![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
3 Attachment(s)
ce de aglomeratie e pe aici.. n-am mai postat de mult si o sa imi ia ogramada pana va scriu tuturor
suspensia sport a golfului a ajuns,iar diseara o voi monta :lol: la pisicuta am inceput sa dau jos interiorul,si am facut masuratori pentru rollcage |
Caroseria a fost montata:).Vineri dimineata montam motorul asta dupa ce vor fi montate scaunele fata si noul volan.Bancheta spate nu va mai fi montata ca ma bate gandu sa ii pun un rollcage.
|
Din pacate, Citroen-ul a fost dat la fier vechi:cry:. Masina era atinsa foarte rau la lonjeroane, nu se vedea, din cauza formei caroseriei...Am cumparat VR6-le 2.8L, de la Taboku, cu 500E, acum imi caut un golf 2/3/4 cu 4 usi, fara motor. Daca aveti sau stiti pe cineva, va rog contactati-ma URGENT! Zilele astea, sotia mea va naste si nu am masina...
La drift machine, s-a dat comanda de roll-cage, dupa ce l-am rugat pe cristi sa dea comanda de doua. S-au montat pe spate niste e39 m wheel 18", cu gume aproape noi, pe care le-am avut pe e36-le vechi, pana sa iau BBS-urile; iar pe fata niste replici m3, pe 19, cu gume ~72% |
2 Attachment(s)
acum cateva minute a venit fratimiu pe la mine si cu el a venit si o bara noua pt nissan pe care o ador va pun cateva poze sa vedeti cum vine. Tis-ule dupa parerea mea jantele pe dacie sunt perfecte ca sunt pe 16 nu cred ca am nevoie de mai mici si am eu un prieten cu un golf 3 visiniu cu motor de 1.8 defect daca te intereseaza vb pe pm
|
2 Attachment(s)
Salut tuturor..am c-am pierdut sirul asa ca nu prea pot sa va iau la rand deoarece am lipsit mult timp:))..dar cu toti faceti o treaba foarte buna...
Revin si eu cu niste noutati Broasca-Din pacate a fost data in schimbu al unei alte masini..masina trebuie sa ajunga din Bucuresti... Ursu-Nu prea a mai avut grija de el..a inceput sa dea rugina pe la evazari spate...am cumparat o capota si apoi l-am lasat in garaj..dar acum am facut rost de bani si incet incet am de gand sa il vopsesc... E46-Il astept de la Jurec :))...In rest..numai bine! |
8 Attachment(s)
Salut.
De curand am achizitionat si eu un vw golf 2 dela un batranel care a avut foarte mare grija de el. Masina a costat 1500 euro si arata extraordinar de bine.Singura problema este la cutia de viteze care va fi reparata curand. Pe viitor vreau sa i achizionez o suspensie sport reglabila si niste BBS RS dupa care voi trece la masca cu 4 faruri si faruri clare. R.Equinox arata bine e30-ul.Mai ales daca i vei da si o vopsea frumoasa. Imi cer scuze de calitatea pozelor... Si am si eu o intrebare.De ce nu ma lasa sa salves png cu programul fraps??? Uitati ce zice help pls |
3 Attachment(s)
@Cristy_dacia cauta alt fraps ca nu e bun ala
Acum 2 minute am terminat masina cat de cat pentru vopsit |
Quote:
Presupun ca vei merge pe stilul jdm?? Se pare ca si eu va trebui ori sa i dau o rectificare ori sa o revopsesc total caci am fost si eu acu la o tura cu ea si am zgariat aripa fata dreapta:( |
3 Attachment(s)
Astazi a sosit kitul M pentru E34.Si in 2 ore lam montat.Eu zic ca arata super bine.Maine masina va intra la vopsit.
|
6 Attachment(s)
@R.Equinox: Păcat de urs.Remediază-l cāt mai repede.
Apropo,evacuarea e desprinsă ? @cristy_dacia: Arată fantastic Golf-ul. :D Să ai parte de el. @balint: Ce culoare va fi ? @ionut.alex63: Mi se pare mie,sau mai merge lăsată pe faţă ? Am montat noua suspensie HKS Hipermax III Sport.E puţin cam rigidă,dar cauciucurile nu freacă deloc. Īn seara s-ar putea să fac rost de un set de M Contour II pe 17" OEM. :D |
Quote:
|
@Cristy - Culoarea va fi o surpiza , da stilul jdm cu cateva modificari de mine:D
@Darius - Culoarea e surpriza M-au sunat baieti in legatura cu kitu , in seara asta ajunge iar maine il instalam:D |
Quote:
Este mortala masina |
7 Attachment(s)
a venit masina de la tinichigerie , intre timp am adunat si niste piese , cum a ajuns m.am si apucat de ea incepe sa prinda forma zic eu :D incerc sa caut un M60 V8 de 3.0 sau 4.0 intre timp, asta pt ca am gasit ceva in motoru ei actual ce nu imi place un cilindru uzat :( cam asta am facut azi pe la ea
|
4 Attachment(s)
pun si io 2 poze cu masina de drift...sper sa va placa...mai e de lucrat si 2 poze de cand am luato
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning