![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Mai phube masina e facuta virtual ! e munca unui om sa o faca asa ! deci e clar ca nu ai voie... chiar ai nevoie de stock ? uite pentru tine chiar o sa-l caut !
LE : Uite baza ! Scrie pe site :wink: http://acn.waw.pl/iacoski/ford_sav.jpg |
asta e ...nu am stiut ...aku astept ban :(
|
Quote:
Dar in rest va place?:?: :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
pls comment ( sper ca nu se supara nimeni daca am bagat si vers neagra)
|
Mijto masinuta L3L00... tiau iesit super bine reflexiile ....bv
|
Tare l33loo... gj ;)
|
ce nu imi place: interioru e prea deschis asha si boxele din spate puse cam aiurea ,onglina cam ireala si zarurile agatzate de ea..zic ca arata mai bine fara proiectoarele alea...
Ce imi place: botu l ai restilizat putin jentile sunt misto rau.App da'mi si mie pe mess masina dp care ai luat jentile..per total e faina |
misjto rau Fiatu :O keep that way :D
|
mishto 500-u bv .........;)
|
Quote:
Ban nu primesti, pentru ca esti la prima abatere, dar ai face bine sa nu recidivezi ! |
1 Attachment(s)
nush kt de bine mi-a iesit ....e facut la repezeala ....
|
off-topic...niciodata nu o sa va iasa ceva frumos cat timp va laudati cu traditionalul ''facut la repezeala'' ce tuning mai e asta frate daca iti bati joc de el...
|
Cobra Are Dreptate!!!
|
nu depinde doar de timp ..depinde de exeprienta ...dak nu sti cum sa pui o janta poti sa stai tu o saptamana k masina tot rau vine...cand ai exeprienta masina o faci mult mia repede pentru k stii toate comenzile, cunosti programul mai bine ..astah e parerea mea si scz de off topic
|
2 Attachment(s)
ma arunc si eu cu un ford..acuma scuzati ca nici lucrarea mea nui nush ce ca nici eu nu am lucrat mult timp pe ea da cat am lucrat asta o iesit :P nam idei ce sa ii fac si nici timp da asa din cand in cand mai postez si eu cate ceva simplu :)
|
culoare ireala, roti cu reflexii de exterior...nu merge
|
2 Attachment(s)
Honda civic
|
Quote:
|
pragul nu prea pare din aceeasi poveste ,iar la bara fata mareste-i putin contrastul
|
ra2, e frumoasa masina ! imi place spoilerul ! Neinspirat pragul dar merge :wink:. E super masina :wink:
|
2 Attachment(s)
Audi......
|
t1grul : culoare ireala , jante plate si prea luminate
p.s prea putine modificari :-) |
Quote:
-culoarea nu mi`a iesit, adevarul asta e -jantele nu mi se par plate, luminate da :D ps-mai bine putine dar bune decat multe si nasoale ;) |
pustiu.imi arati si mie donorul pentru gaura aia din far?pls.....
|
2 Attachment(s)
honda civic..:???: Comm pls
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pls comment
|
super tare ideea...bravo si 10 pt maimutoii aia :)))
|
Quote:
|
leelo cam slab pt tine . . . adica puteai mai bine
-roata spate e prea mica -buza de la janta spate se vede aiurea in partea din stanga sus -daca te uiti la bord ai impresia ca volanul e pe mijloc , daca te uiti la pedale ai impresia ca volanul e pe dreapta -difuzorul de aer e cam ireal , nu prea ii distingi forma -dungile de pe mijlocul drumului nu trebuie sa se reflecte pe masina ? . . . cam multe greseli daca nu mai maresti contrastul si nu mai intuneci poza ;) tigrul vrea sa zica sa pui poza de unde ai luat gaura din far . . . esti banuit de furt de pe o masina VT :!: acum ai inteles ? |
Quote:
10 puncte d la mine ptr l33l0 ptr maimutoi .. |
Quote:
Quote:
|
amice,te-am rugat frumos,dar vad k nu vrei asa.dak eram sigur k ai furat ceva nu mai ziceam pe tonul acesta , iar daca ti-e frica k iti fura cineva donorul pune masina pe pm si o sa vad eu.
ideea e ca masina respectiva e facuta demult de tot si eu prin martie am pierdut absolut tot ce aveam pe hard,si nici pe forum nu mai dau de ea p.s. daca are cineva poza respectiva prin hard din greseala(un lexus argintiu) il rog sa o posteze |
1 Attachment(s)
Quote:
PS-si asta e un Audi ;) |
era greu sa pui de la inceput poza ?
|
scuze.my mistake.dupa cum am zis si mai devreme,nu mai am originalul ca sa pot compara cele 2 poze.ink odata scuze
|
Quote:
|
hai mah dao dreak de gaura . vreau si eo comenturi sa mai invat si eu , uitativa la civicu ala roshu plz..:sad:
|
Quote:
2.spoiler stramb 3.grila ireala si supery blurry 4.selectii coltzuroase ... |
2 Attachment(s)
Fiat ....... o BUBURUZA de masina :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning