![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
Vezi de treaba ta, de masina ta, de problemele tale si lasa-ne in pace cu prostiile ! Daca chiar vrei sa discutam te asteptam la intalniri si rezolvam totul fara nici o problema. Te rog frumos sa incetezi cu atacurile si cu impresiile pentru ca nu este frumos ! Aici conversam, rade, glumim si cam atata. Cei cu aere, cei care se cred superiori sa ne lase in pace, nu e loc pentru ei aici ! |
Corect!!! :twisted:
|
atentie baieti la i.s.c.t.r.
i.s.c.t.r. este un hibrid intre arr si rar deci atentie acestia opresc tot ce misca si pot amenda sau dupa caz retine certificate, licente etc. |
de unde o mai iesit si asta!? :D
|
de la ministerul transporturilor inca din 4 decembrie 2011 dar si-au facut efectiv aparitia pe sosele recent
|
Urat trebe avut grija..
|
frate cate scandaluri pe aici...ce aveti ma de impartit????
|
lupule,... "iara te iei de oameni pe forum" ?? :lol::lol:
Sper sa ajung si eu la un nr mai mare de posturi in curand sa imi permit si eu :lol: |
2 Attachment(s)
Ui de ce am dat pe net..Chucky, mai bine dau pe golf decat pe astra. :lol:
|
Quote:
|
|
vezi bha ce stopuri jmechere are?:)) eu asa credeam ca le infoliezi....era mai fain:P
|
Cine imi recomanda un om serios la care pot sa merg sa-mi faca haionul clean ? E destul de urgenta treaba. Nu e pus pe masina, il las la facut si acuma.
|
imi poate spune cineva unde se monteaza folii profesionale pentru geamuri? eventual si un numar de telefon? nu am mai intrat de ceva timp pe forum:D
|
la kito serv.
masina infoliata, cu folii omologate si cu numarul de telefon aici |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning