![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
Cu ce le modifici ? :D:D |
2 Attachment(s)
Imi poate face si mie cineva centrul jantelor aurii ?? va multumesc anticipat
|
2 Attachment(s)
Am nevoie de ajutorul vostru :
Vreau sa imi reconditionez jantele si nu stiu ce culoare sa la vopsesc, puteti sa imi faceti spitele negru lucios si buza nichelata ? Sau spitele in culoarea masinii ( albastru inchis ) si buza nichelata ? |
2 Attachment(s)
Salutare....care ma ajuta si pe mine sa imi modifice si mie un pic bemeru:lol:
Vreau sa puneti in loc de farurile ale cromate cele originale de bmw cu angel eyes si semnal alb.....Multumesc Mult:!::!::!: |
3 Attachment(s)
zece caractere:twisted:
|
Ms mult de tot AG-02-MCA
|
4 Attachment(s)
salutare la toata lumea! faceti-mi si mie va rog culoarea de pe E36 , iar stalpii ,plafonul si jantele alb ! pe langa toate astea daca se poate si geamurile negre ! Multumesc!!!
|
1 Attachment(s)
Ce spui de asta?
|
3 Attachment(s)
Salutare. Cine se baga sa-mi "vopseasca" si mie jantele? Vreau sa ramana buza polishata si miezul sa fie gri carbon, un pic mai inchis decat in poza. Am atasat 3 poze. Prima e cu modelul , celelalte 2 sunt cu masina mea. Merci
|
Quote:
ps: incearca daca poti sa faci si bandourile in culoarea masinii sau sa le scoti de tot ! :peace: |
1 Attachment(s)
Nu pot scoate capota la fel ca si masina deoarece este nearga si nu o pot modifica restul ma descurc
E mai bine? |
1 Attachment(s)
frumoasa masina
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
salut...
poti sa simulezi o culoare pe masina? de ex... incerc 2 variante... una... cum e modelul dacia dedicatie... in 2 culori ma gandesc sa pastrez culoarea originala... a masinii.. albastru ala metalizat... si jumatatea de jos sa o fac gri poate un gri mai deschis... nu cum e dacia dedicatie.. si a 2-a varianta... cu clapele de la usi vopsite.. si spoilerele vopsite... poate ai si tu ceva idei mai bune... pe viitor masina va avea geamuri fumurii llumar total spate+laterale fata... atasez pozele cu masina... si modelul dedicatie.. |
3 Attachment(s)
Salut , am vazut ce faceti si mi-a placut cat de cat asa ca , cu putina mea experienta in photoshop am incercat si eu sa modific o masina si as vrea sa imi spuneti o parere ... de-a voastra :) nu dureaza mult
@ Userul de mai sus , II sta bine cu barile vopsite culoarea masinii ;) daca vrei postez eu o poza sa vezi un exemplu de bara vopsita , daca vrei spune |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta este tot ce am reusit
|
2 Attachment(s)
Imi puteti pune si pe pe calibra acele stickere cu Jack Daniels , condu resoposabil , nu bea la volan , si dungile ?
|
1 Attachment(s)
"nu bea la volan"...
|
2 Attachment(s)
salut,cine ma poate ajuta plzzzzz...
in loc de matizul din poza sa imi puna fiesta mea??:D multumeesc mult |
Quote:
de aia vreau sa vad cum ar iesii.. astept cu nerabdare :) mersi! |
1 Attachment(s)
Imi mai pune careva si pe 5-ar niste jante bbs rs si cromul din jurul geamurilor sa il faceti negru va rog ! Multumesc anticipat !
|
1 Attachment(s)
Cine ma ajuta si pe mine?Sa o lase mai jos si sa-mi faca proiectoarele + farurile doar cele de pozitie pe galben?Va rog mult.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Ma ajuta cineva si pe mine
Am gasit o oferta la modelul acesta de stopuri. Este acelasi model dar fundalul difera. 1. https://s4.postimage.org/qpyajwv8/FKR...gine1_7381.jpg 2. https://s3.postimage.org/26tnjp91g/fkrl201.jpg https://s3.postimage.org/26uhbdhxg/DSCF2102.jpg Si vreau sa imi fac o idee cum ar veni fie cu cele negre fie cu cele crom ca sa stiu ce comand. |
2 Attachment(s)
Poftim dorulet :) Nu stiu daca se vede bine dar sunt singurele poze pe care le mai am , a 2-a e pusa sa vezi culoarea barii ca se observa mai bine
|
mersi sprite...
deci faza cu barile pica... astept varianta cu gri... de la jumatatea usii in jos.. naspa accident... imi pare rau |
5 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1962729 Attachment 1962730 Attachment 1962731 Attachment 1962732 Wilgax am observat prea tarziu ca ai spus ca numai la pozitii vrei galben si am facut pe aman2:(si n-am timp sa refac Attachment 1962745 |
Multumesc !
Mi-am facut o parere. Se pare ca renunt la stopuri si trec la facut portbagaj clean :)) |
Wilgax am observat prea tarziu ca ai spus ca numai la pozitii vrei galben si am facut pe aman2:(si n-am timp sa refac
Attachment 1962745[/QUOTE] Ms mult bossic.E bun si-asa.De facut o parere e excelenta!Inca odata multumesc!:-) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi =))
Tre sa mut masina de acolo in caz de vine iar "vecina ucigasa" :)) =)) |
Multumesc 4 the Jack :D
|
salut... cu stopurile te pot rezolva eu dak doresti? la golf
|
1 Attachment(s)
Salut baieti.Imi poate face cineva haionul fara semn si negru mat ?Multumesc.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1964961 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Uite,am incercat eu ceva,sper sa-ti placa. |