![]() |
|
Re: Chat
fxza egte co pat sklie com vreau ca voi tot veti intelege, deoarece creierul nu citeste pe litere, ci cuvantul :P so this whole discussion is kinda silly :P . si abtineti-va de la afirmatii rasiale daca tot va certati.
toate cele bune. |
Quote:
@NightRider cine se cearta? (azi maine o sa inchizi si topicul asta...) faceam si eu conversatie. Sunt constient ca greselile de ortografie sunt printre ultimele probleme de pe forumu asta. |
Quote:
daca stii ca este ultima problema atunci ............. dupa ce ai postat ??? sa te aflii si tu in treaba cum fac si altii care nu au de lucru p.s sper ca daca o sa scriu in chineza si atunci o sa ma poti corecta ;) |
E bine ca ai descoperit totusi unde is pozitionate virgulele si punctele de suspensie.
Pacat ca le-ai pus toate in acelasi loc... |
ovi cred ca e vremea sa te opresti !
|
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
Gangsta?Poza a mai fost postata>https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/26868-fotografia-fotografiile-zilei-amuzante/page-40.html ;)
NOTA MODERATOR: URMATOARELE POSTURI SUNT OFFTOPICUL DE LA "KITCH TUNING", CA URMARE A POZEI POSTATE DE GANGSTA AICI-> https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=941 Tekno si Ozzy daca vreti sa continuati discutia, aici LA CHAT sau pe PM ;) NIGHTRIDER out. |
Quote:
|
bai ozzY cu Igrec, lasa lumea cum a fost, nu toti intra acolo unde a mai fost postata poza, eu unu' nu...
|
"bai" teknO cu O,da ce te-a deranjat pe tine ca am spus ca a mai fost o data postata poza ...
|
tocmai ti-am explicat mai inapoi... dumbass...
Quote:
|
forum.4tuning.ro > Diverse > Divertisment> fotografia zilei: amuzante>Pagina 40 ultimul post(t1grul)
Si.. STOP sa nu stricam thread-ul! |
Quote:
Si am pus poza aici ca nu toata lumea stie de thredul ala...pana e un forum public, pot pune poza(ca nu are nici un copyright) asta la orice topic ca doara am dreptul!;) |
Va certati ca niste copii mici pentru o acadea ! :)
|
ma is si eu umpic plecat si deja apar noi smecheri si pianisti...mey liniste!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning