![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da da ceva de genu ! mai nou aeroportul nostru are zboruri la intervale foarte mici !
|
Da din cate tin eu minte numai pe aroport la Suceava sau organizat liniute legale in Moldova pana acum...sau ma insel??..
|
Intr-un timp s-au facut si in Iasi, s-au oprit din momentul in care aeroportul Iasi a ajuns la nivel international.La fel s-a intamplat si la Suceava...
|
|
Catalin Morosanu Vs Mighty Mo 2-1 . Pentru prima data a avut tactica morosanu , nu s-a mai aruncat ca bolovanul in adversar :D .
felicitari ! |
ahahah Bolovan cu picioare :))
|
se mai face maine ceva in tudor ? ca as fi tentat sa vin ca spectator :D
|
Quote:
|
Multumim:D daca o sa ajung primar al iasului , nici n-am sa ma mai uit pe document si am sa-l semnez , desigur daca va fi un eveniment cu masini :p
|
Fac apel la cei care frecventeaza forumul: in perioada 15.11.2009-15.12.2009 va avea loc o expozitie de machete la Moldova Mall. Se pare ca pana acum sunt ceva inscrisi cu machete din domeniile: feroviar, aviatie. S-a mai desfasurat ceva de genul acesta in vara la Carrefour ERA (prin luna iunie), poate unii au vazut-o. Cum spuneam, fac apel la cei care colectioneaza machete auto sau la cei care au prieteni colectionari, daca sunt interesati sa expuna modele sa ma contacteze pe mesageria privata pentru a va oferi detalii (momentan ma interesez si eu cum sta treaba exact). La expozitia din iunie machetele auto aproape ca au lipsit complet, ar fi frumos ca macar acum sa existe o vitrina cu modele reprezentative (Renault 8, Renault 12, Dacia Logan etc).
|
Quote:
Cine a depus aceste documente? cine se ocupa de toate astea?:-) niste detalii ceva? Multumim!:D |
mai este o zi pana la evenimentul de la carrefour era... pt mai multe detalii intrati pe www.urbanracing.ro.im
va asteptam ...:D |
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning