![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
si daca si ala vi sa parut trist...sau nu ati vazut partea amuzanta a filmuletului asta ar trebui sa va salveze http://www.crimetime.ro/internationa...nis-video.html
P.S. Daca dupa 3 posturi (si faptul ca ma risc pt voi cu vreun warn) nu intelegeti ca viata e frumoasa si merita traita puneti iar clipu 1 si sariti de pe scaun, datii pe lung sau nu vomitati. |
Quote:
S-au mai este o variantă pentru cei ce nu mai suportă femeiile ...:lol: am descoperit şi eu filmuleţul ăsta acum şi mi-a făcut dimineaţa ........:weirdface https://www.youtube.com/watch?v=fbGkx...ayer_embedded#! what what in the but :writers_b /"&#&!"%!&! !!!!! :shock: |
Quote:
Quote:
Da, se va sinucide din parti! E la fel ca telenovela aia ieftina: el vrea sa ii dea ei papucii, iar ea ii spune ca e insarcinata doar sa ii puna capastru. Santaj emotional, nu tine. |
Quote:
NO MERCY!!!:lol::lol::lol: |
Nu imi place sa fac o fata sa sufere,mai ales fata pe care am iubit-o,dar asta e ea nu s-a gandit la mine,dar cum este o vorba mare.."Roata se invarte",acuma s'a despartit de tiganu ala,si ma suna disperata,mesaje non stop,i'am spus ca sunt cu alta fata si asta a daramat'o,ar trebui sa ma simt bine?:))acum mi-a trimis un mesaj ceva de genu.."Spune'mi te rog drumos cum sa fac sa te uit,nu stiu ce sa fac unde sa ma duc,imi pare rau nu pot sa mai stau in stresu asta....acum a venit randu meu sa ma simt bine si ea sa sufere....in fine,toata chestia este sa pot rezista tentatiilor ei sa nu ma intorc la ea...
P.S.ati avut dreptate,ignoranta doare cel mai tare:)) |
Quote:
|
Quote:
Da-i linkul de pe forum :)))) |
Quote:
Te'ai ars cu tiganu ala mi'e scraba de tne ai luat boli de la ala,ai pureci,paduchi :))si chestii dinastea,,,fac rau?:( |
Quote:
|
Aaa, si nu insista prea mult cu vorbele (scurt la subiect), fii diplomat si incearca usor usor sa te faci invizibil, rareste raspunsurile la mesajele ei pana cand n-o sa-i mai scrii deloc, chiar daca apoi o sa te innebuneasca rau cu mesaje, ignor-o! Daca a fost prostuta, las-o sa fie in continuare, n-o ierta, mai tarziu sau mai devreme o s-o comita din nou!;)
|
Exact! Vorbea lu' Mircea Badea, s-a intors ca sa aiba de unde sa plece!
|
Quote:
Mare om!:D |
ma nu stiu ce sa zic....acum cred ca depinde si de varsta treaba asta.
eu cu gagicamea suntem asa de 1 an si 4 luni impreuna dar in urma cu cateva luni mai exact anul trecut de paste m.a lasat pt altu, vreo 2-3 zile, am fost daramat c.o iubeam atunci si orice faceam pentru ea nu gandeam, daca era pentru ea, faceam. dar dupa o discutie cu ea in care mi.a spus ca nu mai vrea sa auda de mine si chestii de genul am lasat-o in pace, si ziua urmatoare m.a cautat ca.i pare rau si chestii de genul asta...dupa o zi sau doua i.am dat a2a sansa si acum s.a schimbat...face orice.i zic. cum am spus si mai sus....poate depinde si de varsta, si de relatie. |
Si aici intervin multe alte chestii la tine. Nu vreau sa iti faci dubii acum din cauza mea. Tu stii cum s-a terminat povestioara lor scurta ? Te`a lasat 2 zile pentru altu. De unde stii ca celalalt nu a vrut`o, si ea ca sa nu cada aiurea, sau sa ramana singura, s-a intors la tine ? Dupa mintea mea, cine pleaca 1 data de langa tine pentru altcineva, o poate face la fel de usor si a 2-a oara. Nu exista te iubesc, tin la tine, dar ea a plecat cu altu. Scuzele de genul, nu stiu ce a fost in capul meu, tu esti mai bun acum mi`am dat seama, imi pare rau nu o sa se mai intample, sincer, sunt jalnice. Daca a putut renunta la tine pentru, ATENTIE, o alta persoana, nu vorbim de alte motive, atunci parerea mea ca nu merita. Risti sa ti`o furi si a 2-a oara. Oricat de mult ai iubi tu, e greseala ta daca o ierti. Repet, parerea mea.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning