Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

wow-ar 07-04-10 11:47

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

nu mergem diseara la atrium? ca daca mergem maine ar fi doua intalniri consecutive si nu are farmec...eu zic ca ar fi ok azi pe la 18-19...

Lt.Powell 07-04-10 15:43

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Va salut pe toti!

Mi-am facut si eu cont aici sa urmaresc mai bine intalnirile ... :D

Black Pearl 07-04-10 16:11

Bine ai venit! Te asteptam si la intalniri

Lt.Powell 07-04-10 16:53

Din pacate nu sunt prea mult prin Arad, dar si cand sunt voi fi prezent, pentru ca asta ultima cu politia mi-o placut prea tare ...

Bine v-am gasit

rangerxtr 07-04-10 18:46

azi sincer mi lene si atrium a scapat de mine! vineri clar...maine la revizie in final saraca masina
!

calinpetco 07-04-10 20:33

welcome! salut Lt Powell!!! ...inca un Alex pe forum :))

Daci 07-04-10 22:14

Bun venit pe forum @Lt.Powell !
In legatura cu intalnirea din 02.04.2010, pana la ce ora a durat legitimarea fiecarui membru de catre Politia romana ("Siguranta si Incredere")? Macar i-ati bagat la niste ore suplimentare fara plata?...Ca eu cand am vazut cat de incet mergea treaba (poate doar la inceput), m-am "bagat" in fata...

Lt.Powell 07-04-10 23:08

Am inteles ca o mers destul de repede treaba ... ca nici eu nu am mai avut rabdare si m-am bagat in fata ....

Si bineinteles ca s-o luat politaiu' de mine ...

rangerxtr 08-04-10 11:23

eu nu avem cum sa se ia de mine nici cum sa ma iau de ei.....deci singura solutie era sa le incerc rabdarea!ca doar la plecarea verificau actele....si am hotarat sa raman (oricum aveam si umbrela) sa vad cine pleca primu....cum sunt si foarte incapatanat dupa mine puteam sa raman pana la urmatoarea intalnire!.....

P>S; am facut si revizia in final!.....

rangerxtr 08-04-10 11:27

eu nu avem cum sa se ia de mine nici cum sa ma iau de ei.....deci singura solutie era sa le incerc rabdarea!ca doar la plecarea verificau actele....si am hotarat sa raman (oricum aveam si umbrela) sa vad cine pleca primu....cum sunt si foarte incapatanat dupa mine puteam sa raman pana la urmatoarea intalnire!.....

P>S; am facut si revizia in final!.....

Gianny23 08-04-10 21:48

Va salut !
Maine seara se merge sigur la patinuar la ora 19 ??:D

Daci 09-04-10 00:33

Locatia intalnirii se schimba. La ora 07:00 PM ne vedem prin parcarea Carrefour, parcam, mergem la o cafea/suc/ceai/aripi de pui etc. dupa gust si mai povestim. Deci parcam, consumam, povestim si mergem acasa, atat!

Black Pearl 09-04-10 00:36

Eu sunt PRO!

ar88rol 09-04-10 00:47

Quote:

Originally Posted by Daci (Post 3260476)
Locatia intalnirii se schimba. La ora 07:00 PM ne vedem prin parcarea Carrefour, parcam, mergem la o cafea/suc/ceai/aripi de pui etc. dupa gust si mai povestim. Deci parcam, consumam, povestim si mergem acasa, atat!

la ora 7 la carrefour sa fie atunci :)

ar80rau 09-04-10 07:17

deci sa'nteleg ca oficial s-a schimbat intalnirea???...fie...voi veni si eu(pfoa tre sa strabat tot orasul :D:D...

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning