![]() |
Re: Club astra bertone
Nu are rost sa schimbi suspensia ... nici anvelopele ..... doar niste distantieri sa i ti cumperi.
|
Quote:
Esti tare frate....Sa puna distantiere :x:x:x...ca daca tot atinge cu marginea cauciucului....macar sa atinga cu toata latimea...Corect? :lol::lol::lol::lol::lol: Sau poate n-am inteles eu ce distantiere? La ce distantiere te-ai referit cand ai spus? |
Intre arc si caroserie amigo sunt niste distantiere speciale .
Asa am eu pe spate .... lafel merg puse si pe fata . |
10 Attachment(s)
masinutza mea.....
pareri si sugestii daca aveti , chiar si critici nu ma supar.... :lol: spune-mi mai multe despre acele distantiere, pt ca si pe spate imi atinge observ cateodata... si nu suport....:cry: |
e frumoasa.. cu toate ca personal nu'mi place modelul ala de faruri..pentru mine stock sau cele cu lupa si interior negru..in rest e ok..ce motorizare ai ?
|
unde il gasesc pe baiatul de pe forum, care produce geam pt far daca stie careva link-ul lui de pe 4 tuning...
Multumesc mult |
1.8, 125cp :lol: benzinar
apropo vand spoiler fata Bertone !!!!!! sau schimb cu model opc sau rieger+dif ;) |
cam slabe sanse sa gasesti..bara fata e undeva in jur de 100 euro.. bara opc e in jur de 500 euro in cel mai bun caz
|
rieger URZ: tu vinzi bara?? asta vrei sa zici?
|
da, vreau sa o vand !
|
sau o alta varianta este sa cumpar daca are cineva acea bucata de adaos de guma de sub spoilerul fata la bertone dar de la varianta cu 2 gauri in lateral....:???:
are cineva de vanzare...??? |
@rieger_urz .. varianta cu 2 gauri se gaseste la motoarele turbo de pe bertone .. in plus fata de gauri au si un traseu de aer care redirecteaza aerul direct la discurile de frana .. deci cauta baieti cu turbo care isi schimba barile :)
app .. tu ai schimbat doar arcurile sau suspensia totala? cu cat e lasata fata spate? ce marca e suspensia? thanks a lot |
salut
am schimbat arcurile (cul rosie) si amortizoarele ( cul argintiu) ca distanta sunt simetrice fata si spatele.... problema este ca imi atinge roata fata de aripa si cateodata si spatele imi freaca.:sad: nu siu exact ce marca sunt, nu le-am luat de noi.. ci second hand de la un baiat care ale avea pe un opc bertone. masina este lasata mult si la orice denivelare resimt socuri in masina.:cry: este deranjant.. |
Salut, stie cineva ceva detalii despre masina asta ? - http://opel.anunturi-auto.4tuning.ro...2265.html#poze
|
jante pe 17/18 5x 110 modele originale gasim ceva? 10x
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:03. |
- Copyright 2026 4Tuning