Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

morpheusmaster 13-01-11 00:02

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

si daca si ala vi sa parut trist...sau nu ati vazut partea amuzanta a filmuletului asta ar trebui sa va salveze http://www.crimetime.ro/internationa...nis-video.html

P.S. Daca dupa 3 posturi (si faptul ca ma risc pt voi cu vreun warn) nu intelegeti ca viata e frumoasa si merita traita puneti iar clipu 1 si sariti de pe scaun, datii pe lung sau nu vomitati.

DTH 13-01-11 08:05

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3980279)
si daca si ala vi sa parut trist...sau nu ati vazut partea amuzanta a filmuletului asta ar trebui sa va salveze http://www.crimetime.ro/internationa...nis-video.html

P.S. Daca dupa 3 posturi (si faptul ca ma risc pt voi cu vreun warn) nu intelegeti ca viata e frumoasa si merita traita puneti iar clipu 1 si sariti de pe scaun, datii pe lung sau nu vomitati.

:lol::lol:

S-au mai este o variantă pentru cei ce nu mai suportă femeiile ...:lol: am descoperit şi eu filmuleţul ăsta acum şi mi-a făcut dimineaţa ........:weirdface

https://www.youtube.com/watch?v=fbGkx...ayer_embedded#!

what what in the but :writers_b /"&#&!"%!&! !!!!! :shock:

Mustang 13-01-11 08:42

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3978260)
DOAMNE..ascultati,mi'a trimis mesaj acuma...."stiu ca ma consideri o zdreanta si nu stiu ce,e vorba de o zi Adrian,a incercat sa imi demonstreze ca cu toate ca este tigan nu e la fel ca toti ceilalti,dar sincer nu imi place,eu inca te iubesc pe tine"..nu vreau sa ma impac cu ea,ce ar trebui sa ii scriu in momentele astea?:(

Stai putin... acum esti mai bun decat cioara aia? Pana acum n-ai fost?!

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3979177)
Bai ce sa va zic,am facut prostia si am fost:D,am umilit'o,a inceput sa planga,imi provoca scarba,stiam ca nu trebuia sa ma duc,dar ceva in mine zicea sa ma duc,ca de asa sunt eu nu pot sa ma abtin in unele momente,dar sa stiti ca sunt foarte fericit ca am facut'o,mi'am dat seama cat inseamna ea pt mine,adica nimica,mi-a zis ca se sinucide,:-0,credeti ca ar trebui sa ii trag un penis si porma sa o las balta?:D

Ce inseamna umilinta aia de care zici tu?
Da, se va sinucide din parti! E la fel ca telenovela aia ieftina: el vrea sa ii dea ei papucii, iar ea ii spune ca e insarcinata doar sa ii puna capastru. Santaj emotional, nu tine.

sageata 13-01-11 09:18

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3979177)
Bai ce sa va zic,am facut prostia si am fost:D,am umilit'o,a inceput sa planga,imi provoca scarba,stiam ca nu trebuia sa ma duc,dar ceva in mine zicea sa ma duc,ca de asa sunt eu nu pot sa ma abtin in unele momente,dar sa stiti ca sunt foarte fericit ca am facut'o,mi'am dat seama cat inseamna ea pt mine,adica nimica,mi-a zis ca se sinucide,:-0,credeti ca ar trebui sa ii trag un penis si porma sa o las balta?:D

NO MERCY!!!:lol::lol::lol:

mikeadrian 13-01-11 13:48

Nu imi place sa fac o fata sa sufere,mai ales fata pe care am iubit-o,dar asta e ea nu s-a gandit la mine,dar cum este o vorba mare.."Roata se invarte",acuma s'a despartit de tiganu ala,si ma suna disperata,mesaje non stop,i'am spus ca sunt cu alta fata si asta a daramat'o,ar trebui sa ma simt bine?:))acum mi-a trimis un mesaj ceva de genu.."Spune'mi te rog drumos cum sa fac sa te uit,nu stiu ce sa fac unde sa ma duc,imi pare rau nu pot sa mai stau in stresu asta....acum a venit randu meu sa ma simt bine si ea sa sufere....in fine,toata chestia este sa pot rezista tentatiilor ei sa nu ma intorc la ea...
P.S.ati avut dreptate,ignoranta doare cel mai tare:))

bmwm5 13-01-11 13:52

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3981488)
Nu imi place sa fac o fata sa sufere,mai ales fata pe care am iubit-o,dar asta e ea nu s-a gandit la mine,dar cum este o vorba mare.."Roata se invarte",acuma s'a despartit de tiganu ala,si ma suna disperata,mesaje non stop,i'am spus ca sunt cu alta fata si asta a daramat'o,ar trebui sa ma simt bine?:))acum mi-a trimis un mesaj ceva de genu.."Spune'mi te rog drumos cum sa fac sa te uit,nu stiu ce sa fac unde sa ma duc,imi pare rau nu pot sa mai stau in stresu asta....acum a venit randu meu sa ma simt bine si ea sa sufere....in fine,toata chestia este sa pot rezista tentatiilor ei sa nu ma intorc la ea...
P.S.ati avut dreptate,ignoranta doare cel mai tare:))

ba...daca merita o a doua sansa poate ar trebui sa i-o dai,dar fi mai atent si nu o mai lasa sa plece la tigani, romani, capre sau ce mai apare in viata ei

eMH 13-01-11 16:58

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3981488)
acum mi-a trimis un mesaj ceva de genu.."Spune'mi te rog drumos cum sa fac sa te uit"

Da-i linkul de pe forum :))))

mikeadrian 13-01-11 18:07

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3982016)
Da-i linkul de pe forum :))))

=))),nu ca o scape mai usor de suferinta si nu vreau,acum mai spuneti-mi un lucru...chestia este ca e prima oara cand imi face lucruri de genu asta,sau cel putin nu stiu eu...daca se intampla odata va fi si a 2'a oara?sa ma insele?imi trimite mesaje de genu.."te iubesc nu pot sa traiesc fara tine"te vreau inapoi fac orice"...si yo ii raspund...
Te'ai ars cu tiganu ala mi'e scraba de tne ai luat boli de la ala,ai pureci,paduchi :))si chestii dinastea,,,fac rau?:(

Tzzantaru 13-01-11 18:25

Quote:

Originally Posted by mikeadrian (Post 3982266)
=))),nu ca o scape mai usor de suferinta si nu vreau,acum mai spuneti-mi un lucru...chestia este ca e prima oara cand imi face lucruri de genu asta,sau cel putin nu stiu eu...daca se intampla odata va fi si a 2'a oara?sa ma insele?imi trimite mesaje de genu.."te iubesc nu pot sa traiesc fara tine"te vreau inapoi fac orice"...si yo ii raspund...
Te'ai ars cu tiganu ala mi'e scraba de tne ai luat boli de la ala,ai pureci,paduchi :))si chestii dinastea,,,fac rau?:(

da..in mare exprimarea lasa de dorit.poti sa-i spui aceeasi idee dar ceva mai elegant "m-ai lasat pe mine sa-ti incerci norocu cu tiganasu ala acum ramai cu el , eu am trecut peste si nu as putea sa te iert pt ce mi-ai facut"...sau ceva de genu.ti-am mai spus pe undeva mai sus.vb mai elegant cu ea , incearca sa ramai un domn.chiar daca ti-a facut ce ti-a facut nu e nevoie sa devii un "cioban".chiar daca pe moment te vei simti mai bine , mai "barbat" la un moment dat s-ar putea sa-ti para rau.

midnight_rider 13-01-11 20:15

Aaa, si nu insista prea mult cu vorbele (scurt la subiect), fii diplomat si incearca usor usor sa te faci invizibil, rareste raspunsurile la mesajele ei pana cand n-o sa-i mai scrii deloc, chiar daca apoi o sa te innebuneasca rau cu mesaje, ignor-o! Daca a fost prostuta, las-o sa fie in continuare, n-o ierta, mai tarziu sau mai devreme o s-o comita din nou!;)

eMH 13-01-11 20:18

Exact! Vorbea lu' Mircea Badea, s-a intors ca sa aiba de unde sa plece!

Cozmescu-Alin 13-01-11 20:50

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3982775)
Exact! Vorbea lu' Mircea Badea, s-a intors ca sa aiba de unde sa plece!

Manta de vreme rea! Vin-o incoa:lol:

Mare om!:D

cristianic 13-01-11 23:26

ma nu stiu ce sa zic....acum cred ca depinde si de varsta treaba asta.
eu cu gagicamea suntem asa de 1 an si 4 luni impreuna dar in urma cu cateva luni mai exact anul trecut de paste m.a lasat pt altu, vreo 2-3 zile, am fost daramat c.o iubeam atunci si orice faceam pentru ea nu gandeam, daca era pentru ea, faceam. dar dupa o discutie cu ea in care mi.a spus ca nu mai vrea sa auda de mine si chestii de genul am lasat-o in pace, si ziua urmatoare m.a cautat ca.i pare rau si chestii de genul asta...dupa o zi sau doua i.am dat a2a sansa si acum s.a schimbat...face orice.i zic.

cum am spus si mai sus....poate depinde si de varsta, si de relatie.

RoByNeT 16-01-11 18:58

Si aici intervin multe alte chestii la tine. Nu vreau sa iti faci dubii acum din cauza mea. Tu stii cum s-a terminat povestioara lor scurta ? Te`a lasat 2 zile pentru altu. De unde stii ca celalalt nu a vrut`o, si ea ca sa nu cada aiurea, sau sa ramana singura, s-a intors la tine ? Dupa mintea mea, cine pleaca 1 data de langa tine pentru altcineva, o poate face la fel de usor si a 2-a oara. Nu exista te iubesc, tin la tine, dar ea a plecat cu altu. Scuzele de genul, nu stiu ce a fost in capul meu, tu esti mai bun acum mi`am dat seama, imi pare rau nu o sa se mai intample, sincer, sunt jalnice. Daca a putut renunta la tine pentru, ATENTIE, o alta persoana, nu vorbim de alte motive, atunci parerea mea ca nu merita. Risti sa ti`o furi si a 2-a oara. Oricat de mult ai iubi tu, e greseala ta daca o ierti. Repet, parerea mea.

eMH 16-01-11 19:01

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3991592)
Si aici intervin multe alte chestii la tine. Nu vreau sa iti faci dubii acum din cauza mea. Tu stii cum s-a terminat povestioara lor scurta ? Te`a lasat 2 zile pentru altu. De unde stii ca celalalt nu a vrut`o, si ea ca sa nu cada aiurea, sau sa ramana singura, nu s-a intors la tine ? Dupa mintea mea, cine pleaca 1 data de langa tine pentru altcineva, o poate face la fel de usor si a 2-a oara. Nu exista te iubesc, tin la tine, dar ea a plecat cu altu. Scuzele de genul, nu stiu ce a fost in capul meu, tu esti mai bun acum mi`am dat seama, imi pare rau nu o sa se mai intample, sincer, sunt jalnice. Daca a putut renunta la tine pentru, ATENTIE, o alta persoana, nu vorbim de alte motive, atunci parerea mea ca nu merita. Risti sa ti`o furi si a 2-a oara. Oricat de mult ai iubi tu, e greseala ta daca o ierti. Repet, parerea mea.

+1 ! Foarte corect!

All times are GMT +2. The time now is 00:40.

- Copyright 2026 4Tuning