![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
|
Quote:
|
dap, il vazusem si eu...
nu ma supar daca mardeiasul ala intra in parnaie, k nu-i jungla in romania... "norocul" lui k l-a batut pe nepot-su' lui nea oieru'... asta este, domnia si prostia se platesc intotdeauna so...parnaie placuta :):) |
dar totusi omu' era pe trecerea de pietoni
|
Quote:
1. din gura martorilor: Hai ca ai cautat-o ma! 2. din gura agresorului, in timp ce il lovea: De ce ai dat ma in mine! Avand in vedere si faptul ca nepotzelul era iesit din masina, si nu ar fi iesit decat cu un scop nu foarte prietenos ... eu zic ca a meritat ... A exagerat agresorul ... dar mie imi pare mai rau pt agresor decat pt nepotul lui becali. Nu era un bataus, doar ca dupa ce un idiot da peste tine si tot el vine sa te ia la bataie iti poti iesi din fire ... Oricum, alta data poate o sa se gandeasca de 2 ori nepotzelul inainte sa fie bataus (pt mine e clar ca el a inceput) |
bine spus mishu ;)
|
si se mai aude cand zice unu "gata ii ajunge"
|
prea putina bataie si-a luat pt cata smecherie are in cap...mai trebuia putin ...vreo 100 de pumni si restu palme...
|
serios ca asa e. trebuia sa-i dea mai mult
|
Radeti de nacazul omului :) daca Doamne fereste patea unul dintre voi asa .... si noi toti ziceam :lol: trb sa ii deie mai multe picioare :) ... cum era .... lasati-l ... trb lor ce aveau de impartit :|
|
I'm baaaaaaaaaaack!!!!!!!! bai, mi-era dor de bacau!!:drunk:
|
am impresia k sunt singurul kre il sustine pe bkl junior
atunci imi retrag cuvintele... mai da-i ma vreo doua, si de la mine , bonus :D:D:D |
musca-l de varice!
|
:bunch:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
|