08 14:02

traim in Rromania si asta ne ocupa tot timpu

Kr3atZa 28-08-08 16:00

shanztule i`a sa`i zici bunicii sa imi dea si mie reteta sau cand mai mananci baclava sa vii si p la mine cu o portie ca e viatza mea o "tava de baclava" :))

Vibe 28-08-08 16:12

Quote:

Originally Posted by tre (Post 1719405)
liniile de la nord asa au fost de cand au terminat, asa e proiectul ma-ntelegi... sa-i ***....

Pot sa adaug ca sunt mai nasol ca inainte mai ales dpdv sonor cand trec reisarii cu 80+ peste ele, mai ales in orele tarzii ale noptii ( nu ma lasa sa dorm :shock:)

Vishenshiu 28-08-08 18:19

Shtiu eu o cofhetarhie hunde hare bachlava bhuna :)

Griffo 28-08-08 18:21

astea e glume mah?

tre 28-08-08 19:20

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 1720044)
Pot sa adaug ca sunt mai nasol ca inainte mai ales dpdv sonor cand trec reisarii cu 80+ peste ele, mai ales in orele tarzii ale noptii ( nu ma lasa sa dorm :shock:)

ce reisari ma? sunt d-astia in oras?

Vibe 29-08-08 01:02

oho... si cati....

Kr3atZa 29-08-08 14:52

Quote:

Originally Posted by Vishenshiu (Post 1720287)
Shtiu eu o cofhetarhie hunde hare bachlava bhuna :)

unde?;))

later edit: am mancat azi o baclava buna de la kaufland .... yummy :D

DONU' 30-08-08 14:55

La multzi ani lui Kostas care isi sarbatoreste azi ziua de nashtere!!! :peace:
La multzi ani Kreatza, Alex AML, Alex SEE si Momo care isi sarbatoresc azi ziua numelui Sf. Alexandru!!! :peace:

Griffo 30-08-08 15:02

Happy nameday

Bengy_BLS 30-08-08 15:14

LA multi ani KREATZOOOOOOO , MOMO , SEE si AML !!!!
La multi ani Kostas !!!!!!!

Griffo ??? ai sters nr meu ?

Griffo 30-08-08 15:19

:)) esti nebun ,vrei sa virusez symbian'u cu numarul tau...zici ca esti Honorius in p|m

Pugralph 30-08-08 16:35

La multi ani Kreatza,si toti kre isi sarbatoresc numele!

shantzu 30-08-08 20:03

Re: Recomandari Filme sau Ce-am mai vazut saptamna asta :)

comedie e seara de seara pe la rond... cu si fara subtitrare :lol:

Kr3atZa 30-08-08 20:08

multumesc lui donu , bengy si pulgraph puuuuuuuuuuuuuuuuuuup la voi :*

shantzu 30-08-08 20:10

La multi fey fata :)

sapt asta cred ca bagam o intalnire cu "toata" clasa :lol: , au facut bine si pramatiile alea 2 (puche cu pope)

jakal 31-08-08 01:20

daaaaaaaa.......ne-am cam saturat de astea......

in seara asta a fost cel mai bine cred....s-a discutat in liniste......sa tot stai asa......

cam multi maimutoi care nu au treaba cu masinile...dar le-am dat apa la moara....

si le comvine ca ei nu au treaba cu garda sa ii opreasca ...sa-i intrebe de sanatate.......

plm..............
si nu mai zic cind plecam la un "gratar" vin vreo 30 de masinii.....sa se uite......
smecherie........

Kr3atZa 31-08-08 11:58

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1724008)
La multi fey fata :)

sapt asta cred ca bagam o intalnire cu "toata" clasa :lol: , au facut bine si pramatiile alea 2 (puche cu pope)

pramatie eu zic sa facem o intalnire chiar de 15 septembrie sa ne ducem in chimie sa terorizam lumea pe acolo...mai ales "cruditatzile" :lol:8)

DONU' 31-08-08 13:38

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 1724255)
telefoanele alea le-ai avut asa cum ai si 8000euro si nu stii ce masina sa iti iei sau?
adu-ti aminte ca ai DACIE my friend

Dar tu cine esti mah?
Ce mashina ai? :lol:

DONU' 31-08-08 13:51

Inseamna ca nu sunt singurul care a observat ca e circoteca la rondul 1 si oriunde ne strangem cu agaricii dupa noi.
Ar trebui sa ne gasim un alt loc de intalnire fara sa mai raspundem la telefoane cand ne suna diferiti clovni bagatori de seama si care incearca sa intre in grupul nostru.
Trebuie sa ne selectam oamenii de langa noi. Deja s-a umplut grupul pana la refuz. Bufneshte prostia in jurul nostru...

Kr3atZa 31-08-08 14:25

eu una nu inteleg "cheshhtile" :D astea...acum judecam omul dupa ce masina are? :-??

jakal 31-08-08 14:25

prostia e putin spus.........m-am saturat de cunoscatori in ale masinilor......circ si panarama.....
toti stiu de masini.....au citeva mii de euro si nu stiu ce masini sa isi ia....PLM......
eu tac draq din gura unde nu ma pricep....
in fine asta chiar trebuie discutata serios donule........
tot noi o sa avem probleme.......restul isi iau jucariile si pleaca.......
cel putin masina ta nu prea e cunoscuta prin oras..:))....ai vazut ce naspa e sa te opreasca garda si sa te ia la pwla "ba mai usor cu,,,,,cursele pe bulevard.......

dar cred ca tot sintem de vina ca i-am acceptat....

shantzu 31-08-08 14:29

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1724810)
Dar tu cine esti mah?

el e prieten midnight racers :rolleyes2
nu are nevoie de masina :lol:

Skma 31-08-08 14:31

total de acord ! Hai la gratar frate 30 de masini si se dau 5 si restu moama ce tare a fost!:evil:
Ne-am omorat prea mult masinile pentru distractia la altii!
Oricum de ceva timp sunt persoane care erau in grup si s-au separat tocmai din cauza asta cred!

jakal 31-08-08 14:44

frate eu va cunosc de vreun an cred.....dar am inteles ca era mult mai bine inainte....
nu stiu daca era maimutareala asta.......eu am mai trecut noaptea prin bucuresti si nu am vazut maimutoi adunati pe acolo,decit baietii cu masini.....
bobby stie mai bine ca el frecventeaza mai des zona.......

ia zi frate e ca la noi?......nu cred.......

vb lui skm sint muli baieti care nu mai apar din cauza asta ....prefera sa bage benzina si sa plece de aici......bravo lor.....

si sint baieti care investesc bani,munca si pasiune in masini.....si le dau drptate acum cind pleaca singuri la gratar....nu cu apaludacii dupa ei........

shantzu 31-08-08 15:01

eu nu am vrut sa ma bag in discutie ,ca poate unii ma considera agarici sau aplaudici sau cum le ziceti voi,din simplul fapt ca nu am masina. sa ne separam de acesti oameni e cam imposibil,chiar daca o sa mearga la inceput ,incet incet sigur se va afla pe unde ne strangem.
eu zic sa incercati/incercam ca nu aveti/avem ce pierde.

jakal 31-08-08 15:06

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 1724937)
eu nu am vrut sa ma bag in discutie ,ca poate unii ma considera agarici sau aplaudici sau cum le ziceti voi,din simplul fapt ca nu am masina. sa ne separam de acesti oameni e cam imposibil,chiar daca o sa mearga la inceput ,incet incet sigur se va afla pe unde ne strangem.
eu zic sa incercati/incercam ca nu aveti/avem ce pierde.

nu e ma vb de tine......si ai masina ....sa mor daca am ceva cu tine.....
vrem sa incercam sa nu mai atragem atentia asa mult asupra noastra..
tu oricum esti de mult intre noi......si esti baietas
tu sti cand sa vb si cand sa taci...nu sa vb continuu degeaba

Griffo 31-08-08 15:11

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1724810)
Dar tu cine esti mah?

Nu am masina(momentan) si nici nu ma dau mare ca am enspe mii de euro si imi iau masina.
Deocamdata sunt posesor de A4 (father's car)..ah si fara abecedar,vine in 2 saptamani

Skma 31-08-08 15:16

Lasati-l mah pe shantzu saracu cand a venit prima oare se uita dupa 406-le meu coupe ce vremuri!:lol:Sunt multi care au aparut nu au nici o treaba cu condusu se comporta ca animalele etc........eu unu cel putin m-am saturat cum zicea si sacalu ce bine si frumos a fost aseara!:twisted:

jakal 31-08-08 15:22

plm....asta e parerea la care am ajuns aseara cu donu.....
si vb lui ca aseara sa tot stai....liniste....se poate discuta ,te intelegi om cu om....nu trebuie sa urlii ca sa zici ceva......
s-a facut si caterinca s-a si ras......si nu am atras atentia nimanui...

asta e parerea mea...

Skma 31-08-08 15:26

COncluzia e ca daca am fi mai retrasi mai in liniste nu am avea absolut nici o problema zic eu si nu ne-ar intreba nimeni de sanatate!

TheMaax 31-08-08 15:26

Si cine ar trebui sa fie acesti exclusi? De ce ne mai ascundem dupa deget?

Griffo 31-08-08 15:27

Da mai jakal...despre ce vorbiti voi...ma simt si eu in plus...eu nu stau de mult in Ploiesti si plm daca am o pasiune de masini m-am bagat in grupu vostru,poate pentru unii dintre voi va sunt antipatic...!

jakal 31-08-08 15:28

cred ca iti dai seama si singur.........

Skma 31-08-08 15:30

Quote:

Da mai jakal...despre ce vorbiti voi...ma simt si eu in plus...eu nu stau de mult in Ploiesti si plm daca am o pasiune de masini m-am bagat in grupu vostru,poate pentru unii dintre voi va sunt antipatic...!
Ce grup mah ca o data te-am vazut si am intrebat cine esti tu mah? si a zis ca nu conteaza!:lol:
Asa ca nush ce te ataci!

Griffo 31-08-08 15:31

vorba lui SSP'u...de ce nu spune-ti cine sa nu mai apara si cu asta punct
eu zic ca asa e cel mai bine decat sa fii luat la misto
totusi pune'te si in situatia mea
nu am prea multi prieteni prin ploiesti...si care ii am imi spun prieteni...nu amici

All times are GMT +2. The time now is 04:57.

- Copyright 2026 4Tuning