![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
sa nu va dati cu sania :)) aveti grija..
|
Macar de-am avea zapada sa ne dam...da deja e lapovita sau chiar ploaie, numai e ninsoare :((
|
2 Attachment(s)
Inca un "Shumacher" - 19 ani, fara permis, noaptea, i-a dat talpa... pe DN 22, pe langa Cogealac, vineri seara. A izbit doi copaci. A, si uitasem. El mort, fratele, sora si verisoara raniti
|
Chiar ma gandeam, sambata seara, deci lumea libera, umed pe jos...era aproape imposibil sa nu se intample macar un accident.
|
Traditionalul " fara permis " spune totul.. Nu degeaba s-a inventat chestia asta, unii chiar si cu carnet si tot sunt pericole pe strazi.. tot ce pot spune.. pacat ca s-a mai dus unu tanar care avea toata viata in fata, dar n-a avut rabdare.
|
2 Attachment(s)
24.11.2008...cam la ora 1.....baietasul a luat parapetul la lazu ...masina varza.
|
Ce a vrut sa faca ala frate?
Parapetu ala e pe mijlocu drumului , ce a avut cu el ? |
aoleu cat de nasol accidentu. macar n-a decedat nimeni, right?
|
Quote:
soferul a scapat perfect intreg |
Accident la intrarea in Ovidiu sensul de mers dinspre Constanta ( 3 masini toate avariate frontal, 2 din ele inca in pozitia "originala" nas in nas ) ora 19:15.. era politia deja la fata locului si pe drum in dreptul la bavaria am intalnit echipajul de la ambulanta.
|
Quote:
|
Am trecut in viteza pe langa accident era politia la masuratori, tot ce am remarcat era un Nissan Pathfinder pe partea dreapta pe sensul spre Constanta cu partea din fata cam sifonata ( foarte tare compactata de la impactul frontal, banuiesc ca se datoreaza vitezei ) iar pe contrasens mai erau 2 masini ( nu am apucat sa le retin marca stiu ca una era de marfa gen papuc carosat dar nu Dacie ). Cred ca o sa se dea la stiri, m-as fii dus acum sa le fac poze dar nu cred ca le mai gasesc acolo, desi prea curand nu ar fii plecat niciuna din ele, toate necesitand platforme.
|
Quote:
|
Quote:
si daca au permis ce ? sunt paziti ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
|