![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Multumesc TL 55 CDI, s-ar putea sa-mi fie de folos,cu toate ca vad niste scoruri pe acolo..:rolleyes2 |
bogdane daca mai dai de jante de aro 10 trimite si mie un pm ca sunt interesat bafta in continuare cu proiectu...numai respect;)
|
1 Attachment(s)
La ora actuala e cea mai frumoasa dacie 1300.La inceput nu promitea mare lucru proiectul dar se vede ca sa ajuns la un stadiu destul de avansat.Felicitari Bogdan pt bijuteria pe care o detii!Sa ai grija de ea ca ochii din cap!
PS: un wallpaper |
Quote:
Nu se mai aude nimic acolo la voi sa se mai organizeze ceva?..ne mai gaseam la un pahar de vorba:-) Sonny, daca aud ceva te anunt imediat;) De fapt e cineva care zicea ca le-ar da jos de pe masina,dar nu are deocamdata bani de altceva..vine mereu pe la mine la munca si il mai intreb eu cum stau treburile. |
jentile unde le-ai cromat si cat te-a costat?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cumva printre cele 2 Manta se afla si asta? :lol:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/123647-schimb-opel-manta.html |
Quote:
|
Teai gandit vreodata sa renunti la Gordini style si sa o faci neagra metalizatain genul "gangsta' style". Tot ziceai ca vei modifica pasajele spate si de aceea zic. Cu rotile acelea ma gandesc ca va iesi si mai frumoasa. Just a suggestion. :idea:
|
Quote:
|
Probabil daca a vrut sa arate ca un Gordini nu o sa vrea sa o faca neagra acum, chiar daca ar arata mortal si cum zici tu.
|
Masina va ramane asa deoarece imi place f mult culoarea obtinuta si stilul Gordini(cu dungile)8)..in plus, la Gordina se preteaza f bine update-urile tehnice pe care le urmaresc eu;)
Un stil Gangsta implica scaune de piele si marijuana(sau cum s-o scrie) si nu scoici de la FK..:lol: Oricum,daca voi schimba candva culoarea negru mat imi place. |
sau....
ce zici Bogdan...de un nou proiect?... luat asa usor...usor..sa mai faci o Dacia 1300...exact cum spunea Mandeologul... Vointa si bun gust vad ca ai ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning