![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
dragos nu a stricat nimic...doar tu ai fost ghinionist? |
Quote:
|
eu am mers mai turat...deh..sa se auda paraitoarea..:))
oricum..mi`o cam cocea cam de multisor...ca am scapat`o de vreo 2 ori fara apa..si era de asteptat sa muste... bine,ca nu`i ciupita rau..motoru merge bine,dar se vede in borcanu de apa...umpic de curcubeu deasupra apei..decii... pe cand o intalneala la fcs?...nu am mai fost de mult...mai sunt "cluburi" pe acolo..?:rolleyes2 |
Quote:
nu mai sunt cluburi...o intalneala cand va strangeti o brigada ca atunci va asteptam cu cea mai mare placere;) |
de cat e cheia de la bujii??16 sau 17? :S
|
La 16v e de 16... 8v cheie clasica, de 21!
@ inger cum ai facut sa iei numar din ala mic??? ca ma tot tin sa intreb.. :D |
Sunt niste baieti prin CT, au un magazin de piese auto si tot felul de chestii legate de tuning si nr de inmatriculare. Am facut la ei comanda , nr moto cu litere distantate.
Cred ca in curand o sa sterg chenarul ala negru de pe marginea numarului de inmatriculare, sa il las ALB! Eu deja stiu cum o sa dea pe masina: BINE ! |
Quote:
:lol: |
Quote:
|
De tabla. 40 gasisem eu, 50 el. Doar ca semnul cu eu e abtbild :)
Johnson: Si vei mai rupe inca 2. Eu prima oara nici o sansa nu am avut. M-a ajutat un vecin mecanic cu o cheie sanatoasa. Astea din comert la 10-15 lei numai rahaturi... |
am schimbat intr-un final bujiile fisele si capacul de la delco..si totusi imi da in nas la accelerari bruste si cand e in frana de motor..ce naiba o fi?
|
Injectoare?
|
Quote:
|
De ce nu discutati astfel de probleme tehnice in sectiunile/topicurile dedicate?? :???:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning