![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ace axel in legatura cu audi-ul.... cum pot sa fie ireale alea ca le-am luat de pe alta masina nu din desene animate si nici nu le-am desenat in paint.. :)))
|
Quote:
nu conteaza de unde le-ai luat s-au ce ai facut cu ele...el vrea sa zica....faptul ca felul in care le-ai aranjat pe masina ii ireal;)....daca ma intelegi ce zic....nu mi-o lua in nume de rau....ii doar un sfat.....bafta la alte lucrari mai bune..salut |
ms...am inteles... ;)... am crezut ca se refera la faptul ca arata gen spoilerele alea sau alte chestii luate de pe masini dinalea facute in 3dmax sau oricum pe calculator...
|
1 Attachment(s)
Comment plsz :
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca o lucrare....sincer sa fiu mie nu`mi place plasa aia cum a iesit....poate`mi da si mie cineva niste sfaturi despre cum sa "asez" plasa aceea....ms;)
|
t1grul ala asha ee in el numai ca se vede difuzorul k nu are plasa ciq vrea sa fie 3D in interior .:):D:lol:
|
bv baieti;) vad ca ati incaput sa va pricepeti(doar cei care sunt incepatori
:d ) |
Quote:
ms frost_dani :oops: (cred ca despre mine era vb:?: |
la totzi .... :D:lol: cred.....si dak ee asha 10x frost dani
aaa si tigrul uita-te atent....ca ee impoartzita cutia in 2 bucatzi in interior si una ee unde se vede boxa si cealalta ciq ee tub de bass :) |
1 Attachment(s)
vreau si u niste comentarii :rolleyes2
|
scacki masina nu e pusa bine in fundal, nu prea sunt umbre, tipa e blurry ... si complet inutila; la fel k si in oricare imagine de cest gen.... spoileru e descentrat si nu e la acelasi nivel cu pragurile
|
2 Attachment(s)
ceva nou! brand new e proaspat ;) fine tuning idei pt cei cu golf 2! astea chiar pot fi realizate ;)! dc vreti comentati! va multumesc! si cand intru in vT ca am dat join demult si am castigat si un battle? dc puteti sa imi ziceti pe un pm ca sa nu facem offtopic.
|
era vb despre toti shi despre tigrul shi despre barunm toti care erati la un nivel mai mic;) bafta multa in continuare
|
Golf-ul 2 e cat de cat fain ... Incearca sa schimbi tenta geamurilor ca nu se potriveste deloc ... Si jantele incearca sa pui ceva mai a 2006 ... nu se mai poarta delea adanci ca "tigaile"...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning