![]() |
|
Re: Diverse discutii
multa sanatate BUN-ule si am pus mana pe nfs carbon FULLL si mere 100% cine vrea sa imi zica
|
donu'le imi cer scuze ca nu am mai stat aseara, dar ma grabeam rau de tot! suucces cu noua cutie, si gandeste-te ca poate e mai bine ca s-a intamplat asa..acum ai motiv sa pui alta mai buna! :D
eko, il vreau eu. mai faci CD si iti dau la schimb..ca de obicei? merci mult! si daca ai, fa si Most Wanted ca tot nu il am :D |
Nu-i nimic. Merci oricum ca ai oprit sa vezi ce s-a intamplat.
Oricum si eu ma grabeam s-o duc acasa, doar ai vazut ca eram cu baietii acolo. |
l-ai ranit pe BON :lol: nu o sa te ierte :mrgreen:
|
Lasa ma ca-l duc la doctor..., se face bine si o sa fuga grav din nou :lol:
|
pagina cu nr 200 pe acest topicccccc
|
mdea... 200 de pagini de off-topic :mrgreen:
La mai multe pagini "diverse discutii"!!!! :lol: |
Pe forum vad ca sunteti prezenti mereu, dar o intalnire mai mare cand facem si noi?
S-au cam format bisericutze sau mi se pare mie? Parca pana acum nu erati asa retrasi, ce draq, v-a bagat frigu' 'n case? Si la Bucuresti vad ca sunt probleme cu intalnirile si e pacat... |
nu stiu cum e cu bisericutele da eu nu aflu in timp util de treburi. eu abia acum am deschis calc si am vazut ca a fost intalnire nsl la buc. dati frate un sms sa mearga din gura in gura si aia care participa suna si stabilesc!
|
putzina rabdarica ;)
|
bahhhhhhh pe la cine a ajuns dvd-ul meu k am nevoie de el aziii pana diseara hai ceau
|
E la Taz!
Vorbeste cu el sa ti-l dea! |
okey ms cum e jocu donule?????
|
gata cu off-topicu !!! ca poate unii nu au placa video compatibila cu jocul :mrgreen:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning