Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

cristianic 16-01-11 19:01

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

da...sunt constient de chestia asta. dar acum nu ma mai agit atat. deocamdata ne intelegem bine. adica de atunci.

bandeanradu 16-01-11 19:06

@mikeadrian
Atunci luam altfel lucrurile
daca nu vrei sa fii chiar atat de rau si eu ma gandeam la altceva , Doamne fereste sa nu faca acelasi lucru care l-a facut si tatal ei , poti ramane prieten cu ea , vorbesti frumos ,elegant , ramai un domn , prieteni si atat , nici macar amici sa nu se simta chiar asa data la o parte
si in decurs de o luna incet o respingi usor frumos si o sa inteleaga si gata
daca esti destul de puternic poti face chestia asta

eu m-am despartit de prietena mea timp de o luna dupa o relatie de 1 an si 4 luni. faza e ca nu a fost cu altu sau asa mai departe doar a vb urat cu mine , ca nu se mai simte in stare de o relatie cu nimeni , stresata , bacalaureat alea alea
in fine .. in seara de craciun m-a chemat la ea , de revelion la ea , suntem ca si cum am fii iubiti dar defapt suntem amici , de fata cu prietenii nu ne sarutam doar cand suntem noi 2 .. e un fel de joc ..tot acelasi lucru imi zice .. ca nu vrea relatie :) dar cred ca nu stie cu adevarat ce vrea ..
in fine timpul le va spune pe toate ..

vacaroz 17-01-11 04:53

adrian cum a mai spus cineva mai sus. fata a fost cu el la munte, a dormit la el. e clar ca i-a tras o putza in toate gaurile.sincer nu vad sa pleci cu unu care abia l-ai cunoscut la munte si sa dormiti in paturi separate.
tiganul tot tigan ei si cum spunea ea, el e altfel, e clar ca fata a fost o proasta, a picat in plasa lui si a crezut vrajeala si asa fata a facut pt el lucruri care poate nu a facut pt u in 5 ani. tiganul vazand ca e usuratica sa folosit de eea (gandestete ca a dat-o si la altul ca te ajuta sa treci peste) si la sfarsit un sut in fund.nu statea tiganul cu o "folosita" cand ei isi iau neveste virgine
fata fiind ranita ca si-a furato si cu dureri de falci si anale poate are nevoie de consolare, si cu atat mai rau gandul ca stie ce a pierdut si hop top vine la tine.
eu unul sunt minunat de tupeul e de a te recuceri si culmea sa-ti reproseze ca ai uitat-o cand ea era cu altul. cred ca in momentele alea o umpleam de carne cu tot cu cioara ei
fi sigur ca ea, cand o sa o primesti tu cu bratele deschise, dragostea asta ordinara asa se intampla, desi tu esti injosit, inselat daca te impaci cu ea o vei mai iubi mai cu foc, ei ii va reveni moralul, se va crede iar o printesa, acum mai potenta din punct de vedere sexual si sigur va crede ca poate agata un peste si mai mare. si tu o sa ramai iar cu buza umflata si vei primi tot reprosuri de la ea ca ai fost slab si ea nu e asa. culmea, desi e ca dracu asta e mintea si gandirea omului.chiar daca stii ca tu ai gresit dar daca-l poti face pe celalalt sa se simta prost de greselile tale pe tine te face sa te simti bine.
si ce o sa faci pe urma? vii iar aici sa spui ca ce prost ai fost si te-ai ars iar. vei avea curaj? sincer mie mi-ar fi rusine
acum scuze ca am folosit niste cuvinte mai taioase dar cateodata trebuie sa arati partea negativa pe fata ca sa intelegi. cel putin eu asa sunt
acum e decizia ta ce faci.te complaci cu situatia si fii sigur, nu va fi zi sa nu te gandesti ca tea inselat si sunt sanse sa te paraseasca in orice moment, sau treci mai departe si mai experimentezi gauri noi :)

G0rdy 17-01-11 08:16

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 3992933)
adrian cum a mai spus cineva mai sus. fata a fost cu el la munte, a dormit la el. e clar ca i-a tras o putza in toate gaurile.sincer nu vad sa pleci cu unu care abia l-ai cunoscut la munte si sa dormiti in paturi separate.
tiganul tot tigan ei si cum spunea ea, el e altfel, e clar ca fata a fost o proasta, a picat in plasa lui si a crezut vrajeala si asa fata a facut pt el lucruri care poate nu a facut pt u in 5 ani. tiganul vazand ca e usuratica sa folosit de eea (gandestete ca a dat-o si la altul ca te ajuta sa treci peste) si la sfarsit un sut in fund.nu statea tiganul cu o "folosita" cand ei isi iau neveste virgine
fata fiind ranita ca si-a furato si cu dureri de falci si anale poate are nevoie de consolare, si cu atat mai rau gandul ca stie ce a pierdut si hop top vine la tine.
eu unul sunt minunat de tupeul e de a te recuceri si culmea sa-ti reproseze ca ai uitat-o cand ea era cu altul. cred ca in momentele alea o umpleam de carne cu tot cu cioara ei
fi sigur ca ea, cand o sa o primesti tu cu bratele deschise, dragostea asta ordinara asa se intampla, desi tu esti injosit, inselat daca te impaci cu ea o vei mai iubi mai cu foc, ei ii va reveni moralul, se va crede iar o printesa, acum mai potenta din punct de vedere sexual si sigur va crede ca poate agata un peste si mai mare. si tu o sa ramai iar cu buza umflata si vei primi tot reprosuri de la ea ca ai fost slab si ea nu e asa. culmea, desi e ca dracu asta e mintea si gandirea omului.chiar daca stii ca tu ai gresit dar daca-l poti face pe celalalt sa se simta prost de greselile tale pe tine te face sa te simti bine.
si ce o sa faci pe urma? vii iar aici sa spui ca ce prost ai fost si te-ai ars iar. vei avea curaj? sincer mie mi-ar fi rusine
acum scuze ca am folosit niste cuvinte mai taioase dar cateodata trebuie sa arati partea negativa pe fata ca sa intelegi. cel putin eu asa sunt
acum e decizia ta ce faci.te complaci cu situatia si fii sigur, nu va fi zi sa nu te gandesti ca tea inselat si sunt sanse sa te paraseasca in orice moment, sau treci mai departe si mai experimentezi gauri noi :)

:)) foarte dura exprimarea ta :D dar poate tot odata si exacta/reala

viruszatu1 17-01-11 08:32

a cam pus punctu` pe i vacaroz, referitor la situatia lui mikeadrian..

bandeanradu 17-01-11 09:54

bun asa vacaroz , "scurt si la obiect" cam asta ar fii adevaru,direct pe fata SAH MAT

bandeanradu 17-01-11 10:02

bun asa vacaroz , "scurt si la obiect" cam asta ar fii adevaru,direct pe fata SAH MAT
scuze pt dublu post :( netu ..:???:

mikeadrian 18-01-11 14:21

Salut,again;;)...vacaroz,in primul rand ai foarte mare dreptate,m-am gandit si eu la asta,recunosc,am fost odata la ea si i-am tras o putza:d,ea ma dispera cu mesajele,ma cauta,ma urmareste...gandul ca sunt cu o alta fata o dispera,mai ales cand a auzit ca am si facut-o cu fata cu care sunt acuma...sincer sa va zic,rezist cu mare dificultate,,au fost 5 ani....dar cum sfaturile voastre mau ajutat sa imi revin doar dupa 3 zile,stiu sigur ca sfaturile voastre sunt bune si pe cat posibil de adevarate,mai nasol este ca noi avem acelasi cerc de prieteni,unde sunt eu este si ea sau invers...mi-au zis niste prieteni ca au gasit-o in casa isi facea latu sa se spanzure,si daca o face cu ce sunt eu vinovat?va multumesc inca odata pentru sfaturi:*

RacerJunior 18-01-11 15:56

Din punct de vedere legal nu esti vinovat. Ca lumea o sa te judece e alta ...

midnight_rider 18-01-11 16:13

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3997639)
am fost odata la ea ...

Proasta, proasta idee ai avut (dupa ce si-a facut de cap cu ala, te-ai incumetat sa te intalnesti cu ea...nu tu ziceai ca nu mai atingi ce-o atins ala?), oricum, o sa te descurci... Succes!

DTH 18-01-11 16:17

Pana mea :lol: sincer ...astea sunt vrăjeli ...adică cum pana mea să te strangulezi ? Vrea durere ? :lol: Spune-i să i-a nişte pastile/otravă....mai uşor decāt să se chinuie :lol::lol:

ZaNe94 18-01-11 17:21

Quote:

...mi-au zis niste prieteni ca au gasit-o in casa isi facea latu sa se spanzure,si daca o face cu ce sunt eu vinovat?...

pai poate are o sfoara si o pune pe masa si impleteste la ea cand suna cineva la usa :D de au vazuto mai multi...

oricum stai calm... e proasta rau daca se spanzura de asta... nu merita ... gandestete sunt oameni care divorteaza dupa mai multi ani si uita...

totusi bafta cu noua prietena

vacaroz 18-01-11 19:03

Quote:

Salut,again;;)...vacaroz,in primul rand ai foarte mare dreptate,m-am gandit si eu la asta,recunosc,am fost odata la ea si i-am tras o putza:d,ea ma dispera cu mesajele,ma cauta,ma urmareste...gandul ca sunt cu o alta fata o dispera,mai ales cand a auzit ca am si facut-o cu fata cu care sunt acuma...sincer sa va zic,rezist cu mare dificultate,,au fost 5 ani....dar cum sfaturile voastre mau ajutat sa imi revin doar dupa 3 zile,stiu sigur ca sfaturile voastre sunt bune si pe cat posibil de adevarate,mai nasol este ca noi avem acelasi cerc de prieteni,unde sunt eu este si ea sau invers...mi-au zis niste prieteni ca au gasit-o in casa isi facea latu sa se spanzure,si daca o face cu ce sunt eu vinovat?va multumesc inca odata pentru sfaturi:*

man, ea nu sufera dupa tine. sufera dupa prostia ei ca a pus botul la vrajeala unuia care-si dorea cu totul altceva decat ce-si dorea ea si acum plange ca proasta.
ce dracu vrajeala ieftina e aia cu latul? dar tu cand te spanzuri chemi spectatori si tai bilete? sau cumva trebuia sa fie totul estetic. a montat intai latul, a aranjat covorul exact in coltul din stanga al camerei sa nu cumva sa fie deplasat. l-a studiat vreo 2-3 zile sa nu cumva sa aiba imperfectiuni latul si astepta si o zi cu soare, nu?
in locul tau cumparam o funie groasa si i-o faceam cadou intr-o plasa frumoasa de cadouri legata cu o funda rosie. si-i spuneam ca tii la ea si ca sa fii sigur ca nu da gres ai adus o funie buna
tu nu ai nici macar o datorie morala sa zicem daca se spanzura. ea ttea parasit, ea tea inselat. daca o paraseai tu si se spanzura intelegeam dar asta?
zi-i asa. fata mea, si eu te iubesc. dar am nevoie de timp sa se vindece ranile si sa trect peste. vreau ca in acest timp sa nu ma mai cauti/suni, sa nu mai vb cu nimeni de mine si sa ma lasi sa-mi revin. si sa ma lasi cat am eu nevoie. si las-o vreo 3 vieti asa si ai sa vezi ca in maxim o luna iubeste deja alta p..a ea :)

sageata 19-01-11 09:11

mikeadrian, la tine nu e valabila vorba ca "daca 10 iti spun ca esti beat trebuie sa mergi sa te culci"? ti-au explicat oamenii cat mai golaneste posibil cam care e situatia , ce tot bati apa-n piua? daca tot iti pare rau dupa ea, ia-o de nevasta si gata. asa ai motiv sa dai divort fara sa mai intrebi pe nimeni, oricum averea se imparte la 2 si ea nu mai are de ce sa se spanzure si atunci nici tu nu mai stai cu frica.
ca sa fiu cat de cat ON,
ma doare-n fund daca vreo una se spanzura pentru mine, n-am nici cea mai mica remuscare. un preot spunea ca sinuciderea este cel mai pacatos lucru, nici evreii care au dus-o cum au dus-o in lagare nu se sinucideau. si asta a ta crapa de atata dragoste, pocni-i-ar ranza. imi plac fetele, imi place sa fac sex dar fara sa ma atasez de ele (din cauza sotiei si copiilor?:lol:). inainte de a va indragosti pana peste cap cascati ochii. dragostea e ca borcanul ala cu miere si cacat. in cateva luni s-a dus mierea si ai ramas cu un cacat. dar sa n-o mai lungim...
dupa mine as lasa-o sa nu ajung ca Cioaca. ai toata viata in fata, vrei sa uiti? apuca-te de sah, curse, crosetat sau orice iti place sa-ti omori timpul pana la urmatoarea prietena. bafta!

DTH 19-01-11 13:02

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 4000056)
mikeadrian, la tine nu e valabila vorba ca "daca 10 iti spun ca esti beat trebuie sa mergi sa te culci"? ti-au explicat oamenii cat mai golaneste posibil cam care e situatia , ce tot bati apa-n piua? daca tot iti pare rau dupa ea, ia-o de nevasta si gata. asa ai motiv sa dai divort fara sa mai intrebi pe nimeni, oricum averea se imparte la 2 si ea nu mai are de ce sa se spanzure si atunci nici tu nu mai stai cu frica.
ca sa fiu cat de cat ON,
ma doare-n fund daca vreo una se spanzura pentru mine, n-am nici cea mai mica remuscare. un preot spunea ca sinuciderea este cel mai pacatos lucru, nici evreii care au dus-o cum au dus-o in lagare nu se sinucideau. si asta a ta crapa de atata dragoste, pocni-i-ar ranza. imi plac fetele, imi place sa fac sex dar fara sa ma atasez de ele (din cauza sotiei si copiilor?:lol:). inainte de a va indragosti pana peste cap cascati ochii. dragostea e ca borcanul ala cu miere si cacat. in cateva luni s-a dus mierea si ai ramas cu un cacat. dar sa n-o mai lungim...
dupa mine as lasa-o sa nu ajung ca Cioaca. ai toata viata in fata, vrei sa uiti? apuca-te de sah, curse, crosetat sau orice iti place sa-ti omori timpul pana la urmatoarea prietena. bafta!

Bine zis !! :D

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning