![]() |
|
Re: Club TICO
1 Attachment(s)
Si o poza de la mine :D
|
Nice... Doar ca eu lipsesc de acolo....culmea ca si albastrita... :sad: dar ma bucur sa vad ca totusi suntem destui.... app. am o idee... poate e cam proasta sau poate nu..la mine aici prin zona am vazut (nu exagerez) cel putin 10 tico... si ma gandeam sa le pun in geam o hartiutza cu specificatia CLUB TICO intalnire pe 12-11-2010 orele 18:00 - 20:00 si eventual un nr de tel sau sa intre pe site'ul 4tuning.ro .... ce spune'tzi???
|
Ce rau imi pare ca nu mai pot participa si eu, mama ei de proasta care ma lovit :( ).
|
Nu e nimic... poate macar te ia un coleg..sau ma rog...fost coleg...pana o repari pe a ta...sau pana iti iei alta :sad:
|
Quote:
Ai logan ai avut tico sau nu iti place tico, de ce sa nu participi? crezi ca ii vre-o problema sa participi la o intalnire tico club cu un logan? ideea clubului ii de a fi prieteni si de a ne ajuta. ....simpla mea parere |
asa riscam sa ajungem club daewoo... unde 3 erau daewoo si restul ford, logan ... etc. Nu am nimic impotriva sa participe si altii dar sa gasim o solutie sa nu degenereze:D
app nice pics.. thx tank pentru undercoverul oferit |
Quote:
|
Quote:
|
Baieti, azi am tras botu la tico, a iesit orecum in parametrii, urmeaza sa imi cumpar traverse, aripi, capota, faruri si planetara stanga si o sa fie back on the road tico al meu :) , deci e foarte posibil la urmatoarea intalnire sa apar si eu cu tico.
|
Quote:
|
Quote:
bine ai revenit :) |
baieti am revenit dupa luni de exil si nu cu mana goala
|
Quote: