![]() |
Re: My KYS !!
N-am pierdut-o, doar ca era f deteriorata ( bagasem foarfeca de tabla in ea..etc etc ) si riscam sa imi zgarii bara. Din pacate nu se mai poate treaba cu spatiul dintre litere....Nu e problem..ma descurc si asa!
|
ce iti mai place la monteoru :D mereu te vad superba masina eu am un renault 5 albastru am tot coincis si iti admiram bijuteria !
bafta |
2 Attachment(s)
am avut norocul sa iti admir masina in buzau la moonlight..superba.doua poze:oops: scuze pt calitate:-)
|
Multumesc frumos, tuturor. Tot circul prin zona Buzau - Monteoru de cateva saptamani bune - vizite la moshie... :)
Ms de poze MeMutzu - ti-am dat avarii sa-mi cer scz ptr ca merg f incet din cauza drumului... |
masina e perfecta! si lasa numarul asa, nu il indrepta. De ce nu l-ai mai legat de grila din bara? probleme cu police? Tata a luat advertisment din cauza mea ca l-am convins sa dam numarul de pe fata jos si sa il punem ceva in gen cum il aveai tu legat :(
P.S.- pe bune daca inteleg aceste legi stupide...pana la urma ce conteaza daca e numarul cu 20 de cm mai jos? altii care merg cu ele sterse nu patesc nimic X( |
hai cu pozele cu sistemul ala smecher la portbagaj!
|
2 Attachment(s)
Numarul l-am indreptat fara nici o problema. Suportul numarului este ingenios si ma ajuta sa-l pozitionez unde vreau, pe bara fata.Nu am avut discutii cu politia dar eram luat la ochi imediat din cauza lipsei numarului.
Intre timp am mai finalizat o inginerie la masina - portbagaj cu personalitate :) |
big LIKE! :shock:
|
:shock:
Ce iti mai trece prin cap ma Cosmin?:))) |
Quote:
|
Quote:
excelent! ;) https://www.youtube.com/watch?v=qxGmN9u4DhU |
Quote:
|
parerea mea e ca esti un om nebun ( in sensul cel mai bun al cuvantului) citesc topicul asta de mult timp si am vazut toata evolutia masinii. oare cand se vor termina ideile ?
|
genial ! bv! astea da idei de transformare custom ! hai acuma BEST PORTBAGAJ =)))
|
Foarte tare ideea..Am vazut la Piatra mai detaliat cum arata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:11. |
- Copyright 2026 4Tuning