![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
Quote:
|
dezmembrez bertone 2.0T cabrio,cei interesati de piese pm sau email: [email protected]
|
Quote:
|
@paul-Masina stiu ca e de vanzare din vara trecuta, era parcata undeva la fostul bloc CNX. Are ceva timp de cand sta la vanzare. Nu am apucat sa ma uit atent la ea, sa o analizez dar avea liniile bune din ce am vazut plus ca arata bine rau. Nu cred sa stie cineva ceva de ea, avand in vedere ca are numere rosii iar numerele rosii inseamna ca e adusa din afara. Oricum, la motorul de 2.2 nu prea ai ce probleme sa iti faci, distributie pe lant, fara debitmetru, fara egr parca, nu-s prea multe de stricat. Cauta sa o sui pe un elevator, sa nu fie rasturnata, lovita, cauta diferente de culoare, orice nu se pupa cu interiorul/exteriorul masinii.
Daca ar fi dupa mine, as zice ca farurile relativ noi atunci cand am vazut-o eu si bara fata de OPC sunt luate dupa un accident in fata, dar repet, e doar parerea mea stricta. Se poate sa fie o masina impecabila, dar nu vad de ce ar baga cineva bani in ea ca si tuning apoi sa o dea...... ( sunt mai suspicios de fel, nu ma lua in seama daca ai vazut deja masina ) |
@flo: fiecare cu goangele lui :)
|
Dani_P te-am adaugat pe mess.am nevoie de parbriz,al meu a plecat de la o piatra :((((( vb pe mess.Stima
|
Quote:
|
Re: Club Astra Bertone
Cine e interesat de o bara fata Rieger? O dau si la combinatie cu o bara de bertone.
|
Gata Gabi te-ai plictisit de ea?
|
vreau altceva acum;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
salut cine ma juta si pe mine ... am o astra g aia in 5 usi ... si mi a dat pe asigurarea bara normala vreu sa pun de bertone se potriveste si daca da va eog din suflet sa imi faceti si mie o copie la talon ca tre sa dau la firma care imi aduce pisele ce motor e anu modelu motorului cati kw are masina va rog daca ma puteti ajuta ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning